Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hadeee işe bakATV ekranların yeni sezona damga vuracak dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden bomba transfer. Kurtlar Vadisi Abdulhey Kenan Çoban yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde. Tek Kurtlar Vadisi transfer bu da değil. Namı Değer Aslan Akbey Selçuk Yöntem'de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde. İşte Beserhaber yeni sezona damga vuracak yeni diziden tüyoları. Hiç bir yer de olmayan dizi bilgileri ile yeniden karşınızdayız. Kurtlar Vadisi yapımcıları Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Cüneyt Aysan'ın kalema alacağı Karadenizli kadın ile Eşkiya Hızır Çakırbeyli ( Oktay Kaynarca ) yer alacağı Çakır yeniden doğuyor dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba bilgiler yer vereceğiz. Bu hafta sık sık konusu çıkan Abdulhey Kurtlar Vadisi Polat istemedi açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır.
başkan benim işler iyicr yoğunlaştı ramazan da geldi hiç takatım kalmadı da inş yine düzlüğe çıkarız sende ne var ne yok 🙂
Allah hepimizin yardımcısı olsun abi, zaten her yerde şer odakları birleşiyor bakalım neler olacakValla hiç havamda deilim) üstüne ramazanda geldi şirazem iyice kaydı 😉 üstüne birde doğum yaklaştı Sıkıntılar zor günler artarak devam ediyor Allah sonumuzu hayır etsin diyelim 😉))
niye öyle dedin ki abi 😀şaşmaz kardeşler
![]()
Şaşkın kardeşler))))
bunlara var ya neyse işte bütün şer isimlerin hepsi toplanmış kurtlar vadisi nde ki bütün eski karekterler toplanmış hepsi usta yı bitirmek için uğraşıyorlar ama Allah ın izniyle yine o rezil insanlar necati abi karşısında boyun bükecekler yine rezil olacaklar unuttukları birşey var tek gerçek efsane polat alemdar dır onun yanındakiler sadece yardımcı olmuşlardır kendilerine bu saatten sonra efsane flan demiyorum değillerdir benim için tek efsane Polat Alemdar dır asıl oğlan her zaman necati abi olmuştur bu gerçekle inş yüzleşecekler bir kez daha tokadı yiyeceklerniye öyle dedin ki abi 😀
Şaşmaz KARDEŞler bir olmuşlar hepiciği Necati'ye çullandılar)) bunların rotaları şaşmış 😉))
başkan sana hak vermekle pek değişen birşey olacağını zannetmiyorum vadi aynı şekilde devam eder diyorum baksana zaten hiç haber vs. de çıkmadı hhaa bu satıcıların dizisinden falan zerre çekinmiyorum vadinin bu hali bile onları gömmeye yeter inş perşembeye koyarlarda boylarının ölçüsünü tam alırlarÇok ciddi revizyon Şart Kadir)) o Dediğin oğlan bizim kız bizim olması için bu seneyi unutturacak bir sezonla karşımıza gelmeleri Lazım
((( tabi karşımıza rakip olacaklar 😉)) çok ciddi Yapılanma içinde olmaları Lazım
))) yoksa sonumuz hüsran olur deme di deme 😉))
yönetmene zaten en baştan fitiz bence genel yönetmen serdar akar olmalı doğan bey ve selahatin sancaklı da yardımcı yönetmen olarak devam etsinler bu doğan da da ben gelecek görüyorum zamanı olsa iyi işler yapacak, kurgu yönetmenine kemalettin osmanlı tekrar dönmeli en son kara kutu da görmüştük demek ki pana filmle sıkıntısı yok onu getirsinler o olmuyorsa kurgu yönetmeni olarak cengiz karadağ da olurilk iş olarak Senaryo grubu lav edilmeli yönetmende Serdar akar olmalı)))
abim benim allahın izniyle rahat bir doğum olur inşallah korkma sende yengemizdeValla hiç havamda deilim) üstüne ramazanda geldi şirazem iyice kaydı 😉 üstüne birde doğum yaklaştı Sıkıntılar zor günler artarak devam ediyor Allah sonumuzu hayır etsin diyelim 😉))