Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10 eylül mü şimdi fragman 17'sinde de başlar heralde
17 eylül de başlayacak büyk bir ihtimalle

aga sezon başladı yayınlasınlar artık bombası falan yok millette beklenti yaratmamız lazım
aga millet fragman fragman diye resmen lnliyor 😀 bakalım bu yapılan artık stratejimi bilmiyorum olumlu mu olumsuz mu yansıyacak görecez

nasıl rahatladım anlatamam aga müthiş bi kısa tanıtım olmuş atmosfer çok hoş
asıl fragmanı düşünemiyorum bile izlerken kalp atışlarınıza dikkat edin derim vadi bu malum :D
aga kardinali muhtemeln tapınakcılar infaz etmiş ustanın orda ne işi var tapınakcılarn kilisede ne işi var al sana gizem @china_shangai abi bu işe sevinecek :X

@-KADİR- çok saol kardeşim haber verdiğin için 😉)) dün erken yattım haberim yoktu 😉) Mesajı görünce hemen baktım 😉)) çok beğendim gizem tavan yapmış . Inşaallah bütün sezona sirayet eder 😉)

@-KADİR- çok saol kardeşim haber verdiğin için 😉)) dün erken yattım haberim yoktu 😉) Mesajı görünce hemen baktım 😉)) çok beğendim gizem tavan yapmış . Inşaallah bütün sezona sirayet eder 😉)
eyvallah başkan bu sene gelecekleri söyleyemedik hep gidecekleri söyledik kgt ekibi, akif, ve son olarak timur ne diyosun 🙂

eyvallah başkan bu sene gelecekleri söyleyemedik hep gidecekleri söyledik kgt ekibi, akif, ve son olarak timur ne diyosun 🙂
Iyi olmuş :))) eskilerden daral geldi :))) yaşasın yeniler deriz inşaallah 😉)) temizlikte fayda vardır 😉)) şimdi sıra transfer haberlerinde inşaallah

11986953_1686300418271224_7513200617351550632_n.jpg

tam aradığımız durumlar kardinalın kanını haritanın üstüne akıtmışlar ustaya ve türkiye ye mesaj veriyorlar

o kadar isim var kurtlar vadisi nde en çok görmek istediğim oyuncuların başında yurdaer okur geliyor mükemmel bir oyunculuğa sahip vadide bir gün rol almaya başlarsa kesinlikle efsane olur ustanın yanında yer almasıyla inanılmaz bir sükse yapar eminim; umarım bu transfer haberinin birgün gerçekleştiğini görürüz ve onu vadide izleriz

Geçen sezon Kurtlar Vadisi Pusu'nun çekimlerine gidip Necati Şaşmaz ile havalı pozlar veren Ertuğrul Özkök, bu sezonun ilk fragmanı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'yu Kanal D'de görmek istemiyormuş!
Polat Alemdar'ın PKK'lı cici kardeşlerine yapacağı operasyonlardan mı korktun?
Yoksa Aydın Doğan'ın kanalında söylediği ''yeni anayasa istiyoruz sayın başbakanım'' repliğinden mi rahatsız oldun?
Geçen sezon çekimlere gidince sizin gibi vatan haini soysuzlara hizmet edeceğini zannettin herhalde!
Necati Şaşmaz senin gibi Cumhurbaşkanımız'a ''katil'' demez, diyenleri de Aydın Doğan'ı kendi kanalında vurur!
@china_shangai @34rcp44 @takas

Son düzenleme:
Amerikaya kaçıp hicret için gittim de

Cebrail parti kursa oy vermem de

Hdp ile isbirligi yap

Ama sorsan hepsi hizmet hareketi için.

Yersen :)
Bedduacı hocalardan başka ne beklenir :)

Birde buna hoca hazretleri derler :D ulan hangi alim, dini lider sakalsiz bunun tarihte hiçbir örneği yoktur ama bunlar her şeyi kendilerine göre değiştirir tıpkı israilin, filistine yaptığı işgale haklı gerekçeler bulabilecek kadar çağ İÇİ hocalar olurlar. Gerçi kankalarına laf söyleme cesareti göstermemesi beni artık şaşırtmıyor.