Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga bizde rekor kırdık unutma kurtlar vadisi ırak zamanında ortalığı darma duman etti her türlü rekoru kırdık. bir karakterimizin filmi bile 2.5 milyon izlendi unutma biz sinemeda da tv de de her türlü rekorun sahibiyiz

Vadi senin ufkunu köreltmiş
nereden nereye bırak bu hamaset kokan söylemleri sadece realitelerden bahset

O senin dediğin vadi bitti . Vay be ne mesaj veriyor suni döllenme 😉 Yusuf ve Zeynep zırvalıkları
Herkes bakar ama herkes göremez ben sana bir ton önemli konu söylerim burada kamu spotu diye eleştiri getirdigimiz zamanlar oluyor o melun kanal d vadi sayesinde ayet hadis kuran dinletir oldu tasavvufun inceliklerini yansitir oldu ama illa vuracaksiniz ya vurun

O sadece bu sezona ait bişey değil vadinin ruhunda olan güzellik 😉 ama gündeme dair hiç bir atıf yok Ufuk yok varsa yoksa Yusuf Zeynep

Vadi senin ufkunu köreltmiş
nereden nereye bırak bu hamaset kokan söylemleri sadece realitelerden bahset
Fanatik bir vadicinin beni itham ettiği şey olmadı abi biz ona duygu diyoruz duygusuz bir insan vadiyi izlemez vatan millet diyoruz o zaman vadi senaristleri bu hamaset kokan konuları kullanıp prim yaptılar sen bu söylemlere niye prim yaptırdın o 3 5 adama mı kalmış vatan millet meseleleri deseler ne dersin

İğneleme yapıyorum
beklesene bizi hacı ne önden gidiyorsun

@china_shangai başkan sende katılacaksın değil mi ?
Başkansız olmaz
dayanamıyorum aga yıllardır izlemedim bu bölümleri önemli sahneleri onlarca yüzlerce izledik tabi ama düzenli olarak sırasıyla eskiden beri ilk kez izliyorum bu özlemdi benim için

Lan olm ben vadiyi sonuna kadar savundum savunurum vatan millet adına kendi adıma hep doğru söylemlerde bulundu
sende biliyorsun benim itirazım bu sezona

dayanamıyorum aga yıllardır izlemedim bu bölümleri önemli sahneleri onlarca yüzlerce izledik tabi ama düzenli olarak sırasıyla eskiden beri ilk kez izliyorum bu özlemdi benim için
Sende nasıl dayandın aga benim 13 - 14 oldu izlediyim 😀

Bunca zaman izlememişsin az daha sabret ,birlikte hep beraber izleriz
.

Hatali soyledin aga haysiyetsiz serefsizi unuttun

vay vay vay aga sen vadinin ne olduğunu bilmediğin zamanlar bu adamı kendime örnek alıp bu repliği ezberliyordum hayırdır
Fazla ucuyosun aga ben Vadiye Deli Yuregin finalinin bitip Vadinin Deli Yuregin yerine geldigini gosteren fragmanini gorunce sovmusumdur beddua da etmisimdir ama sonunda sıkı bir Vadici oldum
Bende kendime Erhani ornek aliyodum o zamanlar adamin sempatikligi 10 numaraydi hele ki bir su sahnesi var efsane

Fazla ucuyosun aga ben Vadiye Deli Yuregin finalinin bitip Vadinin Deli Yuregin yerine geldigini gosteren fragmanini gorunce sovmusumdur beddua da etmisimdir ama sonunda sıkı bir Vadici oldum
foruma ilk geldiğin zaman bile normal bir izleyiciydin sallama fazla
burda vadi manyağı oldun