Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sakın ha aklından bile geçirme :))))))

@-KADİR- nerelerdesin özledim seni :)
eyvallah başkan bilmukabele 🙂

Yusuf konusunda fragmana ve özete bakarak (ki buradan Polat ın oğlu çıkarımı yapılabilir süpriz yusuf vs. falan ) birçok yerden alışıldık bir şekilde sanki öyleymiş gibi yine vadiye haksız ve acımasız eleştiriler aldı başını yürüdü
@takas aga rahat ol doğru yoldayız daha da iyi olacaz vadi hep farkını ortaya koymuştur yine koyacaktır biz izleyicilerde farklılığı hissettirmiştir yine öyle olacak 😎
ben yusuf un polat ın oğlu olduğuna şuanda dahil hiç ihtimal vermiyorum oğluda değil diyorum iki gün sonra hiç ihtimal vermesem de tersi bir durum ortaya çıkarsa ( ki çıkmayacak) yine gerekeni söyleriz

Son düzenleme:
Böyle bir rezilliğe ihtimal dahi vermiyorum. Benim korkum bu işe Aslan Amca'nın ismini falan karıştırıp eskinin mükemmelliğini ve büyüsünü bozma ihtimalleri. Yeter ki eskiye dokunmasınlar yeni bir senaryo üretsinler. Tilki gibi bir efsane ellerinde oyuncak oldu zaten..
ben bu zeynep in annesi olduğunu öğrendiğimizden beri yusuf un aslan ın oğlu olabileceğini düşünüyorum merak etme Aslan bey gladiocu bile ilan edildi bu mu bozacak aslan bey eskidende çakaldı aga bunu unutma :D ( burdan doğu beye selamlar)

ben bu zeynep in annesi olduğunu öğrendiğimizden beri yusuf un aslan ın oğlu olabileceğini düşünüyorum merak etme Aslan bey gladiocu bile ilan edildi bu mu bozacak aslan bey eskidende çakaldı aga bunu unutma :D ( burdan doğu beye selamlar)
Aslan değil çakal bu esaaaaat :D Ben Aslan amcayı da acayip seviyordum ama sonra çıktı kirli çamaşırları :D Şaka bir yana eskilere hiç dokunulmasın ya da dokunulacaksa Raci Bahadır dokunsun aksi taktirde eskiyi mahvetmeleri kanıma dokunuyor. :(

Aga bu senaristlerden hersey beklenir :D Amonu Polatin kardesi bile yapar bunlar :A

Aslan değil çakal bu esaaaaat :D Ben Aslan amcayı da acayip seviyordum ama sonra çıktı kirli çamaşırları :D Şaka bir yana eskilere hiç dokunulmasın ya da dokunulacaksa Raci Bahadır dokunsun aksi taktirde eskiyi mahvetmeleri kanıma dokunuyor. :(
mahvedilen birşey yok o sizin eseriniz; bana somut gel aga bu ağızlar hiç doğru değil domino etkisi olarak görüyorum doğrusu :bhr:

mahvedilen birşey yok o sizin eseriniz; bana somut gel aga bu ağızlar hiç doğru değil domino etkisi olarak görüyorum doğrusu :bhr:
Tamam somut geleyim. Tilki gibi bir efsane vardı bu senaristlerin elinde oyuncağa döndü adam. Tilki ki Polatın mekanına elini kolunu hatta vodkasını sallaya sallaya giren adamdı. Bir tane kardeş çıkardılar hadi eyvallah dedik. Şimdi de Nikolav diye bir kardeşi varmış duyunca şok oldum. Tilki gibi efsaneleri böyle maaile gösterip zaaf yaratmaları hoşuma gitmedi. Son bölümde İsviçredeki mekanı bastı adamı kurbanlık koyun gibi yatırdılar resmen. Yani demem o ki eskilerin adı geçerken azıcık özen göstermeleri. Zeynep olayında Aslan amca olayını hiç karıştırmayacaklardı bence. Bu benim görüşüm katılırsın katılmazsın bilemem ama Tilkinin harcanmasından hoşnut olan fazla insan yok benim bildiğim.

Zaten bişeyler olduğundan şüphelenmiştim zekiceymiş. :D

Eski forumu ben de özlemedim dersem yalan olur saçma sapan tartışıyorduk arada sırada fakat her zaman bi ekşın vardı forumda haxball maçları zaten efsaneydi keşke eski günlere dönebilsek hem forumda hem benim için hayatta. :)

Tamam somut geleyim. Tilki gibi bir efsane vardı bu senaristlerin elinde oyuncağa döndü adam. Tilki ki Polatın mekanına elini kolunu hatta vodkasını sallaya sallaya giren adamdı. Bir tane kardeş çıkardılar hadi eyvallah dedik. Şimdi de Nikolav diye bir kardeşi varmış duyunca şok oldum. Tilki gibi efsaneleri böyle maaile gösterip zaaf yaratmaları hoşuma gitmedi. Son bölümde İsviçredeki mekanı bastı adamı kurbanlık koyun gibi yatırdılar resmen. Yani demem o ki eskilerin adı geçerken azıcık özen göstermeleri. Zeynep olayında Aslan amca olayını hiç karıştırmayacaklardı bence. Bu benim görüşüm katılırsın katılmazsın bilemem ama Tilkinin harcanmasından hoşnut olan fazla insan yok benim bildiğim.
tilki konusunda muzdaribiz doğru bir var bir yok adamı aktif hale getiremediler tilki yi koysunlar ben yine zevkle izlerim yani ölmüş bitmiş bir durum yok ortada tilki isminin hakkını vererek başarısız olsada hayatta kalmayı başarıyor bir şekilde sıyrılıyor isminin hakkını veriyor karekter kadar oyuncuda başarılı ;bu iş böyledir 4 bölüm göstermekle 40 bölüm göstermek aynı olmasa gerek aga illaki takılacak onla bununla ittifak yapacak başka türlü karekter nasıl var olacak? belli ki senaristler kıyamıyor kullanmak istiyorlar onun için ön plana çıkmıyor tabi buna ayar verilmesi lazım şu kuzuzadelerin sahnelerini epeyce kısaltıp tilki gibi karekterin ön planda olması gerekir