Bal,zencefil,zerdeçal,limon iyice karıştır direk göm agaTarifini ver hemen hazirliyim
Bal,zencefil,zerdeçal,limon iyice karıştır direk göm agaTarifini ver hemen hazirliyim
Zencefille Zerdecal yokmus evdeBal,zencefil,zerdeçal,limon iyice karıştır direk göm agaReis geçen sene bi programda söylemişti yaptım denedim ayağa zıplattı hemen 😉
Olsun sen yine de yorumun yap aga merak ettimYorumlar muhteşem.. keyifle okudum. Benlik birşey kalmamış.. 🙂
tabi hoşuna gider agaYorumlar muhteşem.. keyifle okudum. Benlik birşey kalmamış.. 🙂
Olsun sen yine de yorumun yap aga merak ettim
yani bu diziler kitle dizileri belli kitleler izler aynı şekilde behzat ç yi de dedeme söylesem o kim der büyük ihtimalleLeyla İle Mecnunla vadiyi karşılaştırmak vadiye hakarettir.LM çoğu insan sevmez,beğenmez mesela bende Behzat Ç hastasıyım tamam bana göre çok iyi dizi o da Lm gibi sosyal medyası yüksek dizi ama Behzat Ç izleyen kitle belli 15-30 yaş arası gel gelelim vadinin kitlesinevadinin kitlesi 7'den 70'e herkes izliyor takasında dediği gibi forumda vadi düşmanı xemrexxx bile 7 sezon izlemiş
Dedeni merak ettim agayani bu diziler kitle dizileri belli kitleler izler aynı şekilde behzat ç yi de dedeme söylesem o kim der büyük ihtimalle
yani bu diziler kitle dizileri belli kitleler izler aynı şekilde behzat ç yi de dedeme söylesem o kim der büyük ihtimalle
"Senin şeref dediğin şey benim ayağımın altına serilmiş" Efsane aga ef-sa-ne !Onlarca kez izleneme rağmen, halen aynı keyifi alıyorum. Allah aşkına şu sahnenin replik kalitesine bakarmısınız. Muazzam gerçekten..
o kadar düşmedim aga hayatta izlemem en sevmediğim dizilerden biridirhacı behzat ç izle sen genç adamsın tam senin kitlen
Biz düştük mü o kadar hacıo kadar düşmedim aga hayatta izlemem en sevmediğim dizilerden biridir
o diziye katlanamam aga prison break ı zaten 2.sezon bıraktım güzeldi ama kaldı öyle izlemedim dahaBiz düştük mü o kadar hacı.Prison Break içinde öyle diyordun zamanında sen gel beni dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?