- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
başkan çok fenasın yaa senin eline Allah kimseyi düşürmesin şu an açtım şarkıyı toplu olarak dinliyoruz gerçi tam da bizim durumumuza uygun oldu çok manidar oldu
tecrübe diyelim biz onabaşkan çok fenasın yaa senin eline Allah kimseyi düşürmesin şu an açtım şarkıyı toplu olarak dinliyoruz gerçi tam da bizim durumumuza uygun oldu çok manidar oldu
lan olmmmm niye heyecan yaratıyorsun
çok beklersinHadi fragman haberinizi bekliyorum aklim fragmanda
bunların fragman veresi yokNiye oyle diyon baskan 🙂
264.bölümün fragmanini arastirirken bunu gordum paylasayim dedim.lan olmmmm niye heyecan yaratıyorsun))) video nun başında 264. bölüm yazıyor
)))
Baskan millet fragmana fena takti yalniz vermedikce merak ve beklenti artiyorbunların fragman veresi yok))
Baskan millet fragmana fena takti yalniz vermedikce merak ve beklenti artiyor
sen bu olayı da pana filim lehine yorumlarsın şimdiBaskan millet fragmana fena takti yalniz vermedikce merak ve beklenti artiyor
Yok baskan ben koru korune savunma yapmam biliyorsun 🙂sen bu olayı da pana filim lehine yorumlarsın şimdi))))))) MR. polyanna
Ra degildir İnşallahIzzet altinmeşe, kurtlar vadisi pusu'da oynayacak!
Okulların açılması tarihinin ertelenmesiyle birlikte pek çok dizi de yeni sezon açılışını erteledi. Bu dizilerden biri de Kurtlar Vadisi Pusu oldu. Fakat Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünün tam olarak hangi gün yayınlanacağı açıklanmazken diziden bomba bir transfer haberi geldi. Edinilen bilgiye göre ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe, Kurtlar Vadisi Pusu'da rol alacak. Üstelik sıradan bir rol olmayacak. İzzet Altınmeşe'nin performansını hepimiz merakla bekliyoruz.
Yakışır Benli abineRa degildir İnşallah![]()