Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Enistemler de Kurtlar Vadisini konusuyoruz :D Ben dedim senaristler ayrildi Vadi eski havasindan uzaklasti ama enistem Vadiyi gene savundu. Papa degilde Rahip Santoro diye biliyorlarmis. Onu oldurdu Tapinakcilar bitti şimdi İtalyanlara falan sardilar dediler. Acaba Gölgenin oldurdugu hakikaten Rahip Santoro olabilir mi ? Vadi olsaydi keske tum sulalecek izlicektik gene

Enistemler de Kurtlar Vadisini konusuyoruz :D Ben dedim senaristler ayrildi Vadi eski havasindan uzaklasti ama enistem Vadiyi gene savundu. Papa degilde Rahip Santoro diye biliyorlarmis. Onu oldurdu Tapinakcilar bitti şimdi İtalyanlara falan sardilar dediler. Acaba Gölgenin oldurdugu hakikaten Rahip Santoro olabilir mi ? Vadi olsaydi keske tum sulalecek izlicektik gene
Enistenden biraz feyz al 😀

Enistenden biraz feyz al 😀
Önce amcam sonra enistem kendime getirdiler beni :F. İnşallah Vadi uzun zaman devam eder. En cok sasirdigim Vado hastasi abim oldu Erzurumdan Manisaya donus yolunda ben usbden Vadinin 157.bolumunu izliyordum dedi Vadi bumuya falan gel seyret dedim yok Vadiyi izlemiyorum artik falan dedi. Az once gelmis bana gecen bolumu analizi analizine anlatiyor :F

Derken konu Eskiyaya geldi. Abim Cakir hastasi olmasina ragmen diziyi yerden yere vuruyo @-KADİR- :A Dizinin konusu kadinlar uzerine kurulu adam sabah bir onla yatiyi bir bunla yatiyo falan :A Eskiya kendisini bu konuduyla bitirdi :A

Hakan boyav kendi çalıyor kendi oynuyor adamı delik deşik ettiler hala kara diyor
Güzel abicim sen bunu kendin istedin ve şimdi pismanliktan ölüyorsun

Pusat'a alkollü araçtan 1 ay hapis cezası

'KurtlarVadisi Pusu' dizisinde Çakır'ın oğlu Pusat'ı canlandıran Görkem Sevindik'e, (25) alkollü araç kullandığı gerekçesiyle 6 ay önce 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 1.42 promil alkollü çıkan Sevindik ifadesinde, alkolmetrenin arızalı olduğunu iddia etti. 6 ay ehliyetine el konulan Sevindik'e, bir ay hapis cezası veren mahkeme, bu cezayı da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi.

abişkom necati bey asıl tüyoyu vermiş diziden ben ayrılıncada dizi devam edecek demiş resmen güvendiğim birisi olunca bayrağı temsil edicem demiş buda demek oluyorki vadinin bitmesi polat diziden çıkınca bile söz konusu değil ayyyy bunlar diziyi akife bırakıcaktı iyiki tepkimizi koyduk 3 yıldır hiç taviz vermedik o yer cücesinide baktılar olmuyor şutladılar yoksa kokoca vadi bu yer cücesine kalıcaktı:ppp: ama şurası çok önemli polatsızda devam edeceklerini vadiye net şekilde söylemiş necati bey 🙂🙂

abişkom necati bey asıl tüyoyu vermiş diziden ben ayrılıncada dizi devam edecek demiş resmen güvendiğim birisi olunca bayrağı temsil edicem demiş buda demek oluyorki vadinin bitmesi polat diziden çıkınca bile söz konusu değil ayyyy bunlar diziyi akife bırakıcaktı iyiki tepkimizi koyduk 3 yıldır hiç taviz vermedik o yer cücesinide baktılar olmuyor şutladılar yoksa kokoca vadi bu yer cücesine kalıcaktı[emoji14]pp: ama şurası çok önemli polatsızda devam edeceklerini vadiye net şekilde söylemiş necati bey 🙂🙂
İyi senaristler olmadiktan sonra bu is olmaz bence yoksa benim adayim Pusat

Ali Buhara Mete senaryo kurbanı oldu.. Akif karakterin bir türlü sevilememesi de bu yüzden.. adamın her sahnesini eleştiriyorduk.. ama sonuc olarak bu adam senaryoya göre hareket ediyordu.. Necati Şaşmaz gerçekten 'bayrak devralma' şeklinde devam ettirecekse, Ali Buhara Mete iyi bir adaydı. Yinede kim gelirse gelsin, Necati gittikten sonra, dizide biter..

