Ustanın saç daha bir karizma olmuş
yıllar geçer usta değişmez POLAT ALEMDAR
kıymetli senaristlerimiz en iyisini bilir 🙂 bence mektup konusu şimdi açılmayacak2015' te gelecek olan zarfın akıbeti ne oldu acaba ))) umarım unutmazlar o konuyu..gerçi çok yetenekli senaristimiz cahit o zarfı unutmuştur hatta bilmiyordur bile))))
İşimdi açılmayacakta ne Zaman açılacak 😉))) şurada 2016 ya ne kaldı ki )))) eşeğe altın semerde taksan eşek eşektir )))) değersizliğine değer katmaz ))) senaristi Cahit olan dizinin vay haline diyip susuyorum 😉)))kıymetli senaristlerimiz en iyisini bilir 🙂 bence mektup konusu şimdi açılmayacak
Bende bir insani kucumseme der susarim 😉 hele ki tanimiyorsanİşimdi açılmayacakta ne Zaman açılacak 😉))) şurada 2016 ya ne kaldı ki )))) eşeğe altın semerde taksan eşek eşektir )))) değersizliğine değer katmaz ))) senaristi Cahit olan dizinin vay haline diyip susuyorum 😉)))
Kimseyi küçümsediğimiz yok herkes görevini yapsın yeterBende bir insani kucumseme der susarim 😉 hele ki tanimiyorsan
Tamam baskan onyargilari yik yeter gorelim oyle diyecegini de 😀 bu arada zamanlama super bilgisayarda o kadar takildim yazmadin kapttim bir dakika sonra mesaj yazdinKimseyi küçümsediğimiz yok herkes görevini yapsın yeter
başkan bu saatten sonra bize lazım olanda bu tip hareketler yoksa gidelim şunu öldürelim bunu öldürelim heyecan vermez yeni seyircide çekemeyiz dediğin gibi merak uyandırıcı unsurları diziye katmak şart2015'te gelmesi muhtemel zarfla alakalı olarak bir ptt sahnesi daha olsa , eski vadideki gibi polat zarfı almaya gitse o sırada büyük bir sürprizle karşılaşsa hiçte fena olmaz öyle deil mi @-KADİR- al sana gizemin heyecanın kralı )) insanları heyecanlandırmak senaryoya gizem katmak bu kadar zor mu çok merak ediyorum ))))
Kimseyi küçümsediğimiz yok herkes görevini yapsın yeter
yani gerçekleri beyan etmek ne zamandan beridir küçümsemek oluyormuş ABLACIM )))))) BANA GÖRE BIRAK SENARİSTLİĞİ oyunculuğu bile tartışmasız çok kötü )) al sana ikinci küçümseme ))))senaristi cahit se vay haline demek küçüksemek olmuyormu abimm
yani gerçekleri beyan etmek ne zamandan beridir küçümsemek oluyormuş ABLACIM )))))) BANA GÖRE BIRAK SENARİSTLİĞİ oyunculuğu bile tartışmasız çok kötü )) al sana ikinci küçümseme ))))