Herşey para değil belki az izlensede topluma yarar sağlayan bir is yapmak derdindeler 🙂Eğer filim düşünüyorlarsa boşa kürek sallamasınlar tez Zaman'da geri dönüş yapsınlar
Herşey para değil belki az izlensede topluma yarar sağlayan bir is yapmak derdindeler 🙂Eğer filim düşünüyorlarsa boşa kürek sallamasınlar tez Zaman'da geri dönüş yapsınlar
Aga bulut hizmeti veren siteler var gereksiz videolarını-dosyalarını oraya upload edebilirsin 50gb'a yakın bedava veren siteler var.68 bölümü bilgisayar attım ama yer sıkıntısı olacak galiba bunu hiç hesaba katmamıştım baya video silerek bunu atabildim anca daha 29 bölüm var ne yapabilirim agalar siz bilirsiniz @Doğu @Polat Şaşmaz
dedim eşkiyayı izliyeyim ama yok sarmıyor beni bi türlü en iyisi vadiye devam etmek saat 3 e kadar 4 bölüm izlerimAga bulut hizmeti veren siteler var gereksiz videolarını-dosyalarını oraya upload edebilirsin 50gb'a yakın bedava veren siteler var.
Aga sen de coşma bi dur bizi beklededim eşkiyayı izliyeyim ama yok sarmıyor beni bi türlü en iyisi vadiye devam etmek saat 3 e kadar 4 bölüm izlerim![]()
aga bağımlılık yapıyor her bölümün sonu müthiş yerde bitiyor diğer bölüme geçiyorum bu döngü devam ediyorAga sen de coşma bi dur bizi bekleAma sana hak veriyorum Vadi çekirdek gibi başlayınca durduramıyorsun kendini geçen yaz ben de bitirdim tekrardan. Gözlerim kan çanağı olana kadar izliyordum
![]()
Kaçıncı bölümdesin ?aga bağımlılık yapıyor her bölümün sonu müthiş yerde bitiyor diğer bölüme geçiyorum bu döngü devam ediyorgündüzleri bikaç gündür evde olamıyorum yoksa günde 10 bölüm izlerim eşi benzeri olmayan bölümler
Hapisten çıkınca Cerrahpaşalı bölümlerde 30 . Bölümden sonra@Doğu aga çakırın bir küfürü vardı ya onunki bununki dalaksız ciğersiz diye bunu kaçıncı bölümden itibaren söylüyor
şuana kadar hiç duymadım acaba o sahneleri kesmişler mi
Tabi buna anca senin gibi önüne ne koyarsan beğenen arkadaşlar yer 😉Herşey para değil belki az izlensede topluma yarar sağlayan bir is yapmak derdindeler 🙂
ooo daha çok varmış abi zamanında çok taklit ederdim favori repliğimdi; kanı bozuk tahta kurusu dalaksız ciğersiz onunki bununkiHapisten çıkınca Cerrahpaşalı bölümlerde 30 . Bölümden sonra
Tabi buna anca senin gibi önüne ne koyarsan beğenen arkadaşlar yer 😉
Biz sanatımızı toplum için yapıyoruz takasooo daha çok varmış abi zamanında çok taklit ederdim favori repliğimdi; kanı bozuk tahta kurusu dalaksız ciğersiz onunki bununki
o değilde eski çakır nerde şimdiki dizide oynatılan çakır nerde arada uçurum var
@-KADİR- aga yemişim yararını ya biz rekor kırmayacaksak o işte olmayalım ne yararı bu işler hikaye
Ben seçici bir insanım mesela sizler gibi 150 dakikalık kadın dizilerine vakit falan ayırmıyorum ayirmam kalite bizim işimiz biz mesajı olmayan işlere bakmayız en kral mesajlarıda yıllardır ekrana taşıyan kurtlar vadisi de her zaman baş tacıdır bizde sevgimizi göstermeye devam ediyoruz tabi tercih meselesi isterse 100 bin kişi izlesin toplumun dikkatini bir konuya çekecek bir derdi anlatan her filmide desteklerimHapisten çıkınca Cerrahpaşalı bölümlerde 30 . Bölümden sonra
Tabi buna anca senin gibi önüne ne koyarsan beğenen arkadaşlar yer 😉
O senin dediğin vadi bitti . Vay be ne mesaj veriyor suni döllenme 😉 Yusuf ve Zeynep zırvalıklarıBen seçici bir insanım mesela sizler gibi 150 dakikalık kadın dizilerine vakit falan ayırmıyorum ayirmam kalite bizim işimiz biz mesajı olmayan işlere bakmayız en kral mesajlarıda yıllardır ekrana taşıyan kurtlar vadisi de her zaman baş tacıdır bizde sevgimizi göstermeye devam ediyoruz tabi tercih meselesi isterse 100 bin kişi izlesin toplumun dikkatini bir konuya çekecek bir derdi anlatan her filmide desteklerim
vayy iyi laf çaktın agaBen seçici bir insanım mesela sizler gibi 150 dakikalık kadın dizilerine vakit falan ayırmıyorum ayirmam kalite bizim işimiz biz mesajı olmayan işlere bakmayız en kral mesajlarıda yıllardır ekrana taşıyan kurtlar vadisi de her zaman baş tacıdır bizde sevgimizi göstermeye devam ediyoruz tabi tercih meselesi isterse 100 bin kişi izlesin toplumun dikkatini bir konuya çekecek bir derdi anlatan her filmide desteklerim
Kırgın çiçekleri ben izlemiyordum KadirBen seçici bir insanım mesela sizler gibi 150 dakikalık kadın dizilerine vakit falan ayırmıyorum ayirmam kalite bizim işimiz biz mesajı olmayan işlere bakmayız en kral mesajlarıda yıllardır ekrana taşıyan kurtlar vadisi de her zaman baş tacıdır bizde sevgimizi göstermeye devam ediyoruz tabi tercih meselesi isterse 100 bin kişi izlesin toplumun dikkatini bir konuya çekecek bir derdi anlatan her filmide desteklerim
Bu ulkede recep ivedikler rekor kiriyor illa her iste saksakcilik mi yapacaz gercekci olalim sinema filmiyle vadi rekor falan kiramaz sizin mantiginiza gore vadi hic film yapmasin vadi yi digerlerinden ayiran durum budur bu biterse iste o zaman vadi sıradanlaşırooo daha çok varmış abi zamanında çok taklit ederdim favori repliğimdi; kanı bozuk tahta kurusu dalaksız ciğersiz onunki bununki
o değilde eski çakır nerde şimdiki dizide oynatılan çakır nerde arada uçurum var
@-KADİR- aga yemişim yararını ya biz rekor kırmayacaksak o işte olmayalım ne yararı bu işler hikaye
Evet denk geldikce izledim izliyorum ama orada da kizlarin bebelerin cektigi sikintilar var hayatta her zaman olan seyler 😀Kırgın çiçekleri ben izlemiyordum Kadir