Bal,zencefil,zerdeçal,limon iyice karıştır direk göm agaTarifini ver hemen hazirliyim![]()
Bal,zencefil,zerdeçal,limon iyice karıştır direk göm agaTarifini ver hemen hazirliyim![]()
Zencefille Zerdecal yokmus evdeBal,zencefil,zerdeçal,limon iyice karıştır direk göm agaReis geçen sene bi programda söylemişti yaptım denedim ayağa zıplattı hemen 😉
Olsun sen yine de yorumun yap aga merak ettimYorumlar muhteşem.. keyifle okudum. Benlik birşey kalmamış.. 🙂
tabi hoşuna gider agaYorumlar muhteşem.. keyifle okudum. Benlik birşey kalmamış.. 🙂
Olsun sen yine de yorumun yap aga merak ettim![]()
yani bu diziler kitle dizileri belli kitleler izler aynı şekilde behzat ç yi de dedeme söylesem o kim der büyük ihtimalleLeyla İle Mecnunla vadiyi karşılaştırmak vadiye hakarettir.LM çoğu insan sevmez,beğenmez mesela bende Behzat Ç hastasıyım tamam bana göre çok iyi dizi o da Lm gibi sosyal medyası yüksek dizi ama Behzat Ç izleyen kitle belli 15-30 yaş arası gel gelelim vadinin kitlesine
vadinin kitlesi 7'den 70'e herkes izliyor takasında dediği gibi forumda vadi düşmanı xemrexxx bile 7 sezon izlemiş
![]()
Dedeni merak ettim agayani bu diziler kitle dizileri belli kitleler izler aynı şekilde behzat ç yi de dedeme söylesem o kim der büyük ihtimalle![]()
yani bu diziler kitle dizileri belli kitleler izler aynı şekilde behzat ç yi de dedeme söylesem o kim der büyük ihtimalle![]()
"Senin şeref dediğin şey benim ayağımın altına serilmiş" Efsane aga ef-sa-ne !Onlarca kez izleneme rağmen, halen aynı keyifi alıyorum. Allah aşkına şu sahnenin replik kalitesine bakarmısınız. Muazzam gerçekten..
o kadar düşmedim aga hayatta izlemem en sevmediğim dizilerden biridirhacı behzat ç izle sen genç adamsın tam senin kitlen
![]()
Biz düştük mü o kadar hacıo kadar düşmedim aga hayatta izlemem en sevmediğim dizilerden biridir![]()
o diziye katlanamam aga prison break ı zaten 2.sezon bıraktım güzeldi ama kaldı öyle izlemedim dahaBiz düştük mü o kadar hacı.Prison Break içinde öyle diyordun zamanında sen gel beni dinle
![]()