Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kar
1918908_1543261535986492_4864332781005008174_n.jpg

Özetde Polat la ilgili süpriz denilmiş keşke demeselerdi zira bu süprizler pek iyi sonuç vermiyor birde insanı meraklandirip beklenti içine sokuyor acaba ne olacak diyecem de diyemiyorum umarim fragmanda ve ozetde verilen ipuclariyla tamamen alakasiz birsey olur terse yatariz

Özetde Polat la ilgili süpriz denilmiş keşke demeselerdi zira bu süprizler pek iyi sonuç vermiyor birde insanı meraklandirip beklenti içine sokuyor acaba ne olacak diyecem de diyemiyorum umarim fragmanda ve ozetde verilen ipuclariyla tamamen alakasiz birsey olur terse yatariz
Çok belli Yusuf'a Polat'a çitileme görevi verecekler :)))

Eger Yusuf Polatin cocugu cikarsa varya bu senarist grubunun cekecegi var

Eğer oğlu çıkarsa Ali Candan'ken yapmış olur Yusuf'un imalatını. :D Bu demektir ki Elif yengenin üstüne gül koklamış. Dev rezillik çıkar burda :D

Kanal D’nin fenomen dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu akşamki bölümünde, iç savaşın tüm şiddetiyle sürdüğü Suriye’de tarihi eserlerin nasıl talan edildiği konusu ekrana taşınacak.
attachment.php

“Kurtlar Vadisi Pusu”, Suriye’de tarihin talan edilmesine kayıtsız kalmadı.
attachment.php

Palmira’daki Baal Tapınağı’nın geçen mayısta tahrip edilmesi sonrası gündeme gelen “tarihi sütunların birebir kopyaları hazırlanarak Londra ve New York’ta sergilenecek” haberi, senaryo ekibini harekete geçirdi.
attachment.php

Terör kılıflı kaçakçılık

Dizinin bu akşamki bölümünde Gölge, Suriye’de antik bir kenti ele geçirerek tarihi eserleri Avrupa’ya kaçırma planı yapıyor.
attachment.php

Kenti ŞEDİD’in yakıp yıktığını göstermek için adamlarına ŞEDİD kıyafetleri giydiriyor.

Acı haber KanalD'den geldi :(

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-01-07-17-46-10.png
    Screenshot_2016-01-07-17-46-10.png
    566.9 KB · Hit: 24
Keşke.. keşke 10. Yılında 'Pusu' konseptine son verselerdi. Sonraki sezon başka bir konsept adında yayınlansaydı.. bugün ki yanlışlıklar yüzünden tüm Pusu'nun zarar görmesi çok kötü. Yukardaki paylaşım beni iyice tedirgin etti..

Keşke.. keşke 10. Yılında 'Pusu' konseptine son verselerdi. Sonraki sezon başka bir konsept adında yayınlansaydı.. bugün ki yanlışlıklar yüzünden tüm Pusu'nun zarar görmesi çok kötü. Yukardaki paylaşım beni iyice tedirgin etti..
Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasaydı diye bir türkü var.. Keşke ayrılık olmasaydı..

Habere degil de senin sunus sekline koptum :X
Utanmasam gazeteye ilan verecektim :D Trajikomik :F:T