Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Son düzenleme:
Terranao İstanbulun Sefiridir. Biat Edin !
CH7vSQkWsAAQl2x.jpg

CH7vSQuWwAAkp1M.jpg

@china_shangai

@china_shangai evet abi geldim

İSKENDER BÜYÜK
475377af-2c6a-456f-82c7-12ee412f6fad.jpg

Hakkını teslim edelim karizma sahibisin.. Kötü olmak senin için bir zevk meselesi değil. Buna mecbur kalıyorsun. Çünkü her şeyi sen yönetmelisin.. Senin kötülüğünde tam bu noktada ortaya çıkıyor. Hükmetmek için yapmayacağın şey yok. Sana göre bu senin doğal hakkın ve insanlar sana bunu vermeli. Her dakika senin suyuna gidemeyiz ki canım! Tamam tamam yaptıklarını düşününce belki de gidebiliriz...

aha haha abi alem adamsın ya açız suzuzuz ona rağmen yine güldürdün helal olsun :A:A
Insan açken daha bir hoş oluyor :)))))

orda haklısın artık ben izlemeyi bıraktım sero gittiğinden beri daha hiç izlemedim
aga boşver seroyu adam gibi adam camoka hasan var ona desteğimizi sürdürelim şampiyon yapalım :D

abdül racilerin dizisine katılmış çok üzüldüm abdülhey hayallerimiz suya düştü

aga boşver seroyu adam gibi adam camoka hasan var ona desteğimizi sürdürelim şampiyon yapalım :D

abdül racilerin dizisine katılmış çok üzüldüm abdülhey hayallerimiz suya düştü​
Bazen seni anlayamıyorum takas ne Olmasını bekliyordun 😉 adam bildiğin Satıcı :) ve Satıcı güruha kendini yamadı 😉 zaten onların dizisi haricinde hiçbir dizide kendine yer bulamaz :) herkes kendine yakışanı yapar ben ne üzüldüm nede hayal kırıklığına uğradım 😉 artık sizlerde bu olaylara romantik deil de gerçekçi bakın derim 😉 Öküz öldü Ortaklık bozuldu 😉 bu arkadaşlar artık birbirlerinin cenazelerine bile gelmezler durum bu kadar ciddi 😉

abdül racilerin dizisine katılmış çok üzüldüm abdülhey hayallerimiz suya düştü​
Bazen seni anlayamıyorum takas ne Olmasını bekliyordun 😉 adam bildiğin Satıcı :) ve Satıcı güruha kendini yamadı 😉 zaten onların dizisi haricinde hiçbir dizide kendine yer bulamaz :) herkes kendine yakışanı yapar ben ne üzüldüm nede hayal kırıklığına uğradım 😉 artık sizlerde bu olaylara romantik deil de gerçekçi bakın derim 😉 Öküz öldü Ortaklık bozuldu 😉 bu arkadaşlar artık birbirlerinin cenazelerine bile gelmezler durum bu kadar ciddi 😉
Ne oldu da bunlarin arasina ayrilik girdi anlamiyorum diziyle alakali degil bence

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdül racilerin dizisine katılmış çok üzüldüm abdülhey hayallerimiz suya düştü
Ben Survivori son 20 gundur falan izlemedim acayip sıktı hergun olmasi da artisi

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi