Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sert bir dönüş bekliyoruz.. iki yılı ciddi şekilde geride bırakacak bir sezon olmalı. Klasik dizi senaryolarını bir köşeye atsınlar.. gereksiz çatışmalar, boş sohbetler, KGT senaryolarını, yusuflar, konseyler, kaçırma sahneler gibi.. gündemi darmadağan edecek senaryolarla karşımıza çıksınlar. Polat'ın tekrardan 230. Bölümde ki gibi kalabalık ve profesyonel bir ekible dönüşünü bekliyoruz. En çok eleştirdiğim noktalardan biride dizinin gittikçe fantastik havasi almasıydı. Senaryoda umarım gereken adımlar atılmıştır.. 'Kurtlar Vadisi' projesi herkesin eline verecek bir yapıt değildir. Umarız yapım ekibine yeni isimler dahil olmuştur.

Taptalk 2

Geçen sene sezon başlamadan beklentim yüksekti hayal kırıklığına uğradım bu sezon beklentimi düşürdüm inşaallah beni mahçup ederler :)

Çok iyiymiş umarım bu sezon erken başlarlar :)

Ayrıca ışid çok iyi bir konu ama bence geçen sene hiç iyi kullanamadılar :( ışid in başına şöyle sağlam bir adam gelse ve polatla direk çatışma içinde olsa diziye olumlu etkisi olur hatta bir sezon idare edebilecek kadar malzeme var. Yoksa akif ve yeni akif yusufun geçen seneki maceraları kaldığı yerden devam eder.

Çok iyiymiş umarım bu sezon erken başlarlar :)

Ayrıca ışid çok iyi bir konu ama bence geçen sene hiç iyi kullanamadılar :( ışid in başına şöyle sağlam bir adam gelse ve polatla direk çatışma içinde olsa diziye olumlu etkisi olur hatta bir sezon idare edebilecek kadar malzeme var. Yoksa akif ve yeni akif yusufun geçen seneki maceraları kaldığı yerden devam eder.
akif in bir hükmü kalmadı böylesi güzel yusuf a gelince oyunculuğunu ayrıca tartışırız da neyin peşinde olduğu hikayesi beni açıkcası sarıyor daha hala neyin peşinde olduğunu geçmişinde neler yaşadığını göremedik ben bu konudanda ümitliyim sonuda güzel bağlanırsa bu karekterin hikayesinden iş çıkar gibi geliyor aga

akif in bir hükmü kalmadı böylesi güzel yusuf a gelince oyunculuğunu ayrıca tartışırız da neyin peşinde olduğu hikayesi beni açıkcası sarıyor daha hala neyin peşinde olduğunu geçmişinde neler yaşadığını göremedik ben bu konudanda ümitliyim sonuda güzel bağlanırsa bu karekterin hikayesinden iş çıkar gibi geliyor aga
@china_shangai abiyi nazar ettim galiba aga adam yine kayıplarda 😳

Kurtlar vadisinde gündemdeki olaylara atfen Şanlıurfa da teröristler tarafaından 2 polis memurunun şehit edilmesi konu edilecek
Binlerce ilklere imza atan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu korkusuz olduğunu bir kez daha kanıtladı

@china_shangai [U][COLOR=#0066cc]@takas[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Maskeli Fedai[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Polat Şaşmaz[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@34rcp44[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Master.1000[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@papuleoo[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@vadikızı[/COLOR][/U]

Aga akif konusu bence kolay kolay kapanmaz :( yusufu pek sevmiyorum hatta hiç sevemedim ama umarım senin dediğin olur ve konuyu iyi bir yere bağlarlar.

Aga akif konusu bence kolay kolay kapanmaz :( yusufu pek sevmiyorum hatta hiç sevemedim ama umarım senin dediğin olur ve konuyu iyi bir yere bağlarlar.
akif karekteri nin bence polat aktif olduğu sürece pek bir işlevi yok illa kullanılır da öyle abartılı sahneler falan olmaz dursun pek tepki çekmez diyebilirim, Yusuf konusunda ben şimdilik rahatsız olmadım bir şekilde heyecan unsurunu taşıyor bir de ekibe dahil oldumu daha sempatik gelir

ayy ben akifle cahite oranla yusufu daha çok benimsemiştim cnm aaa ama genel olarak bakılınca az bir çoğunluk dışında olanlar yusuftan ciddi anlamda rahatsızlar çocuğun deli dana gibi kendi başına ordan oraya koşuşturmasından çok rahatsız olanlar var :F:F:F

ayoll artık polatın yanına bir an önce yerleştirmeleri lzım bu çocuğu yoksa yeni sezondada böyle tek başına deli dana gibi ordan oraya koşuşturmaya devam ederse akif kadar göze batmaya başkar herkes tarafından zaten az bir çoğunluk dışında olanlar bu durumdan oldukça rahatsızlar gözlemlediğim kadarıyla :F:F:F