Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Eee arkadaş yolsuzluk yapanları savunuyon dedi

Yolsuzluk varsa şike devar o zaman @china_shangai

Abi kendisi her fırsatta gs sikeci yazarda bende fenere şikeci derim :)
Ya senin fenere şikeci demene bişey demem 😉))) ama rte ye yolsuzluk mu yaptı diyon sen şimdi

Abi onu @-KADİR- yazdı onun mantığına gore RTE de fenerde yolsuzluk ve sike yapmış oluyor @china_shangai
Neyse maskeli uzatmayın bence😉)) futbol için birbirinizi kırmaya gerek yok 😉))

Ben fenerle RTE yi karşılaştırma mantığını da anlamıyorum.Biri bu ülke icin hizmet etmiş adam gibi adam.

Diğeri ise futbol takimi alt tarafı abartmamak lazim :))

Ha @china_shangai abi arkadaşın yazdigi aynen su

Fener şike yapmış diyorsun ama yolsuzluk yapanları savunuyorsun

Ben fenerle RTE yi karşılaştırma mantığını da anlamıyorum.Biri bu ülke icin hizmet etmiş adam gibi adam.

Diğeri ise futbol takimi alt tarafı abartmamak lazim :))

Ha @china_shangai abi arkadaşın yazdigi aynen su

Fener şike yapmış diyorsun ama yolsuzluk yapanları savunuyorsun​
Neyse bak uzatma diyorum sana bu konu uzarsa herkes birbirini kıracak

Ya arkadaşlar yemişim futbolu ve şikeyi kim yaptıysa misliyle öder. Bizim için önemli olan haktır adalettir. Gerisi boştur. Şu videoya bakın Laz Ziyanın kısa bir röportajı adam çok samimi ya.

aga sonuçta teknik ekip onlar gelecel sezonki planları filan onlar söyleyeceği için ondan dolayı böylebişey yapmış olabilirler

Kararlar Alındı !
Kurtlar Vadisi Pusu'nun birdaha ki Sezon hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu !
Ancak ''PANA FİLM A.Ş '' aldığı karar ile Hangi kanalda olduğunu şuan duyuramıyoruz.20 Mayıs Çarşamba günü Vadinin hangi Kanalda olduğunu duyuracağız...
yani kanal d deyiz yine kötü oldu bu

Ya arkadaşlar yemişim futbolu ve şikeyi kim yaptıysa misliyle öder. Bizim için önemli olan haktır adalettir. Gerisi boştur. Şu videoya bakın Laz Ziyanın kısa bir röportajı adam çok samimi ya.
bu dünyanın adaleti yok be aga yok
ne çirkef yeteneksiz insanlar şöhretlice keyif içinde yaşarken şu müthiş yetenek harika insan nasıl öldü bilen var mı
tek içimi rahatlatan kurtlar vadisinde oynamış olması ve bütün Türkiyenin onu tanıyor olması nur içinde yat efsane

1509805_826012240847360_1088324536317084323_n.jpg

Son düzenleme:
yani kanal d deyiz yine kötü oldu bu

bu dünyanın adaleti yok be aga yok
ne çirkef yeteneksiz insanlar şöhretlice keyif içinde yaşarken şu müthiş yetenek harika insan nasıl öldü bilen var mı
tek içimi rahatlatan kurtlar vadisinde oynamış olması ve bütün Türkiyenin onu tanıyor olması nur içinde yat efsane

1509805_826012240847360_1088324536317084323_n.jpg
Arkadaki kim?

@china_shangai başkan sana bizim senaryo grubundan birisini söyleyecem 🙂
Söyle kadirin bekliyorum
başkan bizim süha efendi pana filmle oyunculuğun yanında senaryo içinde anlaşma yapmış senaryo gurubunda yer alıyor şimdi adamın mesleğini söyleyeceğim oda çok garip aslında

Ünlü sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 'da sahne alan Bucaklı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İsmail AYDIN 'ın dizide hem rol alıp hem de senaryo yazacağı öğrenildi.
Bucaklı Öğretmen İsmail AYDIN'ı tebrik ediyor ,Başarılarının devamını diliyoruz.
meğer bizim süha efendi öğretmenmiş emekli olmuş pana filmden daha önceden tanışıklığı varmış emekli olduktan sonrada pana filmle çalışmaya başlamış

başkan bizim süha efendi pana filmle oyunculuğun yanında senaryo içinde anlaşma yapmış senaryo gurubunda yer alıyor şimdi adamın mesleğini söyleyeceğim oda çok garip aslında

Ünlü sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 'da sahne alan Bucaklı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İsmail AYDIN 'ın dizide hem rol alıp hem de senaryo yazacağı öğrenildi.
Bucaklı Öğretmen İsmail AYDIN'ı tebrik ediyor ,Başarılarının devamını diliyoruz.
meğer bizim süha efendi öğretmenmiş emekli olmuş pana filmden daha önceden tanışıklığı varmış emekