iyi oluyo ama aga
iyi oluyo ama aga
abi valla sansürü en az uygulayan zırtpırt reklam vermeyen bi kanal olsun isterim star olması büyük ihtimal çünkü şampiyonlar ligi maçlarını kaybettiler ama benim gönlüm herzaman Show Tvde olmasından yanaorayı söyleyemiyorum abi anla işte
Valla anladıysam @Maskeli Fedai olayım))) senin düşüncen ne kanal mevzusuyla alakalı
Ayni durumda bir sen yoksun agaArkadaş nerden yorumlarınızı okudum ya ders calisamiyorum zaten böyle önemli şeyler hep sınavım olduğu zaman olur
Keşke show olsa ama star büyük ihtimalle
9. Kurtlar Vadisi Kanal Savaşları abi öyle sıradan savaşlardan değil buYa Allah Bismillah Allahu EkberNe oluyoz olm Savaş'a mı gidiyoz
---Tapatalk---))))
Bizim sayfadakiler isyanda celali ayaklanmaları çıktı cabuk aciklasınaz daha bekleticez arkadaşlar lütfen sabırlı olun başkan açıklama henüz yapmadı bende bilmiyorum![]()
Aga Star dayız şimdiden söylüyorumaz daha bekleticez arkadaşlar lütfen sabırlı olun başkan açıklama henüz yapmadı bende bilmiyorum![]()
Türkçe olsa konsantre olunur da Arapça yav9. Kurtlar Vadisi Kanal Savaşları abi öyle sıradan savaşlardan değil buLa olm otur ayetleri ezberle
---Tapatalk---)) bari ahiretini kotarırsın 😉))
onu paylaşımında ilk biz açıklicaz diyip artislik yapmadan önce düşüncektin agaa..Bizim sayfadakiler isyanda celali ayaklanmaları çıktı cabuk aciklasın
---Tapatalk---
doğrudur aga birazdan öğrenicezAga Star dayız şimdiden söylüyorum![]()
Bana inat mi yapıyorsun simdi la olm 3 haftadır ilgilenmiyordum sayfa çöktü yeniden diriltmeye çalışıyorum napayim açıklayınca senin ismini veririmonu paylaşımında ilk biz açıklicaz diyip artislik yapmadan önce düşüncektin agaa..![]()