Böyle bir rezilliğe ihtimal dahi vermiyorum. Benim korkum bu işe Aslan Amca'nın ismini falan karıştırıp eskinin mükemmelliğini ve büyüsünü bozma ihtimalleri. Yeter ki eskiye dokunmasınlar yeni bir senaryo üretsinler. Tilki gibi bir efsane ellerinde oyuncak oldu zaten..Polat Yusuf'un babasi cikarsa.. yazim grubu ile ahlakali yazacagim son yorum olur.
Büyük konuşma kardeşimPolat Yusuf'un babası ya da abisi çıkmazsa forumu bırakırım bu kadar net konuşuyorum.
Şuan Beyaz TV'de eski Pusu'yu izliyorum aradaki kalite farkını görmemek için kör olmak lazım.
İzliyorum aga efsane bölüm Ustanın mekana sızışı falan muthiş müthiş. Şimdilerde böyle sahneler yok.Beyaz Tvde bomba sahne var
reyizzzzzzzzzzzz adamın dibi RASKOLN!!! çıktığı an ayakta izlicem onun sahnelerini özledik reyiziRaskoln reyiz.
![]()
aga sende benim gibi totem yapıyorsun galiba aksi halde saçmalama ne bırakmasıPolat Yusuf'un babası ya da abisi çıkmazsa forumu bırakırım bu kadar net konuşuyorum.
Şuan Beyaz TV'de eski Pusu'yu izliyorum aradaki kalite farkını görmemek için kör olmak lazım.
Dur aga sezonun asıl bölümleri yarin persembe ve cuma gunleri. 10 numara bolumler izleyecez kacirma sakinİzliyorum aga efsane bölüm Ustanın mekana sızışı falan muthiş müthiş. Şimdilerde böyle sahneler yok.
aga insan izlemeye kıyamıyor o bölümleri kıyamıyor yani o kadar kusursuzŞu bölümün sonunun efsaneliğine bak. Hala ayni heyecanla izledim. O sene izlerken kalbim duracaktı bir sonraki haftaya nasıl dayanacağımı bilmiyordum. Muazzam ötesi ya![]()
Eyvallah vakit bulursam izlerimDur aga sezonun asıl bölümleri yarin persembe ve cuma gunleri. 10 numara bolumler izleyecez kacirma sakin![]()
Bazen gaza geliyorum senin gibi şu bölüm ilk 97yi sollar diye düşünüyorum. Sonra frenliyorum kendimi tabii ilk 97'nin yerini hiçbirşey tutamazaga insan izlemeye kıyamıyor o bölümleri kıyamıyor yani o kadar kusursuz![]()
Sakın ha aklından bile geçirmeEyvallah vakit bulursam izlerim
Bazen gaza geliyorum senin gibi şu bölüm ilk 97yi sollar diye düşünüyorum. Sonra frenliyorum kendimi tabii ilk 97'nin yerini hiçbirşey tutamaz![]()
aga pusunun ilk 100 bölümü cidden acayip ya dediğin gibi izleyince öyle bir gaza geliyorsun ki eski vadiden bile iyi diyorsun bu bölümü izlemiş olsaydın o coşkuyla neler yazmıştım kim bilirEyvallah vakit bulursam izlerim
Bazen gaza geliyorum senin gibi şu bölüm ilk 97yi sollar diye düşünüyorum. Sonra frenliyorum kendimi tabii ilk 97'nin yerini hiçbirşey tutamaz![]()
Abi sen de ilk 97'cisin tamam da Pusuyu da gömme hemen
@-KADİR- yine her zaman ki gibi kendince mantıklı çözümleme yaparaga pusunun ilk 100 bölümü cidden acayip ya dediğin gibi izleyince öyle bir gaza geliyorsun ki eski vadiden bile iyi diyorsun bu bölümü izlemiş olsaydın o coşkuyla neler yazmıştım kim bilir
@-KADİR- aga yusuf polatın oğlu falan olursa ne yaparız utancımdan yorum yazamam bi daha