- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
muhteşem ötesi deil miben 2 gün önce bitirdim vadiyi saşkan
muhteşem ötesi deil miben 2 gün önce bitirdim vadiyi saşkan
her zaman ki gibi başkan hiç heyecan eksilmiyor enteresan bir durummuhteşem ötesi deil mi)))) ya varya vaktim olsa valla tekrardan izlerdim
kadir inan varya sadece replikleri yeterher zaman ki gibi başkan hiç heyecan eksilmiyor enteresan bir durum![]()
biz buna tarihe geçmek yerine rezalet diyoruz izleyene SAYGISIZLIK DİYORUZEvet kurtlar vadisi efsanesi tarihe geçti helal olsun heyecan firtınasına bakın tanitim bile olmadan fragmani son gunlere biraktilar buyuk heyecanla bekliyoruz...
biz buna tarihe geçmek yerine rezalet diyoruz izleyene SAYGISIZLIK DİYORUZ))) bizim buradan böyle gözüküyor
)) tabi sizin oradan polyanna rüzgarı sert ve etkili estiği için size tarihe geçti gelebilir
)))
şaşırdıkmı hayır..agalar dayanamadım zamana kıydım kanal d yayın departmanıyla iletişime geçtim
''pana film henüz fragmanı göndermedi , yeni yayın dönemine ait bir kaset yok, fragman bir iki güne çıkar, yayın tarihi henüz net değil, bir iki haftaya başlayacak, kurtlar vadisi perşembe günleri aramızda olmaya devam edecek dedi''
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44 @Master.1000 @papuleoo @Felon
tanımadığım için bişey diyemem bu tv dünyasındaki insanların alayı çakal olduğu için çoğunu sevmiyorum maskeli fedai fuat avninin twitini beğendi falan dedi böyle bişey yapmışsa paralelci demektir ondan dedimAga Orhan Bıyıklı baba adamdır diğer çakmalara benzemez. Adam hem özel hayatıyla hem oynadığı rollerle dört dörtlük bir insan. Sadece f-e-t-o-nun kanalında oynuyor keşke olmasa ama yapacak bir şey yok.
Zaten kendisi vadi de oynamak istediğini belirtti. Bakalım belki olur.
aynen aga maskeli çok kılıbık olacak gibi izlenim veriyoraga sen kendini niye dışarı atıyon kast ettiklerimden birisi de sensin dersemchina abi ye desem direk derim yani hemen kendinizi uzağa atmayın
abi ayın 18 ine kadar çalışıyorum hiç vakit yok sabah 8 akşam 10 ondan sonra İnşallah vadi konularını coşturacaz uçuracaz yeter ki fragman çıksın çok geç kalındıçok şükür seni ve arkadaşları bir arada gördükçe daha iyi oluyorum))) inşaallah @takas kardeşim de tez zamanda yanımızda olur da takım tam olur
))))
yapma aga o kim ki bakanlık yapmış meclis başkanlığı yapmış eski spor bakanı başbakan baş vekili iktidar partisinin en önemli isimlerinden birine sen bu işe burnunu sokma diye tehdit edebiliyor herkes haddini yerini bilecek yemişim kulübünü kocalığını had-di-ni bi-le-cek-ler@takas ak parti bu m. ali sahin gibi siyasetcilerle yolunu ayirmazsa daha cok basarisizlik gorecek herkes haddini bilecek mahmut uslu nun sahsi onemli degil fb nin degerleri onemlidir hadsizlik yapmistir her konuda taraf olma ya ne demek aziz yildirim i muhalefet partilerine benzetmek ne gerek var yani o adam sev yada sevme koskoca bir camianin baskani saygi duyacaksin
görmesemde öyle sinyaller alıyorum aga bak takas da hissetmiş demek yaptığın birşeyler var
başkan yine tam yerinden konuştun haaa @Maskeli Fedai söz savunmanın dinliyoruz seni@Maskeli Fedai hemi de kepekli lightsın)) gündüz programları , beni unutma ,beni affet gibi özellikle bayanların , annelerin izlediği programların gediklisi olarak senin bu soruyu bana sorman biraz abes kaçmış melunnnnnnnnnnn 😉)))))))))
valla bende vadi harici hiçbir şey bağımlılık yapmıyorBende öyle diyordum eskiden ama izleyince yavaş yavaş bağımlı oluyorsun.Bir sonraki bölümü merak ediyorsun@-KADİR- @china_shangai
Bu konuda maskeli agama katılıyorumBende öyle diyordum eskiden ama izleyince yavaş yavaş bağımlı oluyorsun.Bir sonraki bölümü merak ediyorsun@-KADİR- @china_shangai