Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

amin aga amin resmen bizi savaşın içine çektiler hem ekonomimizi hemde ülkemizi batırıcaklar bu dış güçler ama bizim millet hala uyumaya devam suçu erdoğanda arıyolar hala en çokda buna uyuz oluyorum
aga işler o kadar karışık ki gerçekten çok zor resmen bataklığa doğru sürükleniyoruz bu saldırılara dayanmakda çok güç Allah yardımcımız olsun gerçekten zor günler bizi bekliyor

Türk savaş uçakları, IŞİD'e ve K.Irak'ta PKK kamplarına operasyon yapıyor.
Kuzey Irak'taki PKK'ya ait 5 büyük kampın vurulduğu belirtiliyor

Son düzenleme:
Üstteki iki adam kim
@china_shangai[/USER] "kıbrıs'ta Osmanlı eserleri ve kapıları sergisi'ni açtı"sergi açılışının süpriz isim Necati şaşmaz

CKtYtuFUMAA0YgO.jpg

CKtYt-vUEAEXbg9.jpg

CKtYt-rUEAAvYqC.jpg

Son düzenleme:
22 20 ' DE JETLERİMİZ DİYARBAKIR'DAN DAEŞ İÇİN HAVALANDI..!! OPERASYON ÇOK KAPSAMLI OLARAK YÜRÜTÜLÜYOR...!!

İŞİD Türkiye'ye savaş ilan etti. İŞİD hesabları: Türkiye, seni Allahin izniyle ele gecirmek icin geliyoruz.

İşid yayın organı: Türkiye allahın izni ile seni ele geçiriyoruz ve ilk hedef 5 bombalı araç diyerek TR'ye selam yolladı.
Çapsızlar artık tehdide başlamış hey maşallah. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır misali. Ulan neyinize guveniyorsunuz da böyle tehditler savuruyorsunuz biz esad gibi yıkılmak üzere olan bir devlet yöneticisi ve pkk gibi terör örgütü değiliz ki bizi alacaksınız biz kızdık mı sizi değil silahlarimizla tükürüğümüzle boğarız.

Adamlar ses çıkarmadıkça ve başsız suriyede attıkları ciriti burada da atacaklarını sandılar. Aslında suriye girip bütün stratejik yerleri ele geçirmek lazım sonra turgut özalın dediği gibi musulu alabilirdik keşke ırak a girmeye meclis izin verseydi sözlerini bu sefer suriye için diyeceğiz gibi duruyor.

Son düzenleme:
bu sezondan baya ümitliyim vadi her daim küllerinden doğmasını bilmiştir pana yazım grubu ve başındaki büyükleri iyice tecrübe kazandılar bunu da bize son bölümlerde gösterdiler
tabi daha da geliştirmeleri ve özellikle replikleri daha etkileyici yapmaları lazım sizinde dediğiniz gibi repliklerde etkileyicilik bakımından arada sıkıntılar oluyor. ama özellikle ofise geçtikten sonra bunun da aşıldığını düşünüyorum
heycan merak ve özlemle bekliyoruz hiçbişey yeni bölüm heycanının yerini tutmaz tutamaz bunu da unutmayın

neyse biraz vadi yarışması oynayalım rekoru kırmak için her şeyi yapacağım :D

Son düzenleme:
kurtlar vadisi gibi bir dizi gelemez inanılmaz süper ötesi ; bölüme bakın KKTC cumhurbaşkanı rol alıyor ve Kıbrıs meselesini birinci ağızdan tüm çıplaklığıyla anlatıyor ,Doğunun karahanlıya gerçeği açıklaması , polat ın aslan tarafından kandırılmasına verdiği tepki, aslan ın kurdupu akıl almaz oyun , karahanlının mabede gelişindeki gizem merak ürkütücü ambians, karahanlının tüm parçaları ilk bölümden son bölüme birleştirip polat ın oğlu olduğunu anlaması , gerçekten inanılmaz her seferinde izlendiğinde tüyler diken diken anlatılmaz bir durum

793886aca1d7c16118ebdeb7d3c2a3ad.jpg

46.Bölüm

İskender’in hazırladığı korkunç pusuyu fark eden Polat Alemdar, nefesleri kesecek bir mücadele ile Sadi Paşa’yı kurtarır.Ancak Paşa’yı yok etmek konusunda kararlı olan İskender Büyük de boş durmayacaktır. Polat ve ekibi Sadi Paşa’yı helikopterle Ankara’ya göndermeye hazırlanırken, İskender yine füze kartını devreye sokar. Sadi Paşa’nın bulunduğu helikopter, füze saldırısıyla gökyüzünde paramparça olur. Sadi Paşa’ya yönelik bu suikast, sürpriz bir ismin üzerine kalır

Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !

b64356443f6f188495e781e6d9f61ddb.jpg

47.Bölüm

Güray’ı ele geçiren Polat Alemdar, istediği bilgileri alabilecek mi? Polat Alemdar’ın İskender Büyük’e ulaşmak için yaptığı plan nasıl sonuçlanacak? Polat’ı İskender’e götürecek sürpriz isim kim olacak? Sadi Paşa suikasti üzerine kalan Muro, etrafını saran devlet ve örgüt çemberinden kurtulmak için nasıl bir plan yapacak?

f8df6e1e47b73cc379f7879dd6c2d232.jpg

48.Bölüm

Polat Alemdar, peşinde olduğu İskender Büyük ve Muro’ya ulaşabilecek mi? İskender ve Muro’nun pazarlığı nasıl sonuçlanacak? Herkesin peşinde olduğu Muro’nun akıbeti ne olacak? Oğlunu evlendirmekte kararlı olan Nazife Anne, tüm bu karışıklığın ortasında Polat’ı kiminle tanıştıracak?

de8ec632e4d6170d42e7baeb688e3313.jpg

49.Bölüm

Polat ile metropol tilkisi Muro arasındaki pazarlık nereye varacak? İskender Büyük, Polat Alemdar’a kaptırdığı Muro’yla ilgili nasıl bir plan hazırlayacak? İskender’in füzesinin hedefinde olan Muro ölecek mi? Memati ve Abdülhey’i kafa kafaya getiren olay ne olacak?

Izleyenler farketmistir diyalog su sekilde :D

-Çok iyi bir fizigi var ama demi
-Kimin ?
-Kalecinin :D

Ama kız hakketten güzelmis bu kiz beni ucurur :D

Bu bölümlerde çok net hatırlıyorum Vadi eleştiriliyordu :D @-KADİR- Ama Ebrulu bazı bölümleri bende beğenmem :A
aga bu böyle geldi böyle gidecek :X eleştiri her zaman olur onun bitmesi falan beklenilmez eleştirilecek durumlar her zaman olabilir ben zaten bunları dert etmiyorum vadiden aldığım heyecan bitmedi öyleyse sonuna kadar devam birgün bu biterse ben vadi hakkında konuşmayı değilde izlememeyi tercih ederim ama tabi böyle bir durumun olacağını hiç zannetmiyorum :A

Vadinin gündemle birlikte hareket etmesi.. gerçeklesmiş olayları muhteşem bir şekilde yorumlaması... ve gelecekte muhtemelen olabilecek olaylara yaptığı analizler şuan eksik kalmıştır. Bana göre Kurtlar Vadisi'ni, herkezden farklı kılan en önemli faktörlerden biriydi.

Taptalk 2