Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yok böyle birşey.. 46. Bölümü nerdeyse artık ayakta izleyecektim. Şu bölümlerin ötesi yok.. adamlar en iyinin iyisini yapmışlar gerçekten. İşin duygusal yanını bir tarafa atalım artık.. Raci Şaşmaz'la Bahadır tek kelimeyle destan yazmıştır. Ve bu adamların dışında bir Vadi söz konusu bile olamaz.. kendimizi kandırmaya gerek yok. Raci Şaşmaz 'Kurtlar Vadisi'nin yaratıcısıdır.. adamın kurduğu ve yazdığı senaryoyla yarattığı yüzlerce efsane karakterle diziyi bugüne getirmiştir. Bu Vadi Necati Şaşmaz'sız da Raci Şaşmaz'sız da eksiktir, tümün yarısıdır. Mehmet Canpolat'dı, Öktem Başol'du, yazım grubuydu vs. bu adamların 'Kurtlar Vadisi' ile ilgili hiç bir hakları bile yoktur.. adamlar kurulmuş bitmiş, belirli bir reyting standartı olan ve 'ne yazıp çeksek-izlenir' bir sadık seyirciye sahip bir yapımın başına geçtiler. Mehmet bey zaten oturduğu yerden kazanıyor, diziyle ilgisi ahlakası sıfır. Anca Twitter'de etkinlik gösterir. Öktem Başol'un yönettiği yazım grubu ile Vadi zaten yeniden yazılmakta. Madem Raci dizi sektörüne geri döndü.. dönme nedeni her ne olursa olsun.. dilerim aralarında ki şu saçmalığa bir son veriler ve Raci yeniden Pana Film'in başına geçer.. ve kaldığımız yerden devam ederiz. 'Kurtlar Vadisi' gerçekten yılların projesi.. daha uzun yıllar devam etme potansiyele sahip olan ve Türkiye için çok önemli bir yapı. Bunu nedeni belli olmayan bir olay yüzünden kurban gitmesi, büyük bir saçmalık olur. Oktay Kaynarca'ya yapılan şu yeni dizi bile Raci-Necati kavgasına kurban gidecektir.. çünkü izleyici bölünmüş durumda.. oysaki adamlar tekrardan barışıp Pana Film çatısı altında yapsa, tüm Vadi izleyicisi sahip çıkar 'Vadinin yeni dizisi' gibi yorumlar ve dizi dahada bir önem alır. Herşeyi geçtim.. birgün Vadide 'Son' diyecektir.. final bölümün Raciler tarafından değilde 'Pana Yazım Grubu' tarafından yazılacağı düşüncesi bile çok kötü.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
bu şanslı bilmem neyi bir karahanlı bir de necmi biliyordu :)))) ya yüce baronumuz hain ya kıymetli testeremiz :))))) size 24 saat süre bana haini verin :)))))) @papuleoo muhteşem diyaloglar muhteşem raconlar ve muhteşem gizem ve heyecan :)))) çakır öldü dedik ki artık eski tadı hazzı alamayacaz ama senaristler öyle bir senaryo yazdılar ki bir kaç bölüm sonra ne çakır kaldı ne de meftası :))))) işte kurtlar vadisi budur gerisi boşşşşşş ne yazık ki :)))))

CFRzgHZWIAATBH9.jpg:large

bu şanslı bilmem neyi bir karahanlı bir de necmi biliyordu :)))) ya yüce baronumuz hain ya kıymetli testeremiz :))))) size 24 saat süre bana haini verin :)))))) @papuleoo muhteşem diyaloglar muhteşem raconlar ve muhteşem gizem ve heyecan :)))) çakır öldü dedik ki artık eski tadı hazzı alamayacaz ama senaristler öyle bir senaryo yazdılar ki bir kaç bölüm sonra ne çakır kaldı ne de meftası :))))) işte kurtlar vadisi budur gerisi boşşşşşş ne yazık ki :)))))
Abi aslında dizinin şu an ki konusu eskiye göre yelpazesi daha geniş ve derin konular lakin şuanki senaristlerin tecrübesizliği ve yanlış oyuncu seçimi konuyu sıradan gösteriyor :) şöyle Laz ziya, hüsrev aga gibi bir iki eski oyuncuların girmesi ve eskiye bağlılıkları, raconla kalkıp raconla yaşayan oyuncular olsa dizi on numara beş yıldız olur :) ama yapmıyorlar mı ya da yapamıyorlar mı onu bilemiyorum.

eski vadi eşsiz bir yapıttır :)))) pusu konseptti bile bu yapıtın uzağından bile geçemez :)))) buna o çok çok beğenilen iskolu murolu yalçın bulutlu bölümlerde dahil :))))))

