Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şimdi ben düşünüyorum da Amerikanin baronu varda İngilterenin neden baronu yok ? Ben olsam ikinci bir baronluk koltugu acarim. Fehmi de Polattan yana olsa eski Vadide ki gibi de Fehmiye rakip gelse o bile tum sezona yeterdi. Cahitin Tapinakcilardan ayrilmasi basli basina hataydi bence. :)

Aga reji sürekli Semihi canli yayindakinden değişik gösterdi.Adamlar oturuyor Tuncay denen adam gidip tuz atiyor caylarina.Semihe ailesine ne çok hhakaretleri ahlâksızlıklari var.11 hafta boyunca 1.olan adam elenen yarismaci sahtekarligiyla kaybetti

Bak bu olayı özetleyen bir yazı

kimin kazandığından çok nasıl kazandığıyla ilgilendiğim yarışma.

arkadaş o 3 aşamalı oylama sistemi nasıl bir sahtekarlıktır?

ben bu oylama sistemi açıklandığı anda semih'in yerinde olsam isyan bayrağını çekerdim. sistemi beni kaybedeyim diye mi tasarladınız diye...

zaten final fragmanı da kanalın kimin kazanacağını belli ettiğini gösteriyordu. seni buraya gömeceğim nidası atan semih ve ben sadece güneşin doğmasını görmek istiyorum diyen tuncay...

final yayını esnasında yarışmacıların ütopya'da ne yaptılar bölümü de semih'in beceriksiz anlarının tuncay'ın sempatik anlarıyla yarıştığı bölüm olmuştu.

haliyle beklendiği gibi oldu. eski yarışmacılar arasında yapılan oylamada herkes görevini yerine getirdi. muhtemelen bu kısmı canlı yapmadılar ki bir kaza olmasın ve 1 puanı tasarlandığı gibi tuncay cebine koydu.

zaten gazete satışlarında halk oylamalarını kazanan semih ipi göğüsledi ve durum 1-1 oldu.

finali de sms'lerde tuncay kazandı. halk oylaması niye 2 ayrı katagoride yapılır? tabi ki tuncay fanları buraya yüklenip semih fanları oylarını bölerken blok halinde kazansınlar diye. zaten son zamanlarda sürekli gazete satışları televizyon ekranlarında vurgulanarak sanki daha önemli gibi gösterilmişti. sms için fazla oy atan olduğunu da düşünmüyorum.

ayrıca belirtmek isterim ki 10.000 sms 700 liraya satılıyor toplu sms'cilerde. muhtemelen buna benzer bir kuntizlik de tezgahlamış olabilir ütopya yapımcıları. ancak bu yarışmanın finali adil olmamıştır. belki gerçekten de tuncay hakediyordu kazanmayı. finalin bu şekilde olması tuncay'ın da suçu değil. başta buna izin veren acun ve yarışmanın yapımcılarının ahlaksızlığı.
ya aga bu dandik uyduruk boş işlere bu kadar kafa yorma cidden senin adına üzülüyorum
ütopya nedir Allah aşkına ne ya
izlemeyin şu yarışmaları ne halleri varsa görsünler semihmiş tuncaymış kim bunlar

ya aga bu dandik uyduruk boş işlere bu kadar kafa yorma cidden senin adına üzülüyorum
ütopya nedir Allah aşkına ne ya
izlemeyin şu yarışmaları ne halleri varsa görsünler semihmiş tuncaymış kim bunlar
Aga kafami taktigim gök sadece insanların emeklerini yiyorlar.Haksizlik diz boyu

tüm vadicilerin kurban bayramı mübarek olsun agalar şimdiden yazayım belki yarın giriş yapamayabilirim

Bayram'ınız mübarek olsun :) küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim :) daha nice Bayram'lara kavuşmanız dileğiyle 😉Allah'a emanet olun kardeşlerim :)

Benim açımdan en can alıcı nokta burası

Geçen sezon Andy Garcia’nin katılımı çok konuşulmuştu. Bu sezon da diziye ünlü biri dahil olacak mı?

- Elbette bazı planlarımız var ama sürpriz olarak kalsın