Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hepimiz gülelim inşallah :))))) la olm Adam'ı çıldırtmayın verin bilgiyi kurtulun :))))))) @-KADİR-
Baskan yeni kanalimiz hayirli olur umarim​
La olm şifreli konuşma açık açık söyle sende mi star diyon😉)))​
Baskan benim bildigim birsey yok dusundugum kanal star tv

Agalar %90 Star dayız ama kaynağı veren arkadaş daha önce abdulheyin de gireceğini söylemişti ama şuana kadar çıkmadığı için kesin bir şey diyemiyordum ama kanal %90 gibi Star Tv olacak. Şimdiden hayırlı olsun :)
Vay hacı senden tüyo duymak enteresan :)))) ilk defa galiba 😉)))
Aslında abdulhey gireceğini de söylemiştim ama şimdilik olmadı zaten şu meşhur menemen sahnesinde bekliyordum çünkü kaynak o zaman olabilir demişti ama yinede kesin konuşmadı onun için bende bazı şeyleri aceleye getirmiyorum :) birazdan recep aga da büyük ihtimalle star diyecek gibi :)

Bende bir eksiklik var galiba hiçbir yerden tüyo alamıyorum :)))))))​
Baskan yeme bizi biliriz seni :D

VADİCİLER BİLGİSAYAR BAŞINA !
Bu Gece Sosyal Medyada Bir İlk yaşanacak.. ''Kurtlar Vadisi Pusu''nun Birdaha ki sezon için yeni bir sözleşme yaptığı kanal bu gece 00.00'da, ilk kez sadece ve sadece GİZLİ SAYFA ARACILIĞIYLA burada..😉

Bu Gece Sosyal Medyada Bir İlk yaşanacak.. ''Kurtlar Vadisi Pusu''nun Birdaha ki sezon için yeni bir sözleşme yaptığı kanal bu gece 00.00'da, ilk kez sadece ve sadece GİZLİ SAYFA ARACILIĞIYLA burada..😉
Gizli sayfa kim

Gizli sayfa kim
orayı söyleyemiyorum abi anla işte :D

Vadide hasret kaldığımız gizemi, şuan @34rcp44'le bir nevi gidermekteyiz. 🙂

Tapatalk 2

@mrt-06 sen ne diyon kanalla alakalı :))))) seneye hangi kanalda yayınlanır vadi 😉)))
Bana Star TV alacak gibi geliyor abi. :D Gelecek sezon da Kanal D'de devam etmesi bence çok düşük bir ihtimal. Tabii Star'ın dışında TV8 de olabilir malum Survivor dışında bir başarısı yok kanalın, Acun almak isteyebilir. 🙂

Vadide hasret kaldığımız gizemi, şuan @34rcp44'le bir nevi gidermekteyiz. 🙂

Tapatalk 2​
Mukemmel bir yorum :F:F

yarına kadar ezber yapmam lazım kafa kaldı burada su ana kadar 8 ayet ezberleyebildim daha var 13 ayet nasıl ezberlicem ben :D

---Tapatalk---​
Aga sen ezberini yap bosver burayi zaten resmi birseyde yok ortada bizim ki birazda muhabbet olsun diye :D

yarına kadar ezber yapmam lazım kafa kaldı burada su ana kadar 8 ayet ezberleyebildim daha var 13 ayet nasıl ezberlicem ben :D

---Tapatalk---​
Aga sen ezberini yap bosver burayi zaten resmi birseyde yok ortada bizim ki birazda muhabbet olsun diye :D
Kaldı 10 ayet :D Aslında burası bahane 3 haftadır aralıksız ders çalışıyorum bünye kaldırmıyir artık son viraja girdik Şükür 1 i önemli 5 sinav ile beraber Nikah duası ile su an ki ezberle şems kaldı hafta sonu ezberleri bitiriz Pazartesiyi atlattık mi İnşallah tatile giriyoruz

---Tapatalk---