Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bir kere de fragman çıkmış beyler koşun diye bir mesaj atsan ölürsün deil mi ????:)))) ne zaman seni genel sohbet konusunda görsem bu hayalle giriyorum konuya :)))))
yakındır başkan o günde geldi işte muhtemelen yarın burda çıkmış olan muhteşem fragmanı konuşuyor olacaz :lol:

1-2 güne değil yarın çıksın yeter artık 2 haftaya da başlasın

@34rcp44 eğer dediğin gibi eylül sonu olursa 2 aya yakın bir zaman çekim yapan bir yapım neden bu kadar çok beklesin anlamadım :))) acaba birşeyler mi bekliyorlar senin yorumun ne recep kardeş :))) ben düşündüm mantıklı bir şey bulamadım

o yazdığın iki dizinin maliyeti de vadiden çok yüksek kadir :))) fazla abartmaya gerek yok :))) bak ben unutmuştum sen hatırlattın eğer dediğin olsaydı bu 2 diziyi de geç yayınlardı bildiğim ertuğrul eylülde başlayacak
abi kadir haklı vadi tüm dizilerden daha yüksek maliyette
o dizilerin sadece belli yerleri var platolarda çekilen diziler sadece kostüm için para harcarlar hadi bunun yanında oyuncularda olsun o kadar
ama vadide her bölüm onlarca farklı mekanda tonla figüran kullanılıyor bunu unutmamak lazım
zaten o dizilerin kanaldan bölüm başı aldıkları vadinin yarısı kadar anca olabilir

@Maskeli Fedai aga harbiden neler izliyosun sen ya :( tam bir kılıbık örneğisin kusura bakma :D o dandik kadın işlerine nasıl zaman ayırıp tahammül ediyorsunuz şaşırıyorum
@papuleoo aga senin izleme sebebinden dolayı bişey diyemiyorum normaldir arada güzel kızları görünce takılabiliyoruz :D

vadinin gizemi kanal d'ye sirayet etmiş:))) tencere kapak misali :))) yalnız hakikaten çok enteresan bakalım bunun altından ne çıkacak :))
hadi diziyi çekimler devam ediyor falan diyoruz kanal d nin bir an evvel tanıtımı girmesi daha yararına değil mi yeni dizileride başlamadan var birşeyler ama