Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kurtlar vadisi terör çok büyük bir efsane olacaktı ama malesef izin vermediler o ilk fragman tüyler ürpertiyordu
zaten ilk bölüm 22 reyting almıştık tüm rekorları tekrar parçalamak için dönmüştük ama olmadı

terör olsaydı eğer pusu konsepti olmayacaktı ayoll iskenderli dönemleri izleyemeyecektik özellikle ilk 4 sezondan mahrum kalıcaktık ayrıca
iskender büyük yalçın bulut muro aron feller poyraz daha sayamayadağım bir çok efsane karakteride tanıyamayacaktık
pusu son sezonlarında eskisi gibi olmasada ilk 4 sezonki senaryoyu oyuncuları görmek nasip oldu terör kaldırılmasıyla ve benim için en önemlisi 10.yıl harikasınıda izleyemeyecektik her kötülükte bir hayır vardır diye boşa söylemiyorlar 🙂🙂🙂

images

Kurtlar Vadisi
66.Bölüm

O değilde şu pana film logosu bile efsane ya gerçekten çok süper bir logo

Bir de haddime degil ama @takas Istanbulda misin Malatyada mi

--Tapatalk--
aga o nasıl laf istediğini sorabilirsin tabi sanki cumhurbaşkanına soru soruyon Allah Allah :F
aga Allah nasip ederse yarın akşam yola çıkıyorum cumartesi günü de İstanbulda olurum
sonra işe başlıyorum tabi aktifliğim iyice azalacak eylüle kadar

Aga sence eskisi gibi buyuk senaryo var mi

--Tapatalk--
yok ama ben yine de vadimizden son derece memnunum tek istediğim biraz daha gizem başka bişey değil

Son düzenleme:
aga o nasıl laf istediğini sorabilirsin tabi sanki cumhurbaşkanına soru soruyon Allah Allah :F
aga Allah nasip ederse yarın akşam yola çıkıyorum cumartesi günü de İstanbulda olurum
sonra işe başlıyorum tabi aktifliğim iyice azalacak eylüle kadar

yok ama ben yine de vadimizden son derece memnunum tek istediğim biraz daha gizem başka bişey değil

Özleticen kendini aga benimde en guzel gunlerim basladi okul yok dert yok butun gun evdeyim Allah razi olsun oyle bir babam var ki calisayim diyorum birakmiyor :D

Su ask sahnelerinin de bitmesi lazim. Bana gore karakter eksikligi de on planda. Halo Dayi gibi birini bulmak lazim daima sadik tecrubesini konusturan mizahi guclu bir dayi karakteri. Onu gectim hep iyiler var Vadide. Cahit Polat Akif Timur Yasin falan. Memati gibi Kara gibi psikopat karakter gerek. Tuncay-Abidin-Deli Husnu uclusu de cabasi.

Su an Vadide en cok goze batan eksiklikler senaryo ve karakterler. Su yonler doldurulsa sikayetim olmayacak

--Tapatalk--

Şu Feraye senaryosu Vadinin en büyük gizemli senaryolarından biri.. gerçekten muhteşem birşey.

Tapatalk 2