Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadinin gündemle birlikte hareket etmesi, gerçeklesmiş olayları muhteşem bir şekilde yorumlaması, ve muhtemelen olabilecek olaylara yaptığı analizler şuan eksik kalmıştır. Bana göre Kurtlar Vadisi'ni, herkezden farklı kılan en önemli faktörlerden biriydi.

Taptalk 2
10 yıl geçmesine rağman hala eski vadinin efsane olup hala herkesin dilinde dolanmasınında sebebide bu cnm ayyy adamlar bir çok şeyi 10 yıl önceden bilmişler 10 yıl önceden ne dedilerse günümüzde çıktı hepsi tek tek böyle bir diziye efsane demek bile bence az unutmakta başka şeylerle kıyas yapmakta mümkün değil :love1::love1::love1:

Vadinin gündemle birlikte hareket etmesi.. gerçeklesmiş olayları muhteşem bir şekilde yorumlaması... ve gelecekte muhtemelen olabilecek olaylara yaptığı analizler şuan eksik kalmıştır. Bana göre Kurtlar Vadisi'ni, herkezden farklı kılan en önemli faktörlerden biriydi.

Taptalk 2
aga haklısında şu an türkiye hakkında fazla iddailı bir söylemde bulunmak biraz sıkar öyle bir coğrafyadayız k işimiz çok zor her an herşey mümkün :X eski ekip dahi olsa eski performansta olamayacaklarından topa girmezlerdi

Hele ki şu dönemde olup bitenleri görüp yorumlayacak üçüncü bir göze ve dile ihtiyac vardı..

Taptalk 2

Son düzenleme:
aga haklısında şu an türkiye hakkında fazla iddailı bir söylemde bulunmak biraz sıkar öyle bir coğrafyadayız k işimiz çok zor her an herşey mümkün :X eski ekip dahi olsa eski performansta olamayacaklarından topa girmezlerdi

Her ne kadar şu anda Raci Şaşmaz bizim için rakip tarafta da olsa, bu adam bu işin uzmanı. Adam kendisi yazamasa bile, bunu anlatacak gerekli adamları bir şekilde bir araya topluyordu. Gerçekten hem yapımcı olarak, hemde senarist olarak muhteşem birisi. Necati Şaşmaz kamera önünde Raci Şaşmaz kamera arkasında.. iki kardeş de birer efsaneler. Saçma bir tartışma yüzünden bugün geldiğimiz nokta, sadece yazık. Oysaki yolumuz daha uzundu...

Taptalk 2

Her ne kadar şu anda Raci Şaşmaz bizim için rakip tarafta da olsa, bu adam bu işin uzmanı. Adam kendisi yazamasa bile, bunu anlatacak gerekli adamları bir şekilde bir araya topluyordu. Gerçekten hem yapımcı olarak, hemde senarist olarak muhteşem birisi. Necati Şaşmaz kamera önünde Raci Şaşmaz kamera arkasında.. iki kardeş de birer efsaneler. Saçma bir tartışma yüzünden bugün geldiğimiz nokta, sadece yazık. Oysaki yolumuz daha uzundu...

Taptalk 2
malasef aga bu duruma bu insanların gelmesi hem kendi adlarına hem biz seyirciler için kötü oldu kabul edelim ki güç kaybına uğradık ; ama bizim tarafımız bellidir her zaman necati abinin arkasındayız malesef raci ve bahadır egolarının hırslarının kurbanı oldular hiçbir şey olmasa bile ölümden dönen abisine geçmiş olsun deseydi nankör olmasalardı başka şeyleri konuşuyor olabilik ama giden giitti biz yolumuza çakı gibi devam ediyoruz onlarsa rezil oluyorlar ve de rezil olmaya devam edecekler

ELİF AKTUĞ
2fbc66cb-8f66-49fa-88c6-7556721d792c.jpg

Birlikte yaşamak yaşlanmak ve ölmek

Ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım. İster kaçırmadan izlemiş olun, ister bir defa bile seyretmemiş olun; Kurtlar Vadisi gelmiş geçmiş en güzel sözlere, cümlelere ve aşklara sahne olmuş efsane bir dizidir. İlk yazdığım cümle, Polat Alemdar'ın ilk sezon bölümlerinden birinde en büyük aşkı Elif'e söylediği bir cümleydi. Senaryoya yazıldığı gün oradaydım, yazılırken de duygulanmıştım, ekranda izlerken de, bugün sizinle paylaşırken de. Büyük bir aşk yaşayamamış olsam da (Yarım kalan, başlar gibi olup da fıslayan aşkları, aşktan saymıyorum. Aşk bir süreklilik olduğu zaman gerçek aşk oluyor) aşk filmi izlemekten, roman okumaktan çok keyif alırım. Kadınının gözünün içine bakıp, gözlerinin derinliğinde kaybolurcasına aşk sözleri fısıldayan bir erkekten daha güzel ne olabilir. Aşk, birlikte yaşamak, birlikte yaşlanmak ve birlikte ölmek midir?

[...]

26.jpg

Muhammed Öztoprak
Suruç saldırısının ardından işkillendim

timthumb.php

Seçimlerin ardından en büyük kaos çalışması Suruç saldırısı ile hayata geçirildi.
Ak Parti hükümetinin belki de en fazla zor duruma düştüğü gündü bu saldırının yapıldığı gün. Şehit edilen askerlerimizin ardından gık’ı çıkmayan ülkeler, Suruç saldırısını hep bir ağızdan kınadılar. Hatta kınamakla kalmadı, bazı ülkeler destek vermeyi bile teklif etti.
Sayamadım ama, Almanya, Rusya, ABD, Suudi Arabistan, Katar, Fransa, İngiltere, Belçikai Norveç, Kanada ve Ürdün gibi birçok ülke medyada kınama mesajları yayınladı.
Saldırı kim tarafından tezgahlandı?
Şu gıcık dizi Kurtlar Vadisi’nde bir bölümde Laz Ziya “Vuran kaçar, vurduran gelir” şeklinde çok manidar bir söz etmişti. Aynen öyle oldu. Saldırıyı yapanlar kaçtı. Ancak yaptıranların tamamı “Biz buradayız” mesajı verdi.
Bir anda insan sevgisiyle dolup taşan bu ülkeler, Mısır’daki, Suriye’deki, Irak’taki, Doğu Türkistan’daki, Afrika’nın birçok ülkesindeki müzlümanların ölümünü görmezken, Türkiye’deki yaşanan saldırıyı en yüksek perdeden kınıyor. İşid mi Deaş mı ne karın ağrısıysa,insanlıktan çıkan bu örgütün, müslümanlar üzerinde hergün yeni bir öldürme tekniği denemesine rağmen, bu görüntüleri de bizzat kendilerinin internete yüklemesine rağmen, neden hiç bir ülke “Şu Işid’i yok edelim. Yetti gari” demiyor acaba?
Onlar düşman. Onların yapması gerekenler onlar. Çünkü onlar İslam düşmanı, Müslüman düşmanı. Ama asıl yapmaması gerekenlerin yaptıkları yüzünden bu haldeyiz. Kimden mi bahsediyorum? Siz onu gayet iyi biliyorsunuz aslında..