Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Benim nette biraz sıkıntı var galiba mesajlarınızı beğenemiyorum . @takas hacı dünyada adam tanımam dersen çok abartılı olur hacı ya :D o kadar da değil :D Hacı bende diyorum ki artık son dönemdeki performansı aynı şimdi ki pusu gibi :)
yoo aga hiç abartmıyorum dünyada film müzikleri konusunda üstüne tanımam. mesela birçok müthiş dizi film müziği vardır. her filmin müzikçisi efsane müzikler yapabilir ama bir adam bu kadar çok efsane müzik yapamaz bu kadar gaza getirici müzikler yapamaz. gökhan kırdar dünyada en iyi dizi-film müzikçisidir benim gözümde
saymakla bitmeyecek efsanevi müziklerimiz var

Ben o müziğide beğenmemiştim çok kötü gelmişti

Haklısın hacı yenisini yapamıyorsan eskisinden devam edeceksin :)
Olabilir zevk meselesi :) Yalnız şöyle bir nokta var dizideki müzikleri sahnelere kim yerleştiriyorsa derhal kendine gelmeli yanlış sahnelerde yanlış müzik çalıyor. Büyük buluşmada Cendere mi çalar Allah aşkına. Oraya uyacak bir yığın müziğimiz var.

yoo aga hiç abartmıyorum dünyada film müzikleri konusunda üstüne tanımam. mesela birçok müthiş dizi film müziği vardır. her filmin müzikçisi efsane müzikler yapabilir ama bir adam bu kadar çok efsane müzik yapamaz bu kadar gaza getirici müzikler yapamaz. gökhan kırdar dünyada en iyi dizi-film müzikçisidir benim gözümde
saymakla bitmeyecek efsanevi müziklerimiz var
Hacı tamam ben vadi müziklerini eşsiz buluyorum ona bir şey demiyorum ,bana göre Gökhan Kırdarı türkiye değilde dünyayla kıyaslama yaparsam ilk 10'a koymam .Bu demek değildir vadi müziklerini ilk 10'a koymam ,vadi müziklerini kıyaslarsam ilk 3'e her zaman girer ilk 3 derken demek istediğim ilk 3 sıraya koyduğum müzikler benim için aynıdır :)

Olabilir zevk meselesi :) Yalnız şöyle bir nokta var dizideki müzikleri sahnelere kim yerleştiriyorsa derhal kendine gelmeli yanlış sahnelerde yanlış müzik çalıyor. Büyük buluşmada Cendere mi çalar Allah aşkına. Oraya uyacak bir yığın müziğimiz var.
Aynen haklısın uymuyan sahneye uymuyan müzik çok koyuyorlar .Bu sene çok önem vermiyorlar vadiye bu da az veya çok reytinglere yansıyor

Son düzenleme:
Hacı tamam ben vadi müziklerini eşsiz buluyorum ona bir şey demiyorum ,bana göre Gökhan Kırdarı türkiye değilde dünyayla kıyaslama yaparsam ilk 10'a koymam .Bu demek değildir vadi müziklerini ilk 10'a koymam ,vadi müziklerini kıyaslarsam ilk 3'e her zaman girer ilk 3 derken demek istediğim ilk 3 sıradaki müzikler aynıdır :)

Aynen haklısın uymuyan sahneye uymuyan müzik çok koyuyorlar .Bu sene çok önem vermiyorlar vadiye bu da az veya çok reytinglere yansıyor
Aceba bu sene bu kadar istikrarlı yani ara vermeden yayınlanmamız kötü mü oldu diye düşünüyorum bazen. Geçen sene ara verilen dönemlerde daha kaliteli bölümler izliyorduk. Yetiştiremiyorlarmı nedir anlam veremiyorum. Ancak Diriliş vs. gibi diziler nasıl bu kadar kaliteyi düşürmeden yetiştiriyor onları düşününce de sinirleniyorum Pana'ya işlerini bu sene iyi yapmadıkları için..

@DoğuEşrefoğlu aga diriliş gibi dizilerin belli çekim yeri ve platosu olur inan vadinin çekim zorluğuyla hiçbir dizi aynı değil
vadide plato yok bişey yok her bölüm onlarca farklı mekan aksiyon sahnesi dış ülke çekimleri kolay iş değil bu yüzden arada bir ara verilmesi şart
geçen ocaktan beri neredeyse ara vermeden gidiyoruz normalde 1 sezonda en az 6-7 kez ara verirdik. bu kadar olmasa da 3-4 ara verilmeli daha tze bi şekilde çalışmak için

