Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

dediğin gibi çok çabuk geçiyor aga o zaman daha lisedeydim şimdi üniversite bitiyor zaman su gibi akıp gidiyor
Daha dün gibi hatırlıyorum hacı ,senin lys sınavı olduğun akşam sen halı saha maçı yapmaya gitmiştin
gece 01:00'de mi neydi
o gün kü sohbet daha dün gibi

Daha dün gibi hatırlıyorum hacı ,senin lys sınavı olduğun akşam sen halı saha maçı yapmaya gitmiştin
gece 01:00'de mi neydi
o gün kü sohbet daha dün gibi
aynen aynen aga ne günlerdi ya hatırlıyorsun demi seninle o zamanlar hep konuşuyorduk

arkadaşlara anlatıyorum inanmıyolar gece 1-2 maç vardı amcam baklavasına diye zorla götürdü sabah sınavım var
o gün 4 te yatmıştım

Konuyu açan arkadaşı tanıyorum ben foruma üye olduğum zaman arada geri geliyordu sonra hiç girmedi
yanlışın var senin
.

Konuyu açan arkadaşı tanıyorum ben foruma üye olduğum zaman arada geri geliyordu sonra hiç girmedi
yanlışın var senin
.
olabilir belki de avatarı bilinç altıma yerleşmiş hayal görüyor da olabilirim

yanlışın var senin
.
bende dün dedim başkasıyla karıştırıyorsun diye o adam hiç yoktu ki forumda seni bile hatırlamıyorsa onu imkanı yok hatırlasın

bende dün dedim başkasıyla karıştırıyorsun diye o adam hiç yoktu ki forumda seni bile hatırlamıyorsa onu imkanı yok hatırlasın
Hacı benim ilk üye olduğum günlerde arada geliyordu sonra gidiş o gidiş bir daha girmedi imkansız yani büyük ihtimal karıştırdı

ama senden başka biri daha var aklımda kalan net eminim. Forumu bırakan @takas gibi fanatik başka vadici var mıydı ?

Şimdi de konuşuyoruz hacı da eskilerin tadı başka
Hatırlıyorum ya unutulur mu o gün
ben maça gidiyorum dediğinde ciddi ciddi gitmiştin halı saha maçına
.Eski çd vardı o muhabbetlerimiz unutulur mu ya
? hoca muhabettini biliyor musun çd hocaya gidip soracaktı

ama senden başka biri daha var aklımda kalan net eminim. Forumu bırakan @takas gibi fanatik başka vadici var mıydı ?
Buralarda ben takas çd west master legolas yasin eski vadicilerdendir bir de onur vardı onlardan biriside olabilir

Son düzenleme:
Msn konusmalari efsane

west olabilir iskender büyük hayranı mı o da senin gibi ?

aynen aga ciddi ciddi hocaya soracam diyordu
haxball da bunun yerine turnuvaya katılmıştık
msn sohbetlerimiz falan süperdi herşeyin eskisi bir başka oluyor süper zamanlardı

west olabilir iskender büyük hayranı mı o da senin gibi ?
westte çok sağlam bir vadicidir olabilir aga sana bi ara eski tüm vadicilerin isimlerini liste halinde atarım hatırlarsın şimdi çıkıyorum
herkese iyi geceler

@xdragxx yıllardan sonra gelen şike itirafımız o zaman isyan etmiştiniz çd bizi nasıl yendi diye D
biz çd'nin maçlarını hangimiz iyi günündesek biz oynamıştık
.

Hacı naptın sen ya o zaman biz yoktuk

@xdragxx gibi mi?
benim de yarın sınav var daha yüzüne bakmadım sabahlıcam büyük ihtimal
o tarih sadece reytinglere bakmaya başladığım dönemler. Devamı kopuk kopuk. Hatırlarsam yazarım eskileri bi kurcalayayım bakıyım