Abi aslında dizinin şu an ki konusu eskiye göre yelpazesi daha geniş ve derin konular lakin şuanki senaristlerin tecrübesizliği ve yanlış oyuncu seçimi konuyu sıradan gösteriyor :) şöyle Laz ziya, hüsrev aga gibi bir iki eski oyuncuların girmesi ve eskiye bağlılıkları, raconla kalkıp raconla yaşayan oyuncular olsa dizi on numara beş yıldız olur :) ama yapmıyorlar mı ya da yapamıyorlar mı onu bilemiyorum.
memati öldükten sonra 10, sezondan sonra oyuncu kalitesi çok düştü ,zaten pana yazım grubu hakkında bişey söylemeye gerek yok herşey ayan beyan ortada :)))))))

Son düzenleme:
eski vadi eşsiz bir yapıttır :)))) pusu konseptti bile bu yapıtın uzağından bile geçemez :)))) buna o çok çok beğenilen iskolu murolu yalçın bulutlu bölümlerde dahil :))))))
başkan pusu konsepti değilde bence hiçbir dizi vadiyle kıyas edilmez başyapıt diyoruz cidden öyle o işin büyüsü bir başkaydı siddin sene uğraş ben öyle bir yapımın çekilieceğini düşünmüyorum o iş gerçekten inanılmazdı tek bir şeyden dolayı iyiydi demek mümkün değil herşeyiyle mükemmel ötesiydi

başkan pusu konsepti değilde bence hiçbir dizi vadiyle kıyas edilmez başyapıt diyoruz cidden öyle o işin büyüsü bir başkaydı siddin sene uğraş ben öyle bir yapımın çekilieceğini düşünmüyorum o iş gerçekten inanılmazdı tek bir şeyden dolayı iyiydi demek mümkün değil herşeyiyle mükemmel ötesiydi
zaten pusuyu mukayese etmemin nedeni hem iskolu hem karalı hemde maskeli bölümlere hürmetimden dolayıdır :))))) zaten diğer yapımları mukayeseye bile sokmam :)))))

zaten pusuyu mukayese etmemin nedeni hem iskolu hem karalı hemde maskeli bölümlere hürmetimden dolayıdır :))))) zaten diğer yapımları mukayeseye bile sokmam :)))))
aynen abi senin söylediğin şekliyle pusu nun da hakkını vermiş oluyorsun zaten diğer türlü arada siklet farkı var tamam pusu ağır siklet bence çok harika bir iş ama vadiyle kıyas yapılması yine de mümkün değil vadi ilk ve tek onun kıyas edileceği bir tür yok 🙂

başkan benim hiç bilgim yok mantığa göre kanal d devam edecek gibi duruyor benim şahsi fikrim ise kanal d den ayrılacak show ve tv 8 benim için favoriler birde ben bir süpriz olup star tv olabilir diyorum​
Burası pusulu vadi herşey olabilir :)))) tabi yarın açıklama olursa ki ben buna ihtimal vermiyorum ama olursa da kanal d olur 😉))

başkan benim hiç bilgim yok mantığa göre kanal d devam edecek gibi duruyor benim şahsi fikrim ise kanal d den ayrılacak show ve tv 8 benim için favoriler birde ben bir süpriz olup star tv olabilir diyorum
Burası pusulu vadi herşey olabilir :)))) tabi yarın açıklama olursa ki ben buna ihtimal vermiyorum ama olursa da kanal d olur 😉))
yok abi dediğin gibi yarın açıklama falan olmaz 20 mayıs ın hiçbir manası yok ki dışarı bilgi sızarsa bu da kanal d de devam edecek şeklinde olur

biz bu oranları kabul etmiyoruz ama şunuda görmek lazım hala en iyisi biziz bu başarı asla küçümsenmemeli böyle bir olay Türkiye de zaten yok dünyadada yok yıl 2015 en düşük reytinglerimizle bile kurtlar vadisi hala zirvede

CFWoOIiVEAAaHu2.jpg

ah ah eski vadi denilince duygulanıyorum her zaman ki gibi dünyanın gelmiş geçmiş tartışmasız açık ara en mükemmel yapıtı asla yanına yaklaşacak birşey gelemeyecek
her yönden en tepe senaryo oyunculuk müzik kurgu aksiyon gizem heycan macera derin devlet mafya aşk herşey ama herşeyin en kralı en tepe noktası

en baba aşk dizisinde bile kurtlar vadisindeki polat alif aşkının duygusunu alamazsın işte kurtlar vadisi böyle bir efsane

birde yukardaki reyting listesine baksana efsane 12 yıllık hayatının en düşük oranlarını alıyor kendisi için berbat reytingler ama en çok izlenen 3 diziden birisi bunun bir başka örneğini kimse bana gösteremez vadi farkı deyip geçmek lazım

şu listeye bakın kanal d nin vadiden başka hangi dizisi var , bazıları diyor kanal d memnun değil falan alakası yok vadi olmasa kanal d nin prestiji yerlerdeydi batık show dan bir farkı olmayacaktı vadi kanal d den ayrılırsa sebebi sadece ekonomik veya ideolojik olur başka türlü kanal d vadiyi bırakmayı istemez