Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yok arkadaş ya bunlar bizi takmıyo vede ben şöyle bişeydende şüpheleniyorumki inşallah olur vadi kanal d ile sözleşmesini fesh edebilir nitekim doğan medyasının yaptığı yayınlar belli vadi ile tam zıt inşallah ordan ayrılırız ben açıkcası kanal değişikliği bekliyorum hadi fragmanı pana film göndermedi sen tanıtım olarak niye göstermiyosun demezlermi adama...

yok arkadaş ya bunlar bizi takmıyo vede ben şöyle bişeydende şüpheleniyorumki inşallah olur vadi kanal d ile sözleşmesini fesh edebilir nitekim doğan medyasının yaptığı yayınlar belli vadi ile tam zıt inşallah ordan ayrılırız ben açıkcası kanal değişikliği bekliyorum hadi fragmanı pana film göndermedi sen tanıtım olarak niye göstermiyosun demezlermi adama...
İnşallah tekrar Atv'ye geceriz. Su anda en iyi kanal Atv. Show batmis zaten. Starda Cakma Yuzyil var. Baska kanal kalmiyor

perşembe günü bbk yerine vadinin 265.bölümü koysalar yada özel bir bölüm koysalarda özlememiz gitse arkadaş yine koy arkasına buyur burdan bakını :(

İnşallah kanal d den ayrılırlar. Vadinin içeriği ile kanal d nin izlediği politika birbirlerine hiç ama hiç uymuyordu. Bence en kısa zamanda Stara geçmeliyiz.

Bu saatten sonra yeni bir kanal bulmak zor olmaz mı ????? Bütün kanallar yeni sezon planlamalarını yaptı :) Hayırlısı @34rcp44 kardeşimin dediği gibi ters giden Şeyler var 😉 Olaylar normal akışında devam etmiyor .

COAxeC-UEAAegQr.jpg

Bu saatten sonra yeni bir kanal bulmak zor olmaz mı ????? Bütün kanallar yeni sezon planlamalarını yaptı :) Hayırlısı @34rcp44 kardeşimin dediği gibi ters giden Şeyler var 😉 Olaylar normal akışında devam etmiyor .
abi ben açıkcası bu dönem olmasa bile sezon ortasında kanalın yüzde yüz değişeceğini düşünüyorum çünkü vadi ilerleyen bölümlerde illaki ülke gündemine değinecek ve buda kanal dnin işine gelmicektir o yüzden ayrılık yakındır diye düşünüyorum vede ayrılsın istiyorum :)

Yukarıda agalar da yazmış zaten kanal ile ustanın arası açık düzeltmeye çalışıyorlar. Sezon başında kanalsız kalırsak durum berbat olur.
SİYASİ DİYORSUN YANİ :) GEÇEN SENE SİYASET YOK MUYDU ???????? yada biz buna 7 haziran seçim sonuçları ve buna mukabil olarak ta 1 kasım seçim sonuçlarının da aynı minvalde çıkacağını ön gören aydın doğan medya yönetiminin vadiyi gözden çıkarması da diyebilir miyiz ?????

evet gördüğümüz gibi vadi kanalla sıkıntı yaşıyo varsın bir ay daha geç başlasın o sıkıntı değil ama düzgün bi kanala geçelim vede senaryo bakımından eskisi gibi yaptığımız can alıcı noktaları yeniden vuralım.

Vadinin geç başlaması benim için sorun değil. Hatta geç başlasın yeterki şu kanal d den kurtulalım başka bir şey istemiyorum. Kanal d de yayınlanan hiçbir dizinin vadiye olumlu yönü yok. Ama atv de iken karadayının reklam arasında tanıtım çıkınca diziden izleyici çalabiliyorduk. İnşallah en kısa zamanda yeni bir kanala geçeriz.