Polat Şaşmaz
Favori Üye
İnşallah tekrar Atv'ye geceriz. Su anda en iyi kanal Atv. Show batmis zaten. Starda Cakma Yuzyil var. Baska kanal kalmiyoryok arkadaş ya bunlar bizi takmıyo vede ben şöyle bişeydende şüpheleniyorumki inşallah olur vadi kanal d ile sözleşmesini fesh edebilir nitekim doğan medyasının yaptığı yayınlar belli vadi ile tam zıt inşallah ordan ayrılırız ben açıkcası kanal değişikliği bekliyorum hadi fragmanı pana film göndermedi sen tanıtım olarak niye göstermiyosun demezlermi adama...
İnşallah kanal d den ayrılırlar. Vadinin içeriği ile kanal d nin izlediği politika birbirlerine hiç ama hiç uymuyordu. Bence en kısa zamanda Stara geçmeliyiz.yok arkadaş ya bunlar bizi takmıyo vede ben şöyle bişeydende şüpheleniyorumki inşallah olur vadi kanal d ile sözleşmesini fesh edebilir nitekim doğan medyasının yaptığı yayınlar belli vadi ile tam zıt inşallah ordan ayrılırız ben açıkcası kanal değişikliği bekliyorum hadi fragmanı pana film göndermedi sen tanıtım olarak niye göstermiyosun demezlermi adama...
O zaman ekim başı gibi başlar. Şimdi gel de bekle bu kadar zaman.
Aga birseyler var ama nedeni bilmiyorum
abi ben açıkcası bu dönem olmasa bile sezon ortasında kanalın yüzde yüz değişeceğini düşünüyorum çünkü vadi ilerleyen bölümlerde illaki ülke gündemine değinecek ve buda kanal dnin işine gelmicektir o yüzden ayrılık yakındır diye düşünüyorum vede ayrılsın istiyorumBu saatten sonra yeni bir kanal bulmak zor olmaz mı ????? Bütün kanallar yeni sezon planlamalarını yaptıHayırlısı @34rcp44 kardeşimin dediği gibi ters giden Şeyler var 😉 Olaylar normal akışında devam etmiyor .
neyle alakalı bir bilgin varsa paylaş batuhan kardeşVadinin başlamaması konusunda ciddi durumlar var agalar 1 hafta sonra herşey netleşecek.
Yukarıda agalar da yazmış zaten kanal ile ustanın arası açık düzeltmeye çalışıyorlar. Sezon başında kanalsız kalırsak durum berbat olur.neyle alakalı bir bilgin varsa paylaş batuhan kardeş![]()
SİYASİ DİYORSUN YANİYukarıda agalar da yazmış zaten kanal ile ustanın arası açık düzeltmeye çalışıyorlar. Sezon başında kanalsız kalırsak durum berbat olur.