Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ulan başlayacam böyle aşkın ızdırabına :)))))))) fragman nerede ulannnnnnnnnnnnn:))))))))

bu pana fragman ekibinden sittin sene bişey olmaz bu ne arkadaş her sene aynı altı yiyorsunuz artık kabullenin eskisi kadar güçlü değilsin ver fragmanı milleti daha fazla çıldırtma heyecanlandır

bu pana fragman ekibinden sittin sene bişey olmaz bu ne arkadaş her sene aynı altı yiyorsunuz artık kabullenin eskisi kadar güçlü değilsin ver fragmanı milleti daha fazla çıldırtma heyecanlandır
ne kadar da iyi söyledin ortada kösem varken bizim kösemin seyircisini aksiyonla çekmemiz gerek yoksa kocalar kadınlarına yani köseme yenik düşecek :(

ne kadar da iyi söyledin ortada kösem varken bizim kösemin seyircisini aksiyonla çekmemiz gerek yoksa kocalar kadınlarına yani köseme yenik düşecek :(
aynen öyle agada sesimizi duyan yokki burda birbirimize nara atıyoruz inşallah tüm sezon güzel olur ilk 4 bölümde kalmaz bu titizlik

mevzu kvp ise hatunum da bir kvpli o yüzden sıkıntı yok :)
light erkeklerin sonu gelmeli bence :)
helal aga işte benimde beklediğim bu herkes böyle olsa mevzu olmaz :D korkum o ki aramızda da öyle vadiciler olabileceğinden şüphe duymuyor değilim hani :A

helal aga işte benimde beklediğim bu herkes böyle olsa mevzu olmaz :D korkum o ki aramızda da öyle vadiciler olabileceğinden şüphe duymuyor değilim hani :A
biliyorum o kaya parçaları bana doğru geliyor ama allahtan refleksim iyi:)))))) bir feyk hareketiyle taşlar karavana yolcusu :A:A:A

şu anda eski vadinin 22, bölümüne bir bakayım dedim yeminle 20, repetem ama sanki ilk günkü heyecanı yaşıyorum :)))) muhteşem seri yeminle yok ötesi