Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yok kardeşim eyvallah yine Kadirlerden biri açsın :D ben ilerki haftalarda açarım.

Ben de sevsem alırım da belki hatıra olsun diye alabilirim :) Aga Vadinin herşeyi efsane ya böyle bişey yok bu dandik sezonun ofis takımlarını bile mobilyacılarda satıyorlar internette de var
Polat Alemdarin saati var mi aga. :D

Yok kardeşim eyvallah yine Kadirlerden biri açsın :D ben ilerki haftalarda açarım.

Ben de sevsem alırım da belki hatıra olsun diye alabilirim :) Aga Vadinin herşeyi efsane ya böyle bişey yok bu dandik sezonun ofis takımlarını bile mobilyacılarda satıyorlar internette de var
vadi farkı :D

Yarınki bölümde kendimi deney faresi gibi hissedeceğim. Yavaş yavaş Polatın sahnelerini azaltacaklar hatta birkaç bölüm olmayacak Yusuf'u bize sevdirme operasyonu seziyorum. Sabrımızı test edecekler :)

çakır ne güzel istanbul derken zevk alıyor resmen ulan nerde o zamanki çakır nerde şimdiki çakır rezil ettiler adamı

images

images

4. Bölüm

Fragman
Mehmet, geçmişinin saklı gerçeklerini Canan’a anlatmaya başlar. Canan, çok iyi tanıdığını sandığı eşi hakkında şok edici detaylar öğrenir.

55193e78ae78490984a2680b.jpg

Mehmet ile tetikçinin karşılaşmasında neler yaşanacak? Bu karşılaşmaya katılacak davetsiz misafir kim olacak? Macit izini kaybettirmek için eşi ve çocuğunu da alarak evden ayrılır. Bu sırada ona yardım edecek birisi ortaya çıkar.

Senaryo
Ercan Mehmet Erdem

Yönetmen
Beyza Akar