Genellikle öyle oluyor bu foruma üye olunurkeno tarih sadece reytinglere bakmaya başladığım dönemler. Devamı kopuk kopuk. Hatırlarsam yazarım eskileri bi kurcalayayım bakıyım![]()
Genellikle öyle oluyor bu foruma üye olunurkeno tarih sadece reytinglere bakmaya başladığım dönemler. Devamı kopuk kopuk. Hatırlarsam yazarım eskileri bi kurcalayayım bakıyım![]()
Aga bizi sınırsız banlatacaksın@xdragxx yıllardan sonra gelen şike itirafımız o zaman isyan etmiştiniz çd bizi nasıl yendi diye Dbiz çd'nin maçlarını hangimiz iyi günündesek biz oynamıştık
.
eyvallah başkan bilmukabele 🙂
ben bu zeynep in annesi olduğunu öğrendiğimizden beri yusuf un aslan ın oğlu olabileceğini düşünüyorum merak etme Aslan bey gladiocu bile ilan edildi bu mu bozacak aslan bey eskidende çakaldı aga bunu unutmaBöyle bir rezilliğe ihtimal dahi vermiyorum. Benim korkum bu işe Aslan Amca'nın ismini falan karıştırıp eskinin mükemmelliğini ve büyüsünü bozma ihtimalleri. Yeter ki eskiye dokunmasınlar yeni bir senaryo üretsinler. Tilki gibi bir efsane ellerinde oyuncak oldu zaten..
ben bu zeynep in annesi olduğunu öğrendiğimizden beri yusuf un aslan ın oğlu olabileceğini düşünüyorum merak etme Aslan bey gladiocu bile ilan edildi bu mu bozacak aslan bey eskidende çakaldı aga bunu unutma( burdan doğu beye selamlar)
Aga bu senaristlerden hersey beklenirben bu zeynep in annesi olduğunu öğrendiğimizden beri yusuf un aslan ın oğlu olabileceğini düşünüyorum merak etme Aslan bey gladiocu bile ilan edildi bu mu bozacak aslan bey eskidende çakaldı aga bunu unutma( burdan doğu beye selamlar)
mahvedilen birşey yok o sizin eseriniz; bana somut gel aga bu ağızlar hiç doğru değil domino etkisi olarak görüyorum doğrusuAslan değil çakal bu esaaaaatBen Aslan amcayı da acayip seviyordum ama sonra çıktı kirli çamaşırları
Şaka bir yana eskilere hiç dokunulmasın ya da dokunulacaksa Raci Bahadır dokunsun aksi taktirde eskiyi mahvetmeleri kanıma dokunuyor.
![]()
Tamam somut geleyim. Tilki gibi bir efsane vardı bu senaristlerin elinde oyuncağa döndü adam. Tilki ki Polatın mekanına elini kolunu hatta vodkasını sallaya sallaya giren adamdı. Bir tane kardeş çıkardılar hadi eyvallah dedik. Şimdi de Nikolav diye bir kardeşi varmış duyunca şok oldum. Tilki gibi efsaneleri böyle maaile gösterip zaaf yaratmaları hoşuma gitmedi. Son bölümde İsviçredeki mekanı bastı adamı kurbanlık koyun gibi yatırdılar resmen. Yani demem o ki eskilerin adı geçerken azıcık özen göstermeleri. Zeynep olayında Aslan amca olayını hiç karıştırmayacaklardı bence. Bu benim görüşüm katılırsın katılmazsın bilemem ama Tilkinin harcanmasından hoşnut olan fazla insan yok benim bildiğim.mahvedilen birşey yok o sizin eseriniz; bana somut gel aga bu ağızlar hiç doğru değil domino etkisi olarak görüyorum doğrusu![]()
tilki konusunda muzdaribiz doğru bir var bir yok adamı aktif hale getiremediler tilki yi koysunlar ben yine zevkle izlerim yani ölmüş bitmiş bir durum yok ortada tilki isminin hakkını vererek başarısız olsada hayatta kalmayı başarıyor bir şekilde sıyrılıyor isminin hakkını veriyor karekter kadar oyuncuda başarılı ;bu iş böyledir 4 bölüm göstermekle 40 bölüm göstermek aynı olmasa gerek aga illaki takılacak onla bununla ittifak yapacak başka türlü karekter nasıl var olacak? belli ki senaristler kıyamıyor kullanmak istiyorlar onun için ön plana çıkmıyor tabi buna ayar verilmesi lazım şu kuzuzadelerin sahnelerini epeyce kısaltıp tilki gibi karekterin ön planda olması gerekirTamam somut geleyim. Tilki gibi bir efsane vardı bu senaristlerin elinde oyuncağa döndü adam. Tilki ki Polatın mekanına elini kolunu hatta vodkasını sallaya sallaya giren adamdı. Bir tane kardeş çıkardılar hadi eyvallah dedik. Şimdi de Nikolav diye bir kardeşi varmış duyunca şok oldum. Tilki gibi efsaneleri böyle maaile gösterip zaaf yaratmaları hoşuma gitmedi. Son bölümde İsviçredeki mekanı bastı adamı kurbanlık koyun gibi yatırdılar resmen. Yani demem o ki eskilerin adı geçerken azıcık özen göstermeleri. Zeynep olayında Aslan amca olayını hiç karıştırmayacaklardı bence. Bu benim görüşüm katılırsın katılmazsın bilemem ama Tilkinin harcanmasından hoşnut olan fazla insan yok benim bildiğim.
Ben de fark ettim. @Maskeli Fedai nerdesin aga yine filme mi sardın1453. sayfamız. Buradan Fatih Sultan Mehmet ve tüm aziz şehitlerimize selam çakalımAllah razi olsun onlardan
Ben sabahtan aksama kadar ders calisayim sen git film izle.. ne güzel istanbul beEvet aga film izledim![]()
Yazın sabahtan diğer sabaha kadar Vadi izleyen biri mi söylüyor bunuBen sabahtan aksama kadar ders calisayim sen git film izle.. ne güzel istanbul be
demi başkan? çok birleştirici bir unsurum galiba bir hava değişiyorDün @-KADİR- 'in buralara uğradığı ne kadar da belli)))) neşe huzur iyimserlik dolmuş buralar
)))))