Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga kaynak saglam bir sayfa ama bilmiyorum bu yoklukda bizim icin iyidir diye paylasayim dedim 🙂Kesin mi @-KADİR-
Iyi haber Devamını dilerizVadi Bu Sene Yeni Sezon Çekimlerine Erken Başlayacak.Şu anda Kıbrıs'ta olan Necati Şaşmaz Gece İstanbul'a dönecek ve yarın 264.Bölümün ilk 30 dakikası Çekilecek
@china_shangai @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @34rcp44 @Master.1000 @papuleoo @vadikızı
+1905Geçen sene sezon başlamadan beklentim yüksekti hayal kırıklığına uğradım bu sezon beklentimi düşürdüm inşaallah beni mahçup ederler![]()
Tamam iste abi sen olayi cozdun en guzeli bu ; bilmiyorum da senin bekledigin tarzi ilk 4-5 bolumden sonra ancak gorebilirsinGeçen sene sezon başlamadan beklentim yüksekti hayal kırıklığına uğradım bu sezon beklentimi düşürdüm inşaallah beni mahçup ederler![]()
Çok iyiymiş umarım bu sezon erken başlarlar-264.bölüm çekimleri bu sabah 08:00 de başladı
-yazım gurubunun aldığı yeni bir karar ile vadide konu edilen şedid artık IŞİD isminde konu edilecek
[U][COLOR=#0066cc]@china_shangai[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@takas[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Maskeli Fedai[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Polat Şaşmaz[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@34rcp44[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Master.1000[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@papuleoo[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@vadikızı[/COLOR][/U]
akif in bir hükmü kalmadı böylesi güzel yusuf a gelince oyunculuğunu ayrıca tartışırız da neyin peşinde olduğu hikayesi beni açıkcası sarıyor daha hala neyin peşinde olduğunu geçmişinde neler yaşadığını göremedik ben bu konudanda ümitliyim sonuda güzel bağlanırsa bu karekterin hikayesinden iş çıkar gibi geliyor agaÇok iyiymiş umarım bu sezon erken başlarlar
Ayrıca ışid çok iyi bir konu ama bence geçen sene hiç iyi kullanamadılarışid in başına şöyle sağlam bir adam gelse ve polatla direk çatışma içinde olsa diziye olumlu etkisi olur hatta bir sezon idare edebilecek kadar malzeme var. Yoksa akif ve yeni akif yusufun geçen seneki maceraları kaldığı yerden devam eder.
@china_shangai abiyi nazar ettim galiba aga adam yine kayıplarda 😳akif in bir hükmü kalmadı böylesi güzel yusuf a gelince oyunculuğunu ayrıca tartışırız da neyin peşinde olduğu hikayesi beni açıkcası sarıyor daha hala neyin peşinde olduğunu geçmişinde neler yaşadığını göremedik ben bu konudanda ümitliyim sonuda güzel bağlanırsa bu karekterin hikayesinden iş çıkar gibi geliyor aga
Aga akif konusu bence kolay kolay kapanmazakif in bir hükmü kalmadı böylesi güzel yusuf a gelince oyunculuğunu ayrıca tartışırız da neyin peşinde olduğu hikayesi beni açıkcası sarıyor daha hala neyin peşinde olduğunu geçmişinde neler yaşadığını göremedik ben bu konudanda ümitliyim sonuda güzel bağlanırsa bu karekterin hikayesinden iş çıkar gibi geliyor aga
akif karekteri nin bence polat aktif olduğu sürece pek bir işlevi yok illa kullanılır da öyle abartılı sahneler falan olmaz dursun pek tepki çekmez diyebilirim, Yusuf konusunda ben şimdilik rahatsız olmadım bir şekilde heyecan unsurunu taşıyor bir de ekibe dahil oldumu daha sempatik gelirAga akif konusu bence kolay kolay kapanmazyusufu pek sevmiyorum hatta hiç sevemedim ama umarım senin dediğin olur ve konuyu iyi bir yere bağlarlar.
ayy ben akifle cahite oranla yusufu daha çok benimsemiştim cnm aaa ama genel olarak bakılınca az bir çoğunluk dışında olanlar yusuftan ciddi anlamda rahatsızlar çocuğun deli dana gibi kendi başına ordan oraya koşuşturmasından çok rahatsız olanlar varAga akif konusu bence kolay kolay kapanmazyusufu pek sevmiyorum hatta hiç sevemedim ama umarım senin dediğin olur ve konuyu iyi bir yere bağlarlar.