Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

1538806_1733781326845121_3261694504352208472_n.jpg

Agalar Kanal D nin yeni yıl tanıtımda tüm dizileri varmış vadi yokmuş diyorlar doğru mu bu
@batuhankaralar adamlar vadiyi resmen bitirmeye çalışıyor eğer bu doğruysa
Yok aga vadi var ama 2 tane falan var bir tane eski vadiden bir tane de yeni vadiden kare var.

Bu rezil kanal o kadar yüzsüz ki neredeyse Vadiden başka tutan dizisi yok hala Güneşin kızları, Dirilişin özetine geçilen poyrazı falan yarım saat koyuyorlar. Derhal tez zamanda kurtulacağız bu kanaldan. Gerekirse kanalsız kalınır ara verilir ama bu iğrençliği Vadi'ye reva görenlere en ağır biçimde ceza kesilir.

senaryo ekibinde 276.bölüm itibarı ile kamuran süner de var

Ya ne cins cins isimleri getiriyorlar ya
Dedemin dolabı, Geniş Aile, Alemin Kıralı, Yerden yüksek'te senaristlik yapmış. Bazılarında doğrudan yazmasa da senaryo ekibinde bulunmuş. Vadi'de senaryoya doğrudan etki edeceğini düşünmüyorum. Diyaloglardaki sıkıcılığı gidersin, karakterler aralarında mizahi çerçevede atışsınlar yeterli bence.Özellikle Deli Hüsnü'yü öttürecek :D
Güzel takviye olmuş bekleyip görelim..

Dedemin dolabı, Geniş Aile, Alemin Kıralı, Yerden yüksek'te senaristlik yapmış. Bazılarında doğrudan yazmasa da senaryo ekibinde bulunmuş. Vadi'de senaryoya doğrudan etki edeceğini düşünmüyorum. Diyaloglardaki sıkıcılığı gidersin, karakterler aralarında mizahi çerçevede atışsınlar yeterli bence.Özellikle Deli Hüsnü'yü öttürecek :D
Güzel takviye olmuş bekleyip görelim..
Vay komedi yonu iyiymis İnşallah senaryoda mizahi arttirir

Bu sezon yazım ekibi beni ciddi şekilde hayal kırıklığına uğrattı.. Polat'ı pilot yapıp uçak kullandırmaları, Polat'ın ameliyatı yarıda kalmış bir hastaya dikiş atması vs.. Cahit konusuna hiç girmiyorum.

Senaryo yanlış kişilerin ellerinde.. dışardan takviye olmaz diyordum.. gerçektende olmazmış.. ilk sezonda ki gibi keşke Necati Şaşmaz ve Ali Buhara bu işe devam etselerdi.. belki uzun süre devam edemezlerdi ki zaten ikinci sezon takviye yaptılar ama en azından mantık sınırlar şimdiki gibi zorlanmıyordu.

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking