aga bizde rekor kırdık unutma kurtlar vadisi ırak zamanında ortalığı darma duman etti her türlü rekoru kırdık. bir karakterimizin filmi bile 2.5 milyon izlendi unutma biz sinemeda da tv de de her türlü rekorun sahibiyizBu ulkede recep ivedikler rekor kiriyor illa her iste saksakcilik mi yapacaz gercekci olalim sinema filmiyle vadi rekor falan kiramaz sizin mantiginiza gore vadi hic film yapmasin vadi yi digerlerinden ayiran durum budur bu biterse iste o zaman vadi sıradanlaşır
Vadi senin ufkunu köreltmişBu ulkede recep ivedikler rekor kiriyor illa her iste saksakcilik mi yapacaz gercekci olalim sinema filmiyle vadi rekor falan kiramaz sizin mantiginiza gore vadi hic film yapmasin vadi yi digerlerinden ayiran durum budur bu biterse iste o zaman vadi sıradanlaşır
küfür etsen daha iyiydi en sevdiğim şeySever misin diyorum yani![]()
Herkes bakar ama herkes göremez ben sana bir ton önemli konu söylerim burada kamu spotu diye eleştiri getirdigimiz zamanlar oluyor o melun kanal d vadi sayesinde ayet hadis kuran dinletir oldu tasavvufun inceliklerini yansitir oldu ama illa vuracaksiniz ya vurunO senin dediğin vadi bitti . Vay be ne mesaj veriyor suni döllenme 😉 Yusuf ve Zeynep zırvalıkları
O sadece bu sezona ait bişey değil vadinin ruhunda olan güzellik 😉 ama gündeme dair hiç bir atıf yok Ufuk yok varsa yoksa Yusuf ZeynepHerkes bakar ama herkes göremez ben sana bir ton önemli konu söylerim burada kamu spotu diye eleştiri getirdigimiz zamanlar oluyor o melun kanal d vadi sayesinde ayet hadis kuran dinletir oldu tasavvufun inceliklerini yansitir oldu ama illa vuracaksiniz ya vurun
İğneleme yapıyorumküfür etsen daha iyiydi en sevdiğim şey![]()
Fanatik bir vadicinin beni itham ettiği şey olmadı abi biz ona duygu diyoruz duygusuz bir insan vadiyi izlemez vatan millet diyoruz o zaman vadi senaristleri bu hamaset kokan konuları kullanıp prim yaptılar sen bu söylemlere niye prim yaptırdın o 3 5 adama mı kalmış vatan millet meseleleri deseler ne dersinVadi senin ufkunu köreltmişnereden nereye bırak bu hamaset kokan söylemleri sadece realitelerden bahset
Eski vadiye her zaman başımlaİğneleme yapıyorumbeklesene bizi hacı ne önden gidiyorsun
@china_shangai başkan sende katılacaksın değil mi ?Başkansız olmaz
![]()
dayanamıyorum aga yıllardır izlemedim bu bölümleri önemli sahneleri onlarca yüzlerce izledik tabi ama düzenli olarak sırasıyla eskiden beri ilk kez izliyorum bu özlemdi benim içinİğneleme yapıyorumbeklesene bizi hacı ne önden gidiyorsun
@china_shangai başkan sende katılacaksın değil mi ?Başkansız olmaz
![]()
Lan olm ben vadiyi sonuna kadar savundum savunurum vatan millet adına kendi adıma hep doğru söylemlerde bulunduFanatik bir vadicinin beni itham ettiği şey olmadı abi biz ona duygu diyoruz duygusuz bir insan vadiyi izlemez vatan millet diyoruz o zaman vadi senaristleri bu hamaset kokan konuları kullanıp prim yaptılar sen bu söylemlere niye prim yaptırdın o 3 5 adama mı kalmış vatan millet meseleleri deseler ne dersin
Sende nasıl dayandın aga benim 13 - 14 oldu izlediyim 😀dayanamıyorum aga yıllardır izlemedim bu bölümleri önemli sahneleri onlarca yüzlerce izledik tabi ama düzenli olarak sırasıyla eskiden beri ilk kez izliyorum bu özlemdi benim için![]()
Aga şu an yoldayım hatırlayamadım.@Doğu aga çakırın bir küfürü vardı ya onunki bununki dalaksız ciğersiz diye bunu kaçıncı bölümden itibaren söylüyor
şuana kadar hiç duymadım acaba o sahneleri kesmişler mi
Bunca zaman izlememişsin az daha sabret ,birlikte hep beraber izlerizdayanamıyorum aga yıllardır izlemedim bu bölümleri önemli sahneleri onlarca yüzlerce izledik tabi ama düzenli olarak sırasıyla eskiden beri ilk kez izliyorum bu özlemdi benim için![]()
Hatali soyledin aga haysiyetsiz serefsizi unuttunooo daha çok varmış abi zamanında çok taklit ederdim favori repliğimdi; kanı bozuk tahta kurusu dalaksız ciğersiz onunki bununki
o değilde eski çakır nerde şimdiki dizide oynatılan çakır nerde arada uçurum var
@-KADİR- aga yemişim yararını ya biz rekor kırmayacaksak o işte olmayalım ne yararı bu işler hikaye
Dünyanın en güzel hakareti ulanHatali soyledin aga haysiyetsiz serefsizi unuttun
Aynen aga katiliyorum cok muthis bir hakaretDünyanın en güzel hakareti ulanVe hala güncel ve kullanılabilir 😉
![]()
vay vay vay aga sen vadinin ne olduğunu bilmediğin zamanlar bu adamı kendime örnek alıp bu repliği ezberliyordum hayırdırHatali soyledin aga haysiyetsiz serefsizi unuttun
aga sırayla izlemedim ama birçok sahneyi yüzlerce izlemişimdir sadece 1 den başlayıp 97 ye gelmedim düzenli olarakSende nasıl dayandın aga benim 13 - 14 oldu izlediyim 😀
Fazla ucuyosun aga ben Vadiye Deli Yuregin finalinin bitip Vadinin Deli Yuregin yerine geldigini gosteren fragmanini gorunce sovmusumdur beddua da etmisimdir ama sonunda sıkı bir Vadici oldumvay vay vay aga sen vadinin ne olduğunu bilmediğin zamanlar bu adamı kendime örnek alıp bu repliği ezberliyordum hayırdır![]()
foruma ilk geldiğin zaman bile normal bir izleyiciydin sallama fazlaFazla ucuyosun aga ben Vadiye Deli Yuregin finalinin bitip Vadinin Deli Yuregin yerine geldigini gosteren fragmanini gorunce sovmusumdur beddua da etmisimdir ama sonunda sıkı bir Vadici oldum![]()