abi tabiki %100 bi resmi sonuç değil ama biliyosunuz daha öncede söyledim tüyoları veren şahıs pana filmde görevli birinden sürekli bilgi alıyo ben bilginin doğru olduğunu düşünüyorum haa gönlümden geçen inşallah doğru çıkmaz@34rcp44 bu bilginin doğruluk ORANI nedir sence
bence doğru kanal d bırakmak istemez vadiyi yayınladığı dizilerden en çok@34rcp44 bu bilginin doğruluk ORANI nedir sence
Aga bu seferde tutmadı demeyeceğim çünkü kesinlikle Stardayız hep beraber yeni sezonu Star da açacağız şimdiden hayırlı olsunVe KANAL açıklandı hazırmısınız malesef aga tüyon yine tutmadı @papuleoo
Abi sen ne diyorsun bu kanal hakkında çünkü ben ısrarla Stardayız diyorum ama recep aganin da tüyoları hep tutuyorAga bu seferde tutmadı demeyeceğim çünkü kesinlikle Stardayız hep beraber yeni sezonu Star da açacağız şimdiden hayırlı olsunTez antitez Çatışması
Ayrıca yeni sezonda Abdulhey de geliyor benden demesi.))))
valla bişey diyemeyeceğim aga bekleyip görücez ama bende senin söylediklerinin çıkmasını isterim tabikiAga bu seferde tutmadı demeyeceğim çünkü kesinlikle Stardayız hep beraber yeni sezonu Star da açacağız şimdiden hayırlı olsun
Ayrıca yeni sezonda Abdulhey de geliyor benden demesi.
Aga bak abdulhey konusu gerçekten ciddi bir konu abdulheyin seneye diziye gireceğinin garantisini bile verebilirim. Ama sezon başımı ortası mı bilmiyorum belki bu sene sezon finalinde bile olabilir.Papuleoo aga Abdül dönsün elini öperim ama zor çok zor