Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ATV ekranların yeni sezona damga vuracak dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden bomba transfer. Kurtlar Vadisi Abdulhey Kenan Çoban yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde. Tek Kurtlar Vadisi transfer bu da değil. Namı Değer Aslan Akbey Selçuk Yöntem'de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde. İşte Beserhaber yeni sezona damga vuracak yeni diziden tüyoları. Hiç bir yer de olmayan dizi bilgileri ile yeniden karşınızdayız. Kurtlar Vadisi yapımcıları Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Cüneyt Aysan'ın kalema alacağı Karadenizli kadın ile Eşkiya Hızır Çakırbeyli ( Oktay Kaynarca ) yer alacağı Çakır yeniden doğuyor dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba bilgiler yer vereceğiz. Bu hafta sık sık konusu çıkan Abdulhey Kurtlar Vadisi Polat istemedi açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır.

ATV ekranların yeni sezona damga vuracak dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden bomba transfer. Kurtlar Vadisi Abdulhey Kenan Çoban yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde. Tek Kurtlar Vadisi transfer bu da değil. Namı Değer Aslan Akbey Selçuk Yöntem'de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde. İşte Beserhaber yeni sezona damga vuracak yeni diziden tüyoları. Hiç bir yer de olmayan dizi bilgileri ile yeniden karşınızdayız. Kurtlar Vadisi yapımcıları Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Cüneyt Aysan'ın kalema alacağı Karadenizli kadın ile Eşkiya Hızır Çakırbeyli ( Oktay Kaynarca ) yer alacağı Çakır yeniden doğuyor dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba bilgiler yer vereceğiz. Bu hafta sık sık konusu çıkan Abdulhey Kurtlar Vadisi Polat istemedi açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır.
Hadeee işe bak

--Tapatalk--

@takas sanırım Cumartesi İstanbul'da olacaktın :) vardıysan ben geldim de :))) merakta Bırakma bizi 😉)))

@-KADİR- naber ne yapıyon 😉 işler yoğun galiba yada Ramazan Çarptı seni :)))) ne dersin

@takas sanırım Cumartesi İstanbul'da olacaktın :) vardıysan ben geldim de :))) merakta Bırakma bizi 😉)))

@-KADİR- naber ne yapıyon 😉 işler yoğun galiba yada Ramazan Çarptı seni :)))) ne dersin
başkan benim işler iyicr yoğunlaştı ramazan da geldi hiç takatım kalmadı da inş yine düzlüğe çıkarız sende ne var ne yok 🙂

Valla hiç havamda deilim :)) üstüne ramazanda geldi şirazem iyice kaydı 😉 üstüne birde doğum yaklaştı Sıkıntılar zor günler artarak devam ediyor Allah sonumuzu hayır etsin diyelim 😉))

Valla hiç havamda deilim :)) üstüne ramazanda geldi şirazem iyice kaydı 😉 üstüne birde doğum yaklaştı Sıkıntılar zor günler artarak devam ediyor Allah sonumuzu hayır etsin diyelim 😉))
Allah hepimizin yardımcısı olsun abi, zaten her yerde şer odakları birleşiyor bakalım neler olacak

şaşmaz kardeşler

10403083_931481300246712_4490171384351989355_n.jpg

niye öyle dedin ki abi 😀
Şaşmaz KARDEŞler bir olmuşlar hepiciği Necati'ye çullandılar :))) bunların rotaları şaşmış 😉))

niye öyle dedin ki abi 😀
Şaşmaz KARDEŞler bir olmuşlar hepiciği Necati'ye çullandılar :))) bunların rotaları şaşmış 😉))
bunlara var ya neyse işte bütün şer isimlerin hepsi toplanmış kurtlar vadisi nde ki bütün eski karekterler toplanmış hepsi usta yı bitirmek için uğraşıyorlar ama Allah ın izniyle yine o rezil insanlar necati abi karşısında boyun bükecekler yine rezil olacaklar unuttukları birşey var tek gerçek efsane polat alemdar dır onun yanındakiler sadece yardımcı olmuşlardır kendilerine bu saatten sonra efsane flan demiyorum değillerdir benim için tek efsane Polat Alemdar dır asıl oğlan her zaman necati abi olmuştur bu gerçekle inş yüzleşecekler bir kez daha tokadı yiyecekler

