Sen bana bi kompozisyon yazip gonderseneEminim bizim izledigimizin mislisini izlememislerdir. Senaryo ekibi Vadinin ne oldugunu kavrayamiyorlar malesef. Biz yazsak cok daha iyi yazariz
Sen bana bi kompozisyon yazip gonderseneEminim bizim izledigimizin mislisini izlememislerdir. Senaryo ekibi Vadinin ne oldugunu kavrayamiyorlar malesef. Biz yazsak cok daha iyi yazariz
Mayis ayi gibi o gun ki gidisata gore kendim bir senaryo yazar buraya atarim aga. Nisana kadar pek musait degilim.Sen bana bi kompozisyon yazip gondersene
Sen bana bi kompozisyon yazip gondersene
Vay anam vay müsait değilmişMayis ayi gibi o gun ki gidisata gore kendim bir senaryo yazar buraya atarim aga. Nisana kadar pek musait degilim.
Tabii abi musait degilim ygs ye hazirlik falan var. Simdi bir senaryo yazsam kafam oraya dagilacak biliyorum o nedenle 2 ay erteliyoruz🙁
Vay anam vay müsait değilmiş))) yürü git lan burdan 😉 çakma senarist)))
Çok belli Yusuf'a Polat'a çitileme görevi vereceklerÖzetde Polat la ilgili süpriz denilmiş keşke demeselerdi zira bu süprizler pek iyi sonuç vermiyor birde insanı meraklandirip beklenti içine sokuyor acaba ne olacak diyecem de diyemiyorum umarim fragmanda ve ozetde verilen ipuclariyla tamamen alakasiz birsey olur terse yatariz
Eger Yusuf Polatin cocugu cikarsa varya bu senarist grubunun cekecegi varÖzetde Polat la ilgili süpriz denilmiş keşke demeselerdi zira bu süprizler pek iyi sonuç vermiyor birde insanı meraklandirip beklenti içine sokuyor acaba ne olacak diyecem de diyemiyorum umarim fragmanda ve ozetde verilen ipuclariyla tamamen alakasiz birsey olur terse yatariz
Söyle lan ne yapacanEger Yusuf Polatin cocugu cikarsa varya bu senarist grubunun cekecegi var
Orası tamam da supriz bu olmasin yok buysa zaten fragmanda ozette belirtilmis ayrica niye supriz yazsinlarÇok belli Yusuf'a Polat'a çitileme görevi verecekler))
Vallaha abi ben kafami taslara vururumda asil olay sosyal medyada olur kufur manyagi olurlarSöyle lan ne yapacanmerakımı cezbetti bu tavrın 😉)))
Bir kere de bizi şaşırtsınlar Allah aşkına küçük dilimizi yutalımOrası tamam da supriz bu olmasin yok buysa zaten fragmanda ozette belirtilmis ayrica niye supriz yazsinlar
Bende oyle gelisecek bir supriz goremiyorum acikcasi neynis yarin gorecezBir kere de bizi şaşırtsınlar Allah aşkına küçük dilimizi yutalımhe sen inanıyor musun böyle bir işe dersen 😉)) tunne 😉
Habere degil de senin sunus sekline koptumAcı haber KanalD'den geldi
Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasaydı diye bir türkü var.. Keşke ayrılık olmasaydı..Keşke.. keşke 10. Yılında 'Pusu' konseptine son verselerdi. Sonraki sezon başka bir konsept adında yayınlansaydı.. bugün ki yanlışlıklar yüzünden tüm Pusu'nun zarar görmesi çok kötü. Yukardaki paylaşım beni iyice tedirgin etti..
Utanmasam gazeteye ilan verecektimHabere degil de senin sunus sekline koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?