Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Evet kurtlar vadisi efsanesi tarihe geçti helal olsun heyecan firtınasına bakın tanitim bile olmadan fragmani son gunlere biraktilar buyuk heyecanla bekliyoruz...

Evet kurtlar vadisi efsanesi tarihe geçti helal olsun heyecan firtınasına bakın tanitim bile olmadan fragmani son gunlere biraktilar buyuk heyecanla bekliyoruz...
biz buna tarihe geçmek yerine rezalet diyoruz izleyene SAYGISIZLIK DİYORUZ :)))) bizim buradan böyle gözüküyor :))) tabi sizin oradan polyanna rüzgarı sert ve etkili estiği için size tarihe geçti gelebilir :))))

biz buna tarihe geçmek yerine rezalet diyoruz izleyene SAYGISIZLIK DİYORUZ :)))) bizim buradan böyle gözüküyor :))) tabi sizin oradan polyanna rüzgarı sert ve etkili estiği için size tarihe geçti gelebilir :))))
:X oncelikle sahane yorumundan dolayi kutlarim ama katilmiyorum bende fragman diye inlesemde insandaki heyecan kat sayisi artiyor bak sana beklentim yok diyodun simdi en azindan fragman beklentin var yani :A assolistler en son sahne alır

1426514_1079635755393873_1037350508815332012_n.jpg

agalar dayanamadım zamana kıydım kanal d yayın departmanıyla iletişime geçtim
''pana film henüz fragmanı göndermedi , yeni yayın dönemine ait bir kaset yok, fragman bir iki güne çıkar, yayın tarihi henüz net değil, bir iki haftaya başlayacak, kurtlar vadisi perşembe günleri aramızda olmaya devam edecek dedi''
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44 @Master.1000 @papuleoo @Felon

agalar dayanamadım zamana kıydım kanal d yayın departmanıyla iletişime geçtim
''pana film henüz fragmanı göndermedi , yeni yayın dönemine ait bir kaset yok, fragman bir iki güne çıkar, yayın tarihi henüz net değil, bir iki haftaya başlayacak, kurtlar vadisi perşembe günleri aramızda olmaya devam edecek dedi''
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44 @Master.1000 @papuleoo @Felon
şaşırdıkmı hayır..

mahmut uslu denen çakma kabadayı mehmet ali şahine ve ak partiye posta koymaya çalışmıştı gereken ayarlar verilmiştir kendini ne sanıyor ulan bunlar kim bunlar kim :D

Aga Orhan Bıyıklı baba adamdır diğer çakmalara benzemez. Adam hem özel hayatıyla hem oynadığı rollerle dört dörtlük bir insan. Sadece f-e-t-o-nun kanalında oynuyor keşke olmasa ama yapacak bir şey yok.

Zaten kendisi vadi de oynamak istediğini belirtti. Bakalım belki olur.
tanımadığım için bişey diyemem bu tv dünyasındaki insanların alayı çakal olduğu için çoğunu sevmiyorum maskeli fedai fuat avninin twitini beğendi falan dedi böyle bişey yapmışsa paralelci demektir ondan dedim

aga sen kendini niye dışarı atıyon kast ettiklerimden birisi de sensin dersem :A china abi ye desem direk derim yani hemen kendinizi uzağa atmayın
aynen aga maskeli çok kılıbık olacak gibi izlenim veriyor :D valla benim olduğum yerde vadi varsa başka bişey izlenmesi çok zordur

çok şükür seni ve arkadaşları bir arada gördükçe daha iyi oluyorum:)))) inşaallah @takas kardeşim de tez zamanda yanımızda olur da takım tam olur :)))))
abi ayın 18 ine kadar çalışıyorum hiç vakit yok sabah 8 akşam 10 ondan sonra İnşallah vadi konularını coşturacaz uçuracaz yeter ki fragman çıksın çok geç kalındı

Son düzenleme:
@takas ak parti bu m. ali sahin gibi siyasetcilerle yolunu ayirmazsa daha cok basarisizlik gorecek herkes haddini bilecek mahmut uslu nun sahsi onemli degil fb nin degerleri onemlidir hadsizlik yapmistir her konuda taraf olma ya ne demek aziz yildirim i muhalefet partilerine benzetmek ne gerek var yani o adam sev yada sevme koskoca bir camianin baskani saygi duyacaksin

@takas ak parti bu m. ali sahin gibi siyasetcilerle yolunu ayirmazsa daha cok basarisizlik gorecek herkes haddini bilecek mahmut uslu nun sahsi onemli degil fb nin degerleri onemlidir hadsizlik yapmistir her konuda taraf olma ya ne demek aziz yildirim i muhalefet partilerine benzetmek ne gerek var yani o adam sev yada sevme koskoca bir camianin baskani saygi duyacaksin
yapma aga o kim ki bakanlık yapmış meclis başkanlığı yapmış eski spor bakanı başbakan baş vekili iktidar partisinin en önemli isimlerinden birine sen bu işe burnunu sokma diye tehdit edebiliyor herkes haddini yerini bilecek yemişim kulübünü kocalığını had-di-ni bi-le-cek-ler
çakma kabadayılık yapmayacaklar
sen milli takıma nasıl oyuncu yollamazsın bu ne biçim bi tavırdır neymiş cumhuriyetin savunucularıymış sana mı kaldı lan cumhuriyeti savunmak
bu konuda bana cevap yazmazsan sevinirim aga kalbini kırmak istemiyorum çakma kabadayılara haddini bildireceğiz
mehmet ali şahin de müthiş bi isimdir söylediği son derece doğrudur ve bu ülkeye yapmış olduğu hizmetler artarak devam edecektir

@Maskeli Fedai hemi de kepekli lightsın :))) gündüz programları , beni unutma ,beni affet gibi özellikle bayanların , annelerin izlediği programların gediklisi olarak senin bu soruyu bana sorman biraz abes kaçmış melunnnnnnnnnnn 😉)))))))))

Bende öyle diyordum eskiden ama izleyince yavaş yavaş bağımlı oluyorsun.Bir sonraki bölümü merak ediyorsun :( @-KADİR- @china_shangai
Bu konuda maskeli agama katılıyorum :( benim yeğenler bu tv8 de bu tarz benim izliyordu bende öbür günü merak ediyordum ama izleyecek bir.şey olmayınca, bir de güzel hatunlar vardı :)