Çok ciddi revizyon Şart Kadir :))) o Dediğin oğlan bizim kız bizim olması için bu seneyi unutturacak bir sezonla karşımıza gelmeleri Lazım :(((( tabi karşımıza rakip olacaklar 😉)) çok ciddi Yapılanma içinde olmaları Lazım :)))) yoksa sonumuz hüsran olur deme di deme 😉))

Çok ciddi revizyon Şart Kadir :))) o Dediğin oğlan bizim kız bizim olması için bu seneyi unutturacak bir sezonla karşımıza gelmeleri Lazım :(((( tabi karşımıza rakip olacaklar 😉)) çok ciddi Yapılanma içinde olmaları Lazım :)))) yoksa sonumuz hüsran olur deme di deme 😉))
başkan sana hak vermekle pek değişen birşey olacağını zannetmiyorum vadi aynı şekilde devam eder diyorum baksana zaten hiç haber vs. de çıkmadı hhaa bu satıcıların dizisinden falan zerre çekinmiyorum vadinin bu hali bile onları gömmeye yeter inş perşembeye koyarlarda boylarının ölçüsünü tam alırlar

ilk iş olarak Senaryo grubu lav edilmeli yönetmende Serdar akar olmalı:))))
yönetmene zaten en baştan fitiz bence genel yönetmen serdar akar olmalı doğan bey ve selahatin sancaklı da yardımcı yönetmen olarak devam etsinler bu doğan da da ben gelecek görüyorum zamanı olsa iyi işler yapacak, kurgu yönetmenine kemalettin osmanlı tekrar dönmeli en son kara kutu da görmüştük demek ki pana filmle sıkıntısı yok onu getirsinler o olmuyorsa kurgu yönetmeni olarak cengiz karadağ da olur

senarist konusunda bence iş çıkmazda pana yazım gurubunu beğeniyorum siz karşı çıksanız da iyi iş çıkarıyorlar yalnız bu ekibin şu an ki seviyesi vadi için yeterli mi değil , bunları gönderip yeni senarist getirirsin kurtlar vadisi havasını kaybeder en doğru çözüm pana yazım gurubu ile tecrübeli kaliteli bir iki senaristi karıştırıp ortaya yeni bir senaryo ekibi çıkarmak en doğru iş gibi grünüyor ama bu konuda tam birşey söylemiyorum gerçekten karışık bir durum her türlü bir risk var

yönetmene zaten en baştan fitiz bence genel yönetmen serdar akar olmalı doğan bey ve selahatin sancaklı da yardımcı yönetmen olarak devam etsinler bu doğan da da ben gelecek görüyorum zamanı olsa iyi işler yapacak, kurgu yönetmenine kemalettin osmanlı tekrar dönmeli en son kara kutu da görmüştük demek ki pana filmle sıkıntısı yok onu getirsinler o olmuyorsa kurgu yönetmeni olarak cengiz karadağ da olur

