Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vadiyi ne zamandan beri izliyorsun kardesimHoşbuldum. 🙂
Vadiyi ne zamandan beri izliyorsun kardesimHoşbuldum. 🙂
Bayağıdır abim ve ablam sayesinde. 🙄Vadiyi ne zamandan beri izliyorsun kardesim
fake olduğu belliVay bir Vadici kardesimiz daha @takas
dizilerine falan bi baktım iyi bi takviye olmuş dizinin komedi yönünü her türlü arttıracak bir isim yani her türlü kardayızsenaryo ekibinde 276.bölüm itibarı ile kamuran süner de var
Bu iyi de aga aksiyona da takviye sart bana kalsa Cahit-Selma-Murat uclusunu kokten degistiririm.fake olduğu belli
dizilerine falan bi baktım iyi bi takviye olmuş dizinin komedi yönünü her türlü arttıracak bir isim yani her türlü kardayız
Fake olduğunu nerden anladın kardeşim belki değildir Bana niye kimse fake demedi benim ayrıcalığım neydifake olduğu belli
dizilerine falan bi baktım iyi bi takviye olmuş dizinin komedi yönünü her türlü arttıracak bir isim yani her türlü kardayız
aga nickinde hayır yok baksana çok şüpheli bi durumFake olduğunu nerden anladım kardeşim belki değildir Bana niye kimse fake demedi benim ayrıcalığım neydi
Aga bu adam birinin mesajlarinin benzerini atiyor. Ben oradan cikardim.Fake olduğunu nerden anladım kardeşim belki değildir Bana niye kimse fake demedi benim ayrıcalığım neydi
fake aga ilk anda o izlenim oluştuFake olduğunu nerden anladım kardeşim belki değildir Bana niye kimse fake demedi benim ayrıcalığım neydi
Ooo ajanlık diyosun Olsun yine de fake olmayabilir.Aga bu adam birinin mesajlariyla neredeyse aynisini atiyor. Sende biraz forumda tecrubelen sende anlarsin
çok doğru bi açıklama olmuş gerekeni vadiciler yapmalıdırGÖKHAN KIRDAR FANLARINA ÖNEMLİ DUYURU ...
Biz her ne kadar sizlerle paylaşmakta olduğumuz şarkıların uzunluklarının diğer dijital müzik mağazalardaki Demo uzunluğu olan 1 dk. dan fazla olmaması gerektiğini kendisine söylesek de;
GÖKHAN şarkıların yarısını fan ve takipçilerimize hediye edelim, devamını dinlemek istiyorlarsa kendilerini satın almaya yönlendirelim konusunda ısrar ediyor.
Bizim iç hesaplaşmamız bu şekilde gerçekleşiyorken, siz çok değerli GÖKHAN KIRDAR fanları ve sayfa takipçilerimiz neden
kendisine bir teşekkür niteliğinde olacak kendi sayfalarınızda paylaşım yapmayı ve youtube sayfamıza abone olmayı çok görüyorsunuz ?
Sevgi ve affınıza sığınarak soruyoruz ...
LOOPUS
Tarihi bir film derken !? Kurtlar Vadisi'nin devamı olmaz o zamanPolat'ın filmi Diriliş Ertuğrul ve Muhteşem Yüzyıl'a rakip
Polat Alemdar'ın yeni filmi Diriliş Ertuğrul ve Muhteşem Yüzyıl'a rakip olacak
Yayınlandığı 12 yıl boyunca reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar Karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın yapım şirketi Pana Film, tarihi bir film için kolları sıvadı. Başrollerinde Polat Alemdar karakterini oynayan Necati Şaşmaz'ın rol alacağı filmin Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Diriliş Ertuğrul'a rakip olacağı öne sürüldü. Polat Alemdar'ın yeni filmi için çekim mekanı ise İstanbul'un Fatih ilçesi oldu.
Kurtlar Vadisi dizisinin hem başrol oyuncusu hem de filmin yapım şirketi olan Pana Film'in sahibi Necati Şaşmaz, yeni bir filmle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni film İstanbul'un Fatih ilçesinde çekilecek.
MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM VE DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A RAKİP OLACAK
Filmin tarihi bir film olacağı ve Muhteşem Yüzyıl Kösem ile Diriliş Ertuğrul dizisine rakip olacağı öne sürüldü. Filmin başrolünde ise Polat Alemdar Karakteriyle seyircinin beğenisini kazanan Necati Şaşmaz oynayacak. Oyuncu kadrosu ve filmin ismi saklanıyor.
Filmin çekimlerine Fatih'in tarihi sokaklarında başlandığı belirtildi.
anlaşılan tarihi bir film yolda işte işin resmi olarak açıklanmasını bekliyoruz zaten Fatih deyince ne alaka demiştim aksiyon için daha başka mekanların seçilmesi gerekirdi yine de bir netleşse iyi olacak o zaman kesin yorumlar yapabilirizTarihi bir film derken !? Kurtlar Vadisi'nin devamı olmaz o zaman
kendisi adına olumlu, kendisini sevenler için önemli, kurtlar vadisi ni sevenler için tehlike çanlarının çalacağı bir durumNecati Şaşmaz Polat Alemdar rolünden farklı bir rolde karşımıza çıkacak anlaşılan
Bakalım kimi oynayacak var mı bir tahmin agaanlaşılan tarihi bir film yolda işte işin resmi olarak açıklanmasını bekliyoruz zaten Fatih deyince ne alaka demiştim aksiyon için daha başka mekanların seçilmesi gerekirdi yine de bir netleşse iyi olacak o zaman kesin yorumlar yapabiliriz
kendisi adına olumlu, kendisini sevenler için önemli, kurtlar vadisi ni sevenler için tehlike çanlarının çalacağı bir durum
senin var galiba aga sen tahminini söyle bende düşüneyimBakalım kimi oynayacak var mı bir tahmin aga