Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@-KADİR- safiye soyman teyzemizden gelen vurdu giden vurdu şarkımızı sana armağan ediyorum

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisinin bu yayın döneminde on ikinci, Kurtlar Vadisi Pusu’nun ise 10. yeni sezonu yayımlanacak. KVP Eylül ayında Kanal D’de ekrana geri dönüyor. KVP hayranları Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak ve Kurtlar Vadisi Pusu 264. bölüm fragmanı ne zaman yayımlanacak diye bekliyorlar.

KURTLAR VADİSİ PUSU 264. BÖLÜM FRAGMANI 10 EYLÜL’DE Mİ?

Diziye son sezonda katılan Ertuğrul Şakar yaptığı bir periscope yayınında dizinin 10 Eylül’de başlayacağını ifade etti ama Pana filme erişen KVP hayranları tarihlerin fragman ve başlangıç tarihlerinin henüz belli olmadığı cevabını almışlar. Bunun yanında Kurtlar Vadisi Pusu 264. bölüm fragmanının 10 Eylül’de dizinin de 17 Eylül’de başlayacağı konuşuluyor.

SERDAR AKAR YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

Kurtlar Vadisi Pusu 10. yeni sezonnun yönetmeni Doğan Ümit Karaca olacaktı ciddi bir ameliyat geçiren Karaca yerini 8 bölüm için Serdar Akar’a bırakacak. Dizinin hayranları sosyal medyada ve forumlarda sadece 8 bölüm için değil sezonun tümünün Serdar Akar tarafından yönetilmesine dair isteklerini dile getiriyorlar. Bakalım Polat Alemdar’ın savaşı kaldığı yerden ne zaman devam edecek?

Sözcü

başkan çok fenasın yaa senin eline Allah kimseyi düşürmesin şu an açtım şarkıyı toplu olarak dinliyoruz gerçi tam da bizim durumumuza uygun oldu çok manidar oldu
tecrübe diyelim biz ona :))) tevellüt eski olunca eskiler hemen aklıma geliveriyor :))))) yalnız safiye soyman da baya bir tıfılmış o zmanlar :))))

valla bunlar adamı kabız ederler :))))) ulan vereceğiniz bir fragman ne gizem yaptınız böyle be arkadaş :)))))))

Izzet altinmeşe, kurtlar vadisi pusu'da oynayacak!

Okulların açılması tarihinin ertelenmesiyle birlikte pek çok dizi de yeni sezon açılışını erteledi. Bu dizilerden biri de Kurtlar Vadisi Pusu oldu. Fakat Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünün tam olarak hangi gün yayınlanacağı açıklanmazken diziden bomba bir transfer haberi geldi. Edinilen bilgiye göre ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe, Kurtlar Vadisi Pusu'da rol alacak. Üstelik sıradan bir rol olmayacak. İzzet Altınmeşe'nin performansını hepimiz merakla bekliyoruz.

Izzet altinmeşe, kurtlar vadisi pusu'da oynayacak!

Okulların açılması tarihinin ertelenmesiyle birlikte pek çok dizi de yeni sezon açılışını erteledi. Bu dizilerden biri de Kurtlar Vadisi Pusu oldu. Fakat Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünün tam olarak hangi gün yayınlanacağı açıklanmazken diziden bomba bir transfer haberi geldi. Edinilen bilgiye göre ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe, Kurtlar Vadisi Pusu'da rol alacak. Üstelik sıradan bir rol olmayacak. İzzet Altınmeşe'nin performansını hepimiz merakla bekliyoruz.
Ra degildir İnşallah :D

Eski oyuncuları ne kadar çok sevsemde toprağım İzzet Altınmeşe'nin vadide önemli bir rolde oynamasını doğru bulmuyorum hatta eleştiriyorum. Evet eski İzzet olsa anlarım ama adamda ne jest ne mimik ne de görünüş kalmış. Geçen sezon güldür güldüre katılmıştı iki kelimeyi düzgün kullanmayı geçtim söyleyemiyordu ve kaç defa tekrardan sonra ancak söyleyebildi. Ayrıca son zamanlardaki röportajlarına bakınca vadiye gerçekten ama gerçekten yakışmıyor.