Maskeli Fedai
Favori Üye
var bende de birşeyler başka dizi izleyince izlemiyorumda izlediğim zaman sanki vadiye ihanet etmiş gibi hissediyorum artık nasıl bir aidiyet oluşmuşsa enterasan bir durumvalla bende vadi harici hiçbir şey bağımlılık yapmıyor)) çok enteresan bir durum belki de sakatlık bizde çözemedim ben bu işi
))))
Aga ben misafir olduğum için kumandayı vermiyorlardıBizde de annem izliyordu@papuleoo
aga yaşları kaçtıAga ben misafir olduğum için kumandayı vermiyorlardıbende çocuktur diye şey yapmıyordum ilk günler daha sonra ben onlardan daha çok izlemeye başladım
tabi hatunlar için izliyorduk
![]()
cevap veremediler deil miaynen abi aradım![]()
yazdığımı okumuşsundur abi aslında yine beklediğimden net cevaplar aldım konu vadi olunca malum birşey öğrenmek çok zor adam pana film kanala fragmanı daha göndermedi dedi bir iki güne çıkacak dedicevap veremediler deil mi))) ulan bu gizem ve heyecanı dizide de bizlere gösterseler ne olurdu sanki
)))))
zaten ayın 23 'ü kurban bayramı eğer 17. inde bölüm olursa tekrardan mecburi olarak ara verecekleryazdığımı okumuşsundur abi aslında yine beklediğimden net cevaplar aldım konu vadi olunca malum birşey öğrenmek çok zor adam pana film kanala fragmanı daha göndermedi dedi bir iki güne çıkacak dedi
Aga yaşları 12aga yaşları kaçtıvay be aga biz maskeli yi yine biliyorduk da seni de öğrenmiş olduk
Eee kimleri kestirdin gozuneAga yaşları 12ikiz kız çocuğu
Yok be aga ben programı değil kızları izliyordum. O da hafta sonu.
Aga nihal diye biri vardıEee kimleri kestirdin gozune![]()
Aga nasıl olacak ki? Bayram günü mü olacak?dizi eylülün son haftası başlicak agalar...
aman uzak dursun bir konuşması o kadar mı itici olunur 🙂Aga nihal diye biri vardıen çok onu beğendim
![]()
temmuzun sonu ve ağustosun 10 nunda çekimleri başlayan bir dizi eğer eylül sonunda start alacaksa demek ki andy garcıa sharen stone ve veya ra yı oynayacak bir yabancı artisti bekliyorlar hissi verdi bana yoksa bunun başka bir anlamı olamaz olabilemezdizi eylülün son haftası başlicak agalar...
Gizli takipçiyide buldukaman uzak dursun bir konuşması o kadar mı itici olunur 🙂
yok aga izlersem söylerim sadece kavga ettikleri zaman denk gelirsem kavga bitene kadar bakıyorum hepsi oGizli takipçiyide buldukhadi aga sende bizdensin
@Maskeli Fedai
Aga zor elde edilen genelde değerli olur. Bilmiyorum belki o yönü beni cezb etti![]()