Aceba bu sene bu kadar istikrarlı yani ara vermeden yayınlanmamız kötü mü oldu diye düşünüyorum bazen. Geçen sene ara verilen dönemlerde daha kaliteli bölümler izliyorduk. Yetiştiremiyorlarmı nedir anlam veremiyorum. Ancak Diriliş vs. gibi diziler nasıl bu kadar kaliteyi düşürmeden yetiştiriyor onları düşününce de sinirleniyorum Pana'ya işlerini bu sene iyi yapmadıkları için..
Dirilişi bende geçen sezon tv'dan değil de internetten takip ediyordum.Ben hep böyle şans tanırım tarihi dizilere bu şansı Dirilişe de tanıdım ve seyretmeye başladım, ilk bölümler harika gidiyordu her anlamda senaryosundan tut,çekim titizliğine kadar kadar iyi gidiyordu , .Bana göre senaryo gidişatı ilk sezonun son bölümlerine doğru bozulmaya başladı sıkılmaya başladım sonra 2.sezona hiç bakasım gelmedi ve şimdi bakmıyorumda burada demek istediğim senaryo iyi olmadıktan sonra ne kadar kaliteli çekim yaparsan yap benim için farketmez örneğin Filinta adamlar kaliteli çekim yapıyorda ne oluyor :)? senaryo olmadıktan sonra izlenmiyor :) .Şimdi bu sezonunda hikayesini tam düzene oturmadı bu düzen kaç senedir böyle kopuk kopuk gidiyor bunun üstüne kötü oyunculuk,çekimleri önemsememe de eklenince çığ gibi büyüyor :) .Diriliş Eğturulda bu sene reytinglerde çoştu tekrardan 2.sezonuna bakabilirim müsait zamanım olunca :D

@DoğuEşrefoğlu aga diriliş gibi dizilerin belli çekim yeri ve platosu olur inan vadinin çekim zorluğuyla hiçbir dizi aynı değil
vadide plato yok bişey yok her bölüm onlarca farklı mekan aksiyon sahnesi dış ülke çekimleri kolay iş değil bu yüzden arada bir ara verilmesi şart
geçen ocaktan beri neredeyse ara vermeden gidiyoruz normalde 1 sezonda en az 6-7 kez ara verirdik. bu kadar olmasa da 3-4 ara verilmeli daha tze bi şekilde çalışmak için
3-4 haftalık ara reytinglere kötü yansır hacı.Bence bu sene pusuyu bitirdikten sonra dinlenmeleri şart

Dirilişi bende geçen sezon tv'dan değil de internetten takip ediyordum.Ben hep böyle şans tanırım tarihi dizilere bu şansı Dirilişe de tanıdım ve seyretmeye başladım, ilk bölümler harika gidiyordu her anlamda senaryosundan tut,çekim titizliğine kadar kadar iyi gidiyordu , .Bana göre senaryo gidişatı ilk sezonun son bölümlerine doğru bozulmaya başladı sıkılmaya başladım sonra 2.sezona hiç bakasım gelmedi ve şimdi bakmıyorumda burada demek istediğim senaryo iyi olmadıktan sonra ne kadar kaliteli çekim yaparsan yap benim için farketmez örneğin Filinta adamlar kaliteli çekim yapıyorda ne oluyor :)? senaryo olmadıktan sonra izlenmiyor :) .Şimdi bu sezonunda hikayesini tam düzene oturmadı bu düzen kaç senedir böyle kopuk kopuk gidiyor bunun üstüne kötü oyunculuk,çekimleri önemsememe de eklenince çığ gibi büyüyor :) .Diriliş Eğturulda bu sene reytinglerde çoştu tekrardan 2.sezonuna bakabilirim müsait zamanım olunca :D

3-4 haftalık ara reytinglere kötü yansır hacı.Bence bu sene pusuyu bitirdikten sonra dinlenmeleri şart
Aynen ben de ilk sezonum ilk bölümlerini izledim sonra kaçırdım ama bu sezon mükemmel başladı konu da çok iyi olunca izleyeyim dedim. Tavsiye ederim çok güzel bölümler heyecan bir önceki sezona göre 5 kat artmış.. Aksiyon sahnelerini nefessiz izliyorsun. Aslında biz de TRT'ye geçip devletin desteğiyle sağlam aksiyon sahnesi çekebiliriz ama bazı seyirciler hoşnut olmaz bu durumdan..

Aynen ben de ilk sezonum ilk bölümlerini izledim sonra kaçırdım ama bu sezon mükemmel başladı konu da çok iyi olunca izleyeyim dedim. Tavsiye ederim çok güzel bölümler heyecan bir önceki sezona göre 5 kat artmış.. Aksiyon sahnelerini nefessiz izliyorsun. Aslında biz de TRT'ye geçip devletin desteğiyle sağlam aksiyon sahnesi çekebiliriz ama bazı seyirciler hoşnut olmaz bu durumdan..

Vadi aslında Trt 1'e yakışır ama sen dersen ki Kanal D'den Trt'e geçmesini ister misin diye? ben istemem senin dediğin gibi çakırın hikayesi gibi derler yapmasanda derler diyor ya o hesap:D.Bence Show Tv yada Star Tv olsun bir sonra ki durağımız :).

