- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Kripteks e ne oldu oda varGecen sezon Amon ile yuce majesteyi gorduk bu sezonda sira Amon ile Ra yi izlemekde birde 2015 yilinda yapilacak denilen hanedanlar toplantisi var
Kripteks e ne oldu oda varGecen sezon Amon ile yuce majesteyi gorduk bu sezonda sira Amon ile Ra yi izlemekde birde 2015 yilinda yapilacak denilen hanedanlar toplantisi var
gelirse birde o var bakalim bunlardan hangisi surdurulecek ise nerden baslayacaklar nasil bi gidisat izleyeceklerKripteks e ne oldu oda var)))))
ROSE nin gelmesi muhtemel birde öktem hoca var onun kim oldugu ogrenecez bakalimKonular çok iyi 😉 inşaallah iyi işlerler 😉
Öktem hoca dizide mi oynayacakROSE nin gelmesi muhtemel birde öktem hoca var onun kim oldugu ogrenecez bakalim
yusuf peşinden gitti ya öktem hoca diye o bence dizide yer alacaktır sağlam bir oyuncunun canlandırdığı sağlam bir karekter olacakdırÖktem hoca dizide mi oynayacak
iyidir sizselamlar nasılsınız
sizmi ben ne zamandır siz oldum kadircimyusuf peşinden gitti ya öktem hoca diye o bence dizide yer alacaktır sağlam bir oyuncunun canlandırdığı sağlam bir karekter olacakdır
iyidir siz
ara sıra farklı hitaplar kullanırım abla öylesizmi ben ne zamandır siz oldum kadircim![]()
ara sıra farklı hitaplar kullanırım abla öyle![]()
ara sıra farklı hitaplar kullanırım abla öyle![]()
Kurtlar Vadisi gelmiş geçmiş en güzel sözlere, cümlelere ve aşklara sahne olmuş efsane bir dizidir.
aga ocak a kadar mutlaka kripteks konusuna girilmesini bekliyorum inanılmaz gizemli ve bir o kadar da heycan verici bir mevzuGecen sezon Amon ile yuce majesteyi gorduk bu sezonda sira Amon ile Ra yi izlemekde birde 2015 yilinda yapilacak denilen hanedanlar toplantisi var
Artik vakit gelsede izlemeye baslasak bir an once cok ozledik vadiyibuna şüphesi olan mı var açık ara hemde her anlamda açık ara
aga ocak a kadar mutlaka kripteks konusuna girilmesini bekliyorum inanılmaz gizemli ve bir o kadar da heycan verici bir mevzu
sen gel 10 sene önceki konuyu devam ettir bu çoğu diziye nasip olmaz
hanedanlar toplantısı ise ismiyle bile coşturuyor beni
şimdiden heycanlandım müthiş bölümler geliyor![]()
kesinlikle aga özlem büyükArtik vakit gelsede izlemeye baslasak bir an once cok ozledik vadiyi