Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

valla bende vadi harici hiçbir şey bağımlılık yapmıyor :))) çok enteresan bir durum belki de sakatlık bizde çözemedim ben bu işi :)))))
var bende de birşeyler başka dizi izleyince izlemiyorumda izlediğim zaman sanki vadiye ihanet etmiş gibi hissediyorum artık nasıl bir aidiyet oluşmuşsa enterasan bir durum :lol:

Aga ben misafir olduğum için kumandayı vermiyorlardı :( bende çocuktur diye şey yapmıyordum ilk günler daha sonra ben onlardan daha çok izlemeye başladım :) tabi hatunlar için izliyorduk :)
aga yaşları kaçtı :A vay be aga biz maskeli yi yine biliyorduk da seni de öğrenmiş olduk

cevap veremediler deil mi :)))) ulan bu gizem ve heyecanı dizide de bizlere gösterseler ne olurdu sanki :))))))
yazdığımı okumuşsundur abi aslında yine beklediğimden net cevaplar aldım konu vadi olunca malum birşey öğrenmek çok zor adam pana film kanala fragmanı daha göndermedi dedi bir iki güne çıkacak dedi

cidden bu bilgi saklama işleri sessiz sedasız yürütme konusunda pana film efsane dizide de bu tip gizemli merak uyandırıcı olaylara ihtiyaç var 😀

yazdığımı okumuşsundur abi aslında yine beklediğimden net cevaplar aldım konu vadi olunca malum birşey öğrenmek çok zor adam pana film kanala fragmanı daha göndermedi dedi bir iki güne çıkacak dedi
zaten ayın 23 'ü kurban bayramı eğer 17. inde bölüm olursa tekrardan mecburi olarak ara verecekler :) yada ayın otuzunda başlar :)))))cem yılmazın tabiriyle aynısı kaynımda da var misali bütün forum fıtık oluruz artık :)))))

daha doğrusu şöyle söylim son hafta bölümün fragmanı çıkıcak bölümde 1 ekimde başlicak eylül hikaye...

dizi eylülün son haftası başlicak agalar...
temmuzun sonu ve ağustosun 10 nunda çekimleri başlayan bir dizi eğer eylül sonunda start alacaksa demek ki andy garcıa sharen stone ve veya ra yı oynayacak bir yabancı artisti bekliyorlar hissi verdi bana yoksa bunun başka bir anlamı olamaz olabilemez :))))))

11949381_485259151650305_4380165668450768887_n.jpg

agalar fragmandan bir kare fragman geliyor söyliyim :D

Gizli takipçiyide bulduk :) hadi aga sende bizdensin :) @Maskeli Fedai

Aga zor elde edilen genelde değerli olur. Bilmiyorum belki o yönü beni cezb etti :)
yok aga izlersem söylerim sadece kavga ettikleri zaman denk gelirsem kavga bitene kadar bakıyorum hepsi o :lol:

@34rcp44 aga zannetmiyorum 17 eylül de yayınlanır diye düşünüyorum ama belli de olmaz kanal d nin böyle bir talebide olmuş olabilir ben yine de 17 eylül de başlar diyorum