Maskeli Fedai
Favori Üye
ne kadar da iyi söyledin ortada kösem varken bizim kösemin seyircisini aksiyonla çekmemiz gerek yoksa kocalar kadınlarına yani köseme yenik düşecekbu pana fragman ekibinden sittin sene bişey olmaz bu ne arkadaş her sene aynı altı yiyorsunuz artık kabullenin eskisi kadar güçlü değilsin ver fragmanı milleti daha fazla çıldırtma heyecanlandır
zaten bir sürü light erkek var sözlerini geçirip kumandayı eşlerinden alamıyorlarne kadar da iyi söyledin ortada kösem varken bizim kösemin seyircisini aksiyonla çekmemiz gerek yoksa kocalar kadınlarına yani köseme yenik düşecek![]()
zaten bir sürü light erkek var sözlerini geçirip kumandayı eşlerinden alamıyorlar
aynen öyle agada sesimizi duyan yokki burda birbirimize nara atıyoruz inşallah tüm sezon güzel olur ilk 4 bölümde kalmaz bu titizlikne kadar da iyi söyledin ortada kösem varken bizim kösemin seyircisini aksiyonla çekmemiz gerek yoksa kocalar kadınlarına yani köseme yenik düşecek![]()
aynen öyle agada sesimizi duyan yokki burda birbirimize nara atıyoruz inşallah tüm sezon güzel olur ilk 4 bölümde kalmaz bu titizlik
helal aga işte benimde beklediğim bu herkes böyle olsa mevzu olmazmevzu kvp ise hatunum da bir kvpli o yüzden sıkıntı yok
light erkeklerin sonu gelmeli bence![]()
biliyorum o kaya parçaları bana doğru geliyor ama allahtan refleksim iyihelal aga işte benimde beklediğim bu herkes böyle olsa mevzu olmazkorkum o ki aramızda da öyle vadiciler olabileceğinden şüphe duymuyor değilim hani
![]()
yok başkan sana değil di yani geleceğe dönük olarak söyledimbiliyorum o kaya parçaları bana doğru geliyor ama allahtan refleksim iyi))))) bir feyk hareketiyle taşlar karavana yolcusu
![]()
aga sen kendini niye dışarı atıyon kast ettiklerimden birisi de sensin dersem@china_shangai abi nasılsa anladi hemen![]()
sağol abi fazla vakit bulup giremiyorum fırsat buldukça işte buradayım sen nasılsın abi iyisindir inşallah
çok şükür seni ve arkadaşları bir arada gördükçe daha iyi oluyorumsağol abi fazla vakit bulup giremiyorum fırsat buldukça işte buradayım sen nasılsın abi iyisindir inşallah![]()
İnşallah abiçok şükür seni ve arkadaşları bir arada gördükçe daha iyi oluyorum))) inşaallah @takas kardeşim de tez zamanda yanımızda olur da takım tam olur
))))
ben 2 gün önce bitirdim vadiyi saşkanşu anda eski vadinin 22, bölümüne bir bakayım dedim yeminle 20, repetem ama sanki ilk günkü heyecanı yaşıyorum))) muhteşem seri yeminle yok ötesi