Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

12038336_1708672006022720_2106633920058591977_n.jpg

yıllar geçer usta değişmez POLAT ALEMDAR

Bu sezon ki saç kesimi gerçekten muhteşem olmuş.. yukardaki 2009 halinden daha iyi duruyor bugün.. maşallah bin kere..

necati şaşmaz yeni film müjesi verdi diyebiliriz bakalım hangi meseleyi anlatacaklar

2015' te gelecek olan zarfın akıbeti ne oldu acaba :)))) umarım unutmazlar o konuyu..gerçi çok yetenekli senaristimiz cahit o zarfı unutmuştur hatta bilmiyordur bile:)))))

kıymetli senaristlerimiz en iyisini bilir 🙂 bence mektup konusu şimdi açılmayacak
İşimdi açılmayacakta ne Zaman açılacak 😉))) şurada 2016 ya ne kaldı ki :))))) eşeğe altın semerde taksan eşek eşektir :))))) değersizliğine değer katmaz :)))) senaristi Cahit olan dizinin vay haline diyip susuyorum 😉)))

İşimdi açılmayacakta ne Zaman açılacak 😉))) şurada 2016 ya ne kaldı ki :))))) eşeğe altın semerde taksan eşek eşektir :))))) değersizliğine değer katmaz :)))) senaristi Cahit olan dizinin vay haline diyip susuyorum 😉)))
Bende bir insani kucumseme der susarim 😉 hele ki tanimiyorsan

2015'te gelmesi muhtemel zarfla alakalı olarak bir ptt sahnesi daha olsa , eski vadideki gibi polat zarfı almaya gitse o sırada büyük bir sürprizle karşılaşsa hiçte fena olmaz öyle deil mi @-KADİR- al sana gizemin heyecanın kralı :))) insanları heyecanlandırmak senaryoya gizem katmak bu kadar zor mu çok merak ediyorum :)))))

2015'te gelmesi muhtemel zarfla alakalı olarak bir ptt sahnesi daha olsa , eski vadideki gibi polat zarfı almaya gitse o sırada büyük bir sürprizle karşılaşsa hiçte fena olmaz öyle deil mi @-KADİR- al sana gizemin heyecanın kralı :))) insanları heyecanlandırmak senaryoya gizem katmak bu kadar zor mu çok merak ediyorum :)))))
başkan bu saatten sonra bize lazım olanda bu tip hareketler yoksa gidelim şunu öldürelim bunu öldürelim heyecan vermez yeni seyircide çekemeyiz dediğin gibi merak uyandırıcı unsurları diziye katmak şart

Su bölümler "Kurtlar Vadisi" ile hic bir farki yok gercekten.. onlarca kez izlesen bikmazsin.. özlemisiz bu bölümleri.. en kisa zamanda Pusu'yu da tekrar izlemek gerek..

Son düzenleme:
Bu arada 265.Bölümün fragmani rekor kirdi.. fragman resmi kanalinda nerdeyse 2 milyonu devirmek üzere..

yani gerçekleri beyan etmek ne zamandan beridir küçümsemek oluyormuş ABLACIM :))))))) BANA GÖRE BIRAK SENARİSTLİĞİ oyunculuğu bile tartışmasız çok kötü :))) al sana ikinci küçümseme :)))))

gerçek ama bu senin düşüncen abimm bence düşünce ile gerçek farklıdır
bak bende doğru dürüst senarist istiyorum bende cahiti duyunca şaşırdım
keşke olmasaydı sen tamamen düşüncelerini söylüyorsun buda gerçek olduğdunu
göstermiyor buda benim düşüncemm🙂🙂