senarist konusunda bence iş çıkmazda pana yazım gurubunu beğeniyorum siz karşı çıksanız da iyi iş çıkarıyorlar yalnız bu ekibin şu an ki seviyesi vadi için yeterli mi değil , bunları gönderip yeni senarist getirirsin kurtlar vadisi havasını kaybeder en doğru çözüm pana yazım gurubu ile tecrübeli kaliteli bir iki senaristi karıştırıp ortaya yeni bir senaryo ekibi çıkarmak en doğru iş gibi grünüyor ama bu konuda tam birşey söylemiyorum gerçekten karışık bir durum her türlü bir risk var​
Beğeniyorum diyorsun sonrada vadi için yeter deil diyorsun :)))) zaten problem yeterli ve liyakat sahibi olmamalarından kaynaklanıyor 😉)) inan bundan beteri olmaz zaten ivedilikle Çil yavrusu gibi dağıtmak Lazım o gizemli Pana Yazım grubunu 😉)) bana kalsa bir daha hiçbir diziye yaklaştırmamak Lazım bu grubu 😉)) sizler hoşnut olabilirsiniz ama yığınla insan nahoş bu durumdan 😉) benim etrafımda diziyi takip eden kalmadı . Benim açımdan dizinin gidişatı hiç iyi deil . Eğer böyle devam edeceklerse sezon sonunu göremez erken final yaparlar . Bu sene hangi konuyu işlediler Söyler misin daldan dala atladılar hanedanlar dediler vazgeçtiler tapınakçıları gergef ettiler gelen vurdu giden vurdu moduna soktular ben bu sene ne anlattıkları konusunda kafamda hiçbir şey kalmadı.geçen sezona kötü dedim ama bu sezonu gördükten sonra geçen sezona rahmet okuttular . Artık vadi error vermeye başladı ama anlayana İnşaallah anlamışlardır

senarist konusunda bence iş çıkmazda pana yazım gurubunu beğeniyorum siz karşı çıksanız da iyi iş çıkarıyorlar yalnız bu ekibin şu an ki seviyesi vadi için yeterli mi değil , bunları gönderip yeni senarist getirirsin kurtlar vadisi havasını kaybeder en doğru çözüm pana yazım gurubu ile tecrübeli kaliteli bir iki senaristi karıştırıp ortaya yeni bir senaryo ekibi çıkarmak en doğru iş gibi grünüyor ama bu konuda tam birşey söylemiyorum gerçekten karışık bir durum her türlü bir risk var​
Beğeniyorum diyorsun sonrada vadi için yeter deil diyorsun :)))) zaten problem yeterli ve liyakat sahibi olmamalarından kaynaklanıyor 😉)) inan bundan beteri olmaz zaten ivedilikle Çil yavrusu gibi dağıtmak Lazım o gizemli Pana Yazım grubunu 😉)) bana kalsa bir daha hiçbir diziye yaklaştırmamak Lazım bu grubu 😉)) sizler hoşnut olabilirsiniz ama yığınla insan nahoş bu durumdan 😉) benim etrafımda diziyi takip eden kalmadı . Benim açımdan dizinin gidişatı hiç iyi deil . Eğer böyle devam edeceklerse sezon sonunu göremez erken final yaparlar . Bu sene hangi konuyu işlediler Söyler misin daldan dala atladılar hanedanlar dediler vazgeçtiler tapınakçıları gergef ettiler gelen vurdu giden vurdu moduna soktular ben bu sene ne anlattıkları konusunda kafamda hiçbir şey kalmadı.geçen sezona kötü dedim ama bu sezonu gördükten sonra geçen sezona rahmet okuttular . Artık vadi error vermeye başladı ama anlayana İnşaallah anlamışlardır​
Baskan simdi baktigon vakit haklisin senaryo sezona basladigi gibi islenmedi haftalar gectikce sezonun asil mevzusu unutyldu gibi olup daha farkli yonlere koyuldu merkezinde polat olup onun etrafinda ilerleyip sezonu bitirdiler ben burda yine geri vites yapip seneye de islyecekleri konulari biraktiklarini dusunuyorum tabi burda ekibi elestirebiliriz bu gecisler saglam temele oturtulmadi olaylay hep kopuk kopuk ilerlemis oldu kesin katilmadigim bu sezonun gecen sezondan kotu oldugu asla kabul etmem bu sezon herseye ragmen bir senaryo lzledik ayni sekilde cok iyi bolumler izledik ben bu sezonu begendin eletirilecek husular olsada bu sezona asla kotu vs. diyemem vadi eskisi kadar izlenmeyebilir belki ama hala turkiyenin en cok izlenilen ve tartisilan dizisi 13 yilda illa birakanlar olacaktir bu bence normal ve kacinilmazdir yine birakanlar oldugu gibi yeni izleyiciler kazandigida asikardir