Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Leyla İle Mecnunla vadiyi karşılaştırmak vadiye hakarettir :D.LM çoğu insan sevmez,beğenmez mesela bende Behzat Ç hastasıyım tamam bana göre çok iyi dizi o da Lm gibi sosyal medyası yüksek dizi ama Behzat Ç izleyen kitle belli 15-30 yaş arası gel gelelim vadinin kitlesine :)vadinin kitlesi 7'den 70'e herkes izliyor takasında dediği gibi forumda vadi düşmanı xemrexxx bile 7 sezon izlemiş:D

Leyla İle Mecnunla vadiyi karşılaştırmak vadiye hakarettir :D.LM çoğu insan sevmez,beğenmez mesela bende Behzat Ç hastasıyım tamam bana göre çok iyi dizi o da Lm gibi sosyal medyası yüksek dizi ama Behzat Ç izleyen kitle belli 15-30 yaş arası gel gelelim vadinin kitlesine :)vadinin kitlesi 7'den 70'e herkes izliyor takasında dediği gibi forumda vadi düşmanı xemrexxx bile 7 sezon izlemiş:D
yani bu diziler kitle dizileri belli kitleler izler aynı şekilde behzat ç yi de dedeme söylesem o kim der büyük ihtimalle :D

Onlarca kez izleneme rağmen, halen aynı keyifi alıyorum. Allah aşkına şu sahnenin replik kalitesine bakarmısınız. Muazzam gerçekten..

CWiZJYMWIAEc3Lg.jpg
CWiZKGOXIAAlu7Q.jpg

CWiZKpaXIAEBN-q.jpg

vayy resimler süper ozi dönüyor :D

o değilde youtube da mematinin videoları rekor kırıyor adeta memati çok büyük bir efsane hastayım adama :D