aga dediğim gibi sen yine puanlar açıklanınca bir bak olmazsa aöf ye yine yönelirsin
vay be sana da efsane karekter çıkmış aga en odunuda bana çıktı adamın tek özelliği psikopatlığıBendede Tilki çıktı@-KADİR-
Son düzenleme:
aga dediğim gibi sen yine puanlar açıklanınca bir bak olmazsa aöf ye yine yönelirsin
vay be sana da efsane karekter çıkmış aga en odunuda bana çıktı adamın tek özelliği psikopatlığıBendede Tilki çıktı@-KADİR-
survivor da bitiyor artık seni buralarda görücez gibi aga ne diyorsun@china_shangai abi ne zamandır yoktun ses ver bakalım biraz![]()
aha haha abi alem adamsın ya açız suzuzuz ona rağmen yine güldürdün helal olsun@china_shangai abi ne zamandır yoktun ses ver bakalım biraz
Ses bir iki ses bir iki 😉)))) ses verdim duydun mu)))
kaç dakikanız kaldı iftaraaha haha abi alem adamsın ya açız suzuzuz ona rağmen yine güldürdün helal olsun
Insan açken daha bir hoş oluyor))))
az kaldı iftara Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsinkaç dakikanız kaldı iftara
28 dakika
orda haklısın artık ben izlemeyi bıraktım sero gittiğinden beri daha hiç izlemedim@-KADİR- ağa survivor sıktı acikcasi Turabi olmasaydı izlemezdimumarım şampiyon Merve olmaz yoksa survivor izlemem
aga boşver seroyu adam gibi adam camoka hasan var ona desteğimizi sürdürelim şampiyon yapalımorda haklısın artık ben izlemeyi bıraktım sero gittiğinden beri daha hiç izlemedim
Ne oldu da bunlarin arasina ayrilik girdi anlamiyorum diziyle alakali degil benceaga boşver seroyu adam gibi adam camoka hasan var ona desteğimizi sürdürelim şampiyon yapalımBazen seni anlayamıyorum takas ne Olmasını bekliyordun 😉 adam bildiğin Satıcı
abdül racilerin dizisine katılmış çok üzüldüm abdülhey hayallerimiz suya düştüve Satıcı güruha kendini yamadı 😉 zaten onların dizisi haricinde hiçbir dizide kendine yer bulamaz
herkes kendine yakışanı yapar ben ne üzüldüm nede hayal kırıklığına uğradım 😉 artık sizlerde bu olaylara romantik deil de gerçekçi bakın derim 😉 Öküz öldü Ortaklık bozuldu 😉 bu arkadaşlar artık birbirlerinin cenazelerine bile gelmezler durum bu kadar ciddi 😉
Ben Survivori son 20 gundur falan izlemedim acayip sıktı hergun olmasi da artisiaga boşver seroyu adam gibi adam camoka hasan var ona desteğimizi sürdürelim şampiyon yapalım
abdül racilerin dizisine katılmış çok üzüldüm abdülhey hayallerimiz suya düştü