Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yusuf bölüm sonunda Polat'a baba derse şaşırmam 😉))) büyük süpriz bu olsa gerek ()))) bu senaristlerin çapları ancak eski Türk filimlerdeki Emrah modunda çalışır 😉))))) yazık vadiyi düşürdükleri duruma bak :(((((( kendinize saygınız yok bari bizlere saygı duyun :(((

Raskoln reyiz.

CX9h6bhWMAEH-us.jpg

Polat Yusuf'un babasi cikarsa.. yazim grubu ile ahlakali yazacagim son yorum olur.
Böyle bir rezilliğe ihtimal dahi vermiyorum. Benim korkum bu işe Aslan Amca'nın ismini falan karıştırıp eskinin mükemmelliğini ve büyüsünü bozma ihtimalleri. Yeter ki eskiye dokunmasınlar yeni bir senaryo üretsinler. Tilki gibi bir efsane ellerinde oyuncak oldu zaten..

Polat Yusuf'un babası ya da abisi çıkmazsa forumu bırakırım bu kadar net konuşuyorum.

Şuan Beyaz TV'de eski Pusu'yu izliyorum aradaki kalite farkını görmemek için kör olmak lazım.

Polat Yusuf'un babası ya da abisi çıkmazsa forumu bırakırım bu kadar net konuşuyorum.

Şuan Beyaz TV'de eski Pusu'yu izliyorum aradaki kalite farkını görmemek için kör olmak lazım.
Büyük konuşma kardeşim :) Pana bence bu izleyicideki Yusuf nefretini görüyordur bir şekilde. Böyle bir kepazeliğe cüret edemezler kanımca.

reyizzzzzzzzzzzz adamın dibi RASKOLN!!! çıktığı an ayakta izlicem onun sahnelerini özledik reyizi :D

aga sende benim gibi totem yapıyorsun galiba aksi halde saçmalama ne bırakması :D
o değilde yusuf polatın oğlu olursa kendimi asarım böyle bişey düşünmek bile istemiyorum :D sakın sakın böyle bişey düşünmesin senaristler

Şu bölümün sonunun efsaneliğine bak. Hala ayni heyecanla izledim. O sene izlerken kalbim duracaktı bir sonraki haftaya nasıl dayanacağımı bilmiyordum. Muazzam ötesi ya :D

Eyvallah vakit bulursam izlerim :)

Bazen gaza geliyorum senin gibi şu bölüm ilk 97yi sollar diye düşünüyorum. Sonra frenliyorum kendimi tabii ilk 97'nin yerini hiçbirşey tutamaz :D
aga pusunun ilk 100 bölümü cidden acayip ya dediğin gibi izleyince öyle bir gaza geliyorsun ki eski vadiden bile iyi diyorsun bu bölümü izlemiş olsaydın o coşkuyla neler yazmıştım kim bilir :D

@-KADİR- aga yusuf polatın oğlu falan olursa ne yaparız utancımdan yorum yazamam bi daha

aga pusunun ilk 100 bölümü cidden acayip ya dediğin gibi izleyince öyle bir gaza geliyorsun ki eski vadiden bile iyi diyorsun bu bölümü izlemiş olsaydın o coşkuyla neler yazmıştım kim bilir :D

@-KADİR- aga yusuf polatın oğlu falan olursa ne yaparız utancımdan yorum yazamam bi daha
@-KADİR- yine her zaman ki gibi kendince mantıklı çözümleme yapar :))