Ben boş dizi izlemem sen bana güven ama neyse sen bilirsin.Prison Breaktan başka yabancı dizi izlemek istersen özel mesajdan yazarsıno diziye katlanamam aga prison break ı zaten 2.sezon bıraktım güzeldi ama kaldı öyle izlemedim daha
Ben boş dizi izlemem sen bana güven ama neyse sen bilirsin.Prison Breaktan başka yabancı dizi izlemek istersen özel mesajdan yazarsıno diziye katlanamam aga prison break ı zaten 2.sezon bıraktım güzeldi ama kaldı öyle izlemedim daha
listeyi gördükce kahroluyorum. Bizi geçen dizilere bak Allahım şaka gibi 🙁
Bizi bu hale dusurenler gereken hamlelri yapmiyorsa yapacak birsey yok aga hatalarindan donmuyorlar bir gorseler su hatalarini yanlis senaryo sıkıcılık duzelse listede zirveye oynariz genelisteyi gördükce kahroluyorum. Bizi geçen dizilere bak Allahım şaka gibi 🙁
İnşallah zarf olayıyla yeniden yükseliriz. Aradan 10 yıl geçmesine rağmen heyecanla bekleyenler var görüyorum sosyal medyada. Bakalım umarım düzelir herşey..Bizi bu hale dusurenler gereken hamlelri yapmiyorsa yapacak birsey yok aga hatalarindan donmuyorlar bir gorseler su hatalarini yanlis senaryo sıkıcılık duzelse listede zirveye oynariz gene
İnşallah ama ben birsey beklemiyorum bu adamlar senaryo adami degil.. Bunlar senaryo koltugunda oturdugu surece Vadi dusmeye devam ederİnşallah zarf olayıyla yeniden yükseliriz. Aradan 10 yıl geçmesine rağmen heyecanla bekleyenler var görüyorum sosyal medyada. Bakalım umarım düzelir herşey..
Ben Cahitin senarist olduğunu ilk burda okuduğumda şok oldum. Dedim heralde birbirlerini trollüyorlar Sonra baktım gerçekmişİnşallah ama ben birsey beklemiyorum bu adamlar senaryo adami degil.. Bunlar senaryo koltugunda oturdugu surece Vadi dusmeye devam eder
Zarf olayı aklıma Doğu beyi getirdiPolat Alemdar'ın da yer alacağı Büyük Buluşmada Sürpriz bir isim daha yer alacak..Hazır Olun,son sezonların en bomba bölümü geliyor!!
Bu adam icin kurgu yapilup getirilmek istenilse gayet de gelir gayet de iyi olurZarf olayı aklıma Doğu beyi getirdi
Olurda Kadir'im NECATİ abi dizi namına hiçbir şey yapmıyor çok enteresanBu adam icin kurgu yapilup getirilmek istenilse gayet de gelir gayet de iyi olur
ihtimaller;Olurda Kadir'im NECATİ abi dizi namına hiçbir şey yapmıyor çok enteresan
ihtimaller;
--necati abi nin donanımı ve idarecliği bu kadar elinden daha fazlası gelmiyor
--şuan ki şartlar işine geiiyor uzun vadeli düşünmeyip gittiği yere kadar gitsin sonrada final yaparım diyor
--etrafında ki kişiler goygoycu tipler yapılan işin çok iyi olduğuna dair birbirlerine gaz veriyorlar
--sistem kabul edilmiyor bu şartlarda daha fazlasının yapılmasının gereksiz olacağı düşünülüyor
adımı kullanıyorsan etiketle de kullan @Çiğdem- ve evde kalmış kızlar cemiyeti arkadaşları gibi dedikodu yapma sen yazınca baktım vadi-pusu 373 bölüm olmuş ben 150 bölüm izlemişim ayrıca daha önceki mesajlardan anlaşılacağı üzere polat şaşmaz ve takastan daha iyi biliyorum izlediğim kısımları ayrıca düşmanını tanıcan ki 113 bin küsür mesaj yazabilecek kadar forumda kalabilesinLeyla İle Mecnunla vadiyi karşılaştırmak vadiye hakarettir .LM çoğu insan sevmez,beğenmez mesela bende Behzat Ç hastasıyım tamam bana göre çok iyi dizi o da Lm gibi sosyal medyası yüksek dizi ama Behzat Ç izleyen kitle belli 15-30 yaş arası gel gelelim vadinin kitlesine vadinin kitlesi 7'den 70'e herkes izliyor takasında dediği gibi forumda vadi düşmanı xemrexxx bile 7 sezon izlemiş
Abi gelse efsane olur. Adamın cesetini de görmedik zaten.Zarf olayı aklıma Doğu beyi getirdi
adımı kullanıyorsan etiketle de kullan @Çiğdem- ve evde kalmış kızlar cemiyeti arkadaşları gibi dedikodu yapma sen yazınca baktım vadi-pusu 373 bölüm olmuş ben 150 bölüm izlemişim ayrıca daha önceki mesajlardan anlaşılacağı üzere polat şaşmaz ve takastan daha iyi biliyorum izlediğim kısımları ayrıca düşmanını tanıcan ki 113 bin küsür mesaj yazabilecek kadar forumda kalabilesin
geçen sene yarışma mı ne yapmışlardı forumda orada gördükFazla ucmussun xemrexxx su an Vadiciler arasinda Vadiyi benden iyi bilen birini zor bulursun ayrica nasil bu kaniya vardin merak ettim
Ben yarismaya katilmadim kigeçen sene yarışma mı ne yapmışlardı forumda orada gördük