Daha dün gibi hatırlıyorum hacı ,senin lys sınavı olduğun akşam sen halı saha maçı yapmaya gitmiştindediğin gibi çok çabuk geçiyor aga o zaman daha lisedeydim şimdi üniversite bitiyor zaman su gibi akıp gidiyor
Daha dün gibi hatırlıyorum hacı ,senin lys sınavı olduğun akşam sen halı saha maçı yapmaya gitmiştindediğin gibi çok çabuk geçiyor aga o zaman daha lisedeydim şimdi üniversite bitiyor zaman su gibi akıp gidiyor
aynen aynen aga ne günlerdi ya hatırlıyorsun demi seninle o zamanlar hep konuşuyordukDaha dün gibi hatırlıyorum hacı ,senin lys sınavı olduğun akşam sen halı saha maçı yapmaya gitmiştingece 01:00'de mi neydio gün kü sohbet daha dün gibi
Konuyu açan arkadaşı tanıyorum ben foruma üye olduğum zaman arada geri geliyordu sonra hiç girmediPusunun Showdaki son sezonunda reytinglerine falan bakıyordum bu siteden. En düzgün buraydı. Sonra sık kulanılan sitelere ekledim ama öyle çok girmiyordum. Dediğim gibi sadece @takas'ı ve hayal meyal genel sohbeti başlatan kullanıcı kardeşimizi hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim. Seni hatırlamıyorum
olabilir belki de avatarı bilinç altıma yerleşmiş hayal görüyor da olabilirimKonuyu açan arkadaşı tanıyorum ben foruma üye olduğum zaman arada geri geliyordu sonra hiç girmediyanlışın var senin.
bende dün dedim başkasıyla karıştırıyorsun diye o adam hiç yoktu ki forumda seni bile hatırlamıyorsa onu imkanı yok hatırlasınKonuyu açan arkadaşı tanıyorum ben foruma üye olduğum zaman arada geri geliyordu sonra hiç girmediyanlışın var senin.
Hacı benim ilk üye olduğum günlerde arada geliyordu sonra gidiş o gidiş bir daha girmedi imkansız yani büyük ihtimal karıştırdıbende dün dedim başkasıyla karıştırıyorsun diye o adam hiç yoktu ki forumda seni bile hatırlamıyorsa onu imkanı yok hatırlasın
ama senden başka biri daha var aklımda kalan net eminim. Forumu bırakan @takas gibi fanatik başka vadici var mıydı ?bende dün dedim başkasıyla karıştırıyorsun diye o adam hiç yoktu ki forumda seni bile hatırlamıyorsa onu imkanı yok hatırlasın
Şimdi de konuşuyoruz hacı da eskilerin tadı başkaaynen aynen aga ne günlerdi ya hatırlıyorsun demi seninle o zamanlar hep konuşuyorduk
arkadaşlara anlatıyorum inanmıyolar gece 1-2 maç vardı amcam baklavasına diye zorla götürdü sabah sınavım varo gün 4 te yatmıştım
Buralarda ben takas çd west master legolas yasin eski vadicilerdendir bir de onur vardı onlardan biriside olabilirama senden başka biri daha var aklımda kalan net eminim. Forumu bırakan @takas gibi fanatik başka vadici var mıydı ?
Msn konusmalari efsaneŞimdi de konuşuyoruz hacı da eskilerin tadı başkaHatırlıyorum ya unutulur mu o günben maça gidiyorum dediğinde ciddi ciddi gitmiştin halı saha maçına.Eski çd vardı o muhabbetlerimiz unutulur mu ya? hoca muhabettini biliyor musun çd hocaya gidip soracaktı
Buralarda ben takas çd west master legolas eski vadicilerdendir bir de onur vardı onlardan biriside olabilir
Senin yerin her zaman ayrıdır o yüzdenMsn konusmalari efsane
west olabilir iskender büyük hayranı mı o da senin gibi ?Şimdi de konuşuyoruz hacı da eskilerin tadı başkaHatırlıyorum ya unutulur mu o günben maça gidiyorum dediğinde ciddi ciddi gitmiştin halı saha maçına.Eski çd vardı o muhabbetlerimiz unutulur mu ya? hoca muhabettini biliyor musun çd hocaya gidip soracaktı
Buralarda ben takas çd west master legolas eski vadicilerdendir bir de onur vardı onlardan biriside olabilir
aynen aga ciddi ciddi hocaya soracam diyorduŞimdi de konuşuyoruz hacı da eskilerin tadı başkaHatırlıyorum ya unutulur mu o günben maça gidiyorum dediğinde ciddi ciddi gitmiştin halı saha maçına.Eski çd vardı o muhabbetlerimiz unutulur mu ya? hoca muhabettini biliyor musun çd hocaya gidip soracaktı
westte çok sağlam bir vadicidir olabilir aga sana bi ara eski tüm vadicilerin isimlerini liste halinde atarım hatırlarsın şimdi çıkıyorumwest olabilir iskender büyük hayranı mı o da senin gibi ?
Hayranıda öyle İskender Büyük avatarlarını benim gibi sık kullanan yoktu o dönemlerde diye hatırlıyorum . Senin bahsettiğin dönem kaç senesi?west olabilir iskender büyük hayranı mı o da senin gibi ?
2009 falan, 2010 da olabilirHayranıda öyle İskender Büyük avatarlarını benim gibi sık kullanan yoktu o dönemlerde diye hatırlıyorum . Senin bahsettiğin dönem kaç senesi?
@xdragxx yıllardan sonra gelen şike itirafımız o zaman isyan etmiştiniz çd bizi nasıl yendi diye Daynen aga ciddi ciddi hocaya soracam diyorduhaxball da bunun yerine turnuvaya katılmıştıkmsn sohbetlerimiz falan süperdi herşeyin eskisi bir başka oluyor süper zamanlardı
westte çok sağlam bir vadicidir olabilir aga sana bi ara eski tüm vadicilerin isimlerini liste halinde atarım hatırlarsın şimdi çıkıyorum
herkese iyi geceler
aga dur şimdi banlanırız@xdragxxx yıllardan sonra gelen şike itirafımız o zaman isyan etmiştiniz çd bizi nasıl yendi diye Dbiz çd'nin maçlarını hangimiz iyi günündesek biz oynamıştık.
etiket yapma agaSen söyledin hacı ben değil
Hacı naptın sen ya o zaman biz yoktuk2009 falan, 2010 da olabilir
@xdragxx gibi mi?etiket yapma aga
iyi akşamlar agalar sınava çalışmam lazım
o tarih sadece reytinglere bakmaya başladığım dönemler. Devamı kopuk kopuk. Hatırlarsam yazarım eskileri bi kurcalayayım bakıyımHacı naptın sen ya o zaman biz yoktuk
@xdragxx gibi mi?benim de yarın sınav var daha yüzüne bakmadım sabahlıcam büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?