Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ve KANAL açıklandı hazırmısınız malesef aga tüyon yine tutmadı @papuleoo

Sözleşmeler İmzalandı !
Bu Sezon Kanal D'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu,birdaha ki sezonda da Yine aynı kanalında Kanal D'de devam edecek.
''Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yapımcı ve Yönetmenleri,Kanal D ile 35 Bölümlük Sözleşmeyi yenileyerek, birdaha ki sezonda da Kanal D ile devam etme kararını aldı!''

kanal de devam edeceği belliydi boşuna beklentiye girdiniz arkadaşlar
sıktınız canınızı

bu iş benimde hoşuma gitmedi ama napalım yapıcak birşey yok en azından sansürü çok uygulamıyolar bi onun için seviyorum kanal d yi onun dışında hiç sevmem.

Bu kanalda reytingler artmiyor onu geçtim strateji sıfır show tv artık bir hayal

Aga bu seferde tutmadı demeyeceğim çünkü kesinlikle Stardayız hep beraber yeni sezonu Star da açacağız şimdiden hayırlı olsun :)

Ayrıca yeni sezonda Abdulhey de geliyor benden demesi.​
Tez antitez Çatışması :)))))

Aga bu seferde tutmadı demeyeceğim çünkü kesinlikle Stardayız hep beraber yeni sezonu Star da açacağız şimdiden hayırlı olsun :)

Ayrıca yeni sezonda Abdulhey de geliyor benden demesi.​
Tez antitez Çatışması :)))))
Abi sen ne diyorsun bu kanal hakkında çünkü ben ısrarla Stardayız diyorum ama recep aganin da tüyoları hep tutuyor :) şuan bahçeli pozisyonundayım :D benim tüyolar neden tutmuyor :)

Ayrıca yeni sezonda Abdulhey de geliyor benden demesi.
valla bişey diyemeyeceğim aga bekleyip görücez ama bende senin söylediklerinin çıkmasını isterim tabiki :)