Vadi aslında Trt 1'e yakışır ama sen dersen ki Kanal D'den Trt'e geçmesini ister misin diye? ben istemem senin dediğin gibi çakırın hikayesi gibi derler yapmasanda derler diyor ya o hesap:D.Bence Show Tv yada Star Tv olsun bir sonra ki durağımız :).
aynen katılıyorum trt1 hayatta olmaz vadi için

bence vadi trt1 e hiç yakışmaz düşünemiyorum bile aman böyle bişey olmasın en son isteyeceğim şeylerden biri
vadinin kanalı show dur gerisi hikaye

bence vadi trt1 e hiç yakışmaz düşünemiyorum bile aman böyle bişey olmasın en son isteyeceğim şeylerden biri
Aga TNT olduysa TRT çok fantezi kaçmaz :) Peşin hüküm vermemek lazım.

Biz nereye gidersek giderim senaryo düzgün olduktan sonra farkeden bir şey olmaz :).Tnt gibi bir kanalda bile zirvede olduk

Aga noyan gibi bi karakter geldi efsane ya. Gecen sene bende izlemiyordum ama bu sene 2 hafta oncesinden izleyim dedim bagimlisi oldum :D

Bu arada Pusunun gladio bölümleri konusu geçmişken o bölümlerde en çok beğendim bölüm Beyazıt Öztürk'ün katıldığı bölümdü :) . Polat'ın Aron Fellerin adamı yakışıklıyı camdan atması ve İskenderin gladio filminden önceki oynadığı son bölüm pusunun en iyi bölümüdü.

@DoğuEşrefoğlu Reytingler yükselmiş izleyicinin yorumlarıda pozitif :).Zamanım olduğu zaman bakacam bende hacı :)

Son düzenleme:
Bu arada Pusunun gladio bölümleri konusu geçmişken o bölümlerde en çok beğendim bölüm Beyazıt Öztürk'ün katıldığı bölümlerdi :) . Polat'ın Aron Fellerin adamı yakışıklıyı camdan atması ve İskenderin gladio filminden önceki oynadığı son bölüm pusunun en iyi bölümleridi
Aga o dediklerin bir bolumde olmustu zaten.

Gölgenin yedigi katmış @-KADİR-
c2ae2b7b14ae448336988be0b6578880.jpg
78288ca8d8e9a15590151594c4eb4905.jpg

"vücuda alınan khat abartılı neşe, coşku, taşkınlık, bilinç bozukluğu, yanılsama (yanılgı) ve sanrılara neden olur. psikolojik bağımlılık yapar. uzun süre kullananlarda direnç artımına yol açmakla birlikte zamanla anımsama güçlükleri düşünme ve algıda zayıflama, toplumsal ilişkilerde düzensizlik görülür. ayrıca fiziksel düzensizlikler yarattığı da gözlenebilir.
daha çok yemenlilerin sürekli olarak çiğnedikleri bir ot olarak bilinir. amcaların sabahtan akşama kadar çiğnerler, yanakların sağ yada sol tarafı şişer duba gibi olur bundan acayip keyif alırlar."

"khat (yemen otu) bitkisi, yemen ve doğu afrika’da yetiştirilen catha odulis bitkisine verilen yöresel isim. bitkinin uç kısmındaki körpe yapraklar çiğnenerek kullanılıyor. khat kullanıldığında abartılı neşe, coşku, taşkınlık, bilinç bozukluğu ve yanılsamaya neden oluyor. bitki bu özelliklerinden dolayı uyuşturucu niteliği taşıdığı gerekçesiyle avrupa’nın bazı ülkelerinde ve türkiye’de yasaklandı."
e536afe71ab1bfd957c3ad1d565588e6.jpg
38a8773ed12d9c54ce0b06191fcd3745.jpg

Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz, Araplar’ın gözdesi
tuba-buyukustun-ve-necati-sasmaz-araplar-in-gozde-1923797.Jpeg

UYDU aracılığı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Amerika’ya yönelik yayın yapan Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalının yaptığı ankette Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz en beğenilen sanatçılar olarak belirlendi.
Türk sanatçılarla ilgili haberlerin sürekli yer aldığı ve Türkiye’de ilgi ile izlenen dizilerin kısa süre içerisinde Arapça dublajla yayınlandığı kanallardan biri olan MBC4’te Twitter üzerinden anket yapıldı. Kanal takipçilerinin #StarMBC4 etiketi ile beğendikleri kadın ve erkek sanatçıların isimlerini yazarak katıldığı anket 1 ay boyunca devam ettirildi. Kanal tarafından belirlenen 10 erkek ve 10 kadın sanatçılar tek tek elenirken, anketin sonunda özellikle Arap dünyasında çok büyük hayran kitlesi bulunan Tuba Büyüküstün ve çok sayıda kanalda yayınlanan ‘Kurtlar Vadisi’ sayesinde tanınarak sevilen Necati Şaşmaz birinci seçilmiş oldu.

82787eb5f7fe4ac5cbc3e27627d375f6.jpg

3837a93e3ad71e6bffa1c178930e1ad9.jpg