Aslında abdulhey gireceğini de söylemiştim ama şimdilik olmadı zaten şu meşhur menemen sahnesinde bekliyordum çünkü kaynak o zaman olabilir demişti ama yinede kesin konuşmadı onun için bende bazı şeyleri aceleye getirmiyorumAgalar %90 Star dayız ama kaynağı veren arkadaş daha önce abdulheyin de gireceğini söylemişti ama şuana kadar çıkmadığı için kesin bir şey diyemiyordum ama kanal %90 gibi Star Tv olacak. Şimdiden hayırlı olsunVay hacı senden tüyo duymak enteresan
))) ilk defa galiba 😉)))
orayı söyleyemiyorum abi anla işteVADİCİLER BİLGİSAYAR BAŞINA !
Bu Gece Sosyal Medyada Bir İlk yaşanacak.. ''Kurtlar Vadisi Pusu''nun Birdaha ki sezon için yeni bir sözleşme yaptığı kanal bu gece 00.00'da, ilk kez sadece ve sadece GİZLİ SAYFA ARACILIĞIYLA burada..😉
Gizli sayfa kim
VADİCİLER BİLGİSAYAR BAŞINA !
Bu Gece Sosyal Medyada Bir İlk yaşanacak.. ''Kurtlar Vadisi Pusu''nun Birdaha ki sezon için yeni bir sözleşme yaptığı kanal bu gece 00.00'da, ilk kez sadece ve sadece GİZLİ SAYFA ARACILIĞIYLA burada..😉
Bana Star TV alacak gibi geliyor abi.
Kaldı 10 ayetyarına kadar ezber yapmam lazım kafa kaldı burada su ana kadar 8 ayet ezberleyebildim daha var 13 ayet nasıl ezberlicem benAga sen ezberini yap bosver burayi zaten resmi birseyde yok ortada bizim ki birazda muhabbet olsun diye
---Tapatalk---![]()