yok abi bu sefer hiçbişey yapamayız sözün bittiği yer olur ötesi yok bunun@-KADİR- yine her zaman ki gibi kendince mantıklı çözümleme yapar)
yok abi bu sefer hiçbişey yapamayız sözün bittiği yer olur ötesi yok bunun@-KADİR- yine her zaman ki gibi kendince mantıklı çözümleme yapar)
Mukayese kelamı bile 97 bölüme hakarettirAbi sen de ilk 97'cisin tamam da Pusuyu da gömme hemenMüthiş bölümler izledik. Son iki sezon beklentiyi karşılamasada
Aleykümselam aga![]()
Bu aralar burası huzur evine dönmüşVe Aleykümselam hacı abi))
Aleyküm Selam hoşgeldin
EyvallahHacı foruma geleli çok kısa süre olmana rağmen hemen uyum sağladın bizeözlenen yeni kan ihtiyacımızı gideriyorsun ,Kadir den sonra böyle yeni sağlam vadici çıkmamıştı
![]()
aynen aga müthiş bi vadici transferi yaptık nokta atışı yaniHacı foruma geleli çok kısa süre olmana rağmen hemen uyum sağladın bizeözlenen yeni kan ihtiyacımızı gideriyorsun ,Kadir den sonra böyle yeni sağlam vadici çıkmamıştı
![]()
gereğini yap aga bekliyoruzAgalar gelecem şu an bir abimle koyu bir vadi sohbeti icerisindeyim
aga forumu uzun süredir takip ediyorum diyordun bizi tanımamışsın o zamanEyvallahAçıkcası forumu takip etmeme rağmen aranızda yeni birini isteyebileceğinizi düşünmüyordum. Bu yüzden ilk @-KADİR-'e ulaştım
Daha sonra ne kadar iyi insanlar olduğunuzu görünce ben de ortama uyum sağladım.
Teşekkürler hepinize tekrardan bu arada
![]()
Eskiden buralar daha iyidiEyvallahAçıkcası forumu takip etmeme rağmen aranızda yeni birini isteyebileceğinizi düşünmüyordum. Bu yüzden ilk @-KADİR-'e ulaştım
Daha sonra ne kadar iyi insanlar olduğunuzu görünce ben de ortama uyum sağladım.
Teşekkürler hepinize tekrardan bu arada
![]()
Bilmiyorum belki de çok şüpheci bir insan olduğum için olabilir. Aga bu arada seni çok agresif bellemiştim (ki tanıdıktan sonra öyle olmadığını anladım) bu da etkilemiş olabiliraynen aga müthiş bi vadici transferi yaptık nokta atışı yaniİnşallah hep beraber yorumlarımıza devam ederiz
bu arada 1 haftadır konu sessizdi fragmanla beraber hareketlendi bölümden sonra coşarız iyice
gereğini yap aga bekliyoruz
aga forumu uzun süredir takip ediyorum diyordun bizi tanımamışsın o zamanbir vadiciyi istememek ne demek baş tacımızdır forumda 50 mesajı olan vadicileri bile tanır konuşurum ayrı bir sevgi duyarım bunu bilmemişsin demek ki
![]()
Aga ben forum işlerinden pek anlamadığım için eskiden sadece reytinglere bakmak için girdiğimden reyting altı yorumlardan takip ediyordum özellikle. Böyle bir forumun(Genel Sohbet,Bölüm yorumları) varlığından geçen yıl haberim olduEskiden buralar daha iyidieskiden beri takip ediyormuşsun keşke o zamanlarda hemen üye olsadın
![]()
@takas aradan 5 sene geçti daha dün gibi hatırlıyorum senin foruma ilk geldiğin günleriaynen aga müthiş bi vadici transferi yaptık nokta atışı yaniİnşallah hep beraber yorumlarımıza devam ederiz
bu arada 1 haftadır konu sessizdi fragmanla beraber hareketlendi bölümden sonra coşarız iyice
aga forumu uzun süredir takip ediyorum diyordun bizi tanımamışsın o zamanbir vadiciyi istememek ne demek baş tacımızdır forumda 50 mesajı olan vadicileri bile tanır konuşurum ayrı bir sevgi duyarım bunu bilmemişsin demek ki
![]()
@takas aradan 5 sene geçti daha dün gibi hatırlıyorum senin foruma ilk geldiğin günleriaynen aga müthiş bi vadici transferi yaptık nokta atışı yaniİnşallah hep beraber yorumlarımıza devam ederiz
![]()
aga karakter yoksunlarına karşı agresifim sadece sevdiklerime karşı niye agrasif olayımBilmiyorum belki de çok şüpheci bir insan olduğum için olabilir. Aga bu arada seni çok agresif bellemiştim (ki tanıdıktan sonra öyle olmadığını anladım) bu da etkilemiş olabilirSezon başında üye olacaktım ama bi tartışma vardı galiba dedim ki ''voltaj yüksek hiç bulaşma sadece okumaya devam
''
Kaç senesinden beri takip ediyorsun? hatırlıyor musun benim o zaman ki yorumlarımı D?Bilmiyorum belki de çok şüpheci bir insan olduğum için olabilir. Aga bu arada seni çok agresif bellemiştim (ki tanıdıktan sonra öyle olmadığını anladım) bu da etkilemiş olabilirSezon başında üye olacaktım ama bi tartışma vardı galiba dedim ki ''voltaj yüksek hiç bulaşma sadece okumaya devam
''
Aga ben forum işlerinden pek anlamadığım için eskiden sadece reytinglere bakmak için girdiğimden reyting altı yorumlardan takip ediyordum özellikle. Böyle bir forumun(Genel Sohbet,Bölüm yorumları) varlığından geçen yıl haberim oldu![]()
dediğin gibi çok çabuk geçiyor aga o zaman daha lisedeydim şimdi üniversite bitiyor zaman su gibi akıp gidiyor
Pusunun Showdaki son sezonunda reytinglerine falan bakıyordum bu siteden. En düzgün buraydı. Sonra sık kulanılan sitelere ekledim ama öyle çok girmiyordum. Dediğim gibi sadece @takas'ı ve hayal meyal genel sohbeti başlatan kullanıcı kardeşimizi hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim. Seni hatırlamıyorumKaç senesinden beri takip ediyorsun? hatırlıyor musun benim o zaman ki yorumlarımı D?