İyi senaristler olmadiktan sonra bu is olmaz bence yoksa benim adayim Pusat
ahh pusat çok tepkide çekmezdi bence şu çocuğa bir şans verseler keşke ama bu seferde yusufu seyircinin önüne atıcakalr gibi akifi denediler olmadı bu seferde bence yusufu deneyecekler bakalım bu sefer neler olucak :F:F:F
başka proje tasarladım o projede oynayacam diyede açıklaması var anladığım kadarıyla necati beyde gürkan uygun gibi vadiden yorulmuş yerine birisini arıyor bulabilirse bırakıcak akif olmadı bu seferde yusufu deneyecekler gibi görünüyor :F

ahh pusat çok tepkide çekmezdi bence şu çocuğa bir şans verseler keşke ama bu seferde yusufu seyircinin önüne atıcakalr gibi akifi denediler olmadı bu seferde bence yusufu deneyecekler bakalım bu sefer neler olucak :F:F:F
başka proje tasarladım o projede oynayacam diyede açıklaması var anladığım kadarıyla necati beyde gürkan uygun gibi vadiden yorulmuş yerine birisini arıyor bulabilirse bırakıcak akif olmadı bu seferde yusufu deneyecekler gibi görünüyor :F
11.sezonda Pusati Kgtye dahil etmislerdi ya iste oradan yurumeleri gerekirdi bence. Simdiye Polatin yeri dolmustu :D

11.sezonda Pusati Kgtye dahil etmislerdi ya iste oradan yurumeleri gerekirdi bence. Simdiye Polatin yeri dolmustu :D
ayy geçen yıl çok ile getirdim ayoll necati bey evlendiği zaman zaten polat alemdar ölmüştü dedim necati bey maskeli fedai döneminde bal ayına gittiği dönem bitirmişti kafasında yanı polat ölmüştü zaten o dönemden beridir 3 yıldır konuk oyuncu gibiydi meğerse yerine akifi koymaya çalısıyormuş eğer akifi sevseydik bence bu yıl akif değil polat diziden ayrılırdı:F başka tasarlaığı bir projede oynamak istediğinide belirtiyor gerçi 10.yılımızda bitirmişti necati bey zaten kafadan polatı şuan seyirci zoruyla ön pilana çıkmak zorunda kaldı ama yerine birisini bulur bulmaz bulabilirse tabi polatsız devam etmeyi kafaya koymuş görünüyor gerçi taa ulubey sezonunda bırakıcaktı vadiyi tempoyu kaldıramıyordu ameliyat olup polatı başkasına bırakıcaktı ama bırakamayınca devam etmek zorunda kalmıştı taa o dönemden beridir biraz zoraki devam ediyor adam hakta veriyorum gerçi yorulan herkes bırakıp gitti necati bey taşın atından kalkamıyor bu seyirci yusufuda kabul etmez polatsız biraz zor devam ederler :F

Sadece sezon başında değil sezon ortalarında da sürpriz isimler katılacak.Yeni Katılacak Karakterler Vadide Fırtına gibi esecek! Vadi bu sezon sağlam geliyor!!

Sadece sezon başında değil sezon ortalarında da sürpriz isimler katılacak.Yeni Katılacak Karakterler Vadide Fırtına gibi esecek! Vadi bu sezon sağlam geliyor!!
bu müthiş tüyolarla heycanımız hiç düşmüyor 1 haftalık aradan sonra efsane sezona girişini bomba gibi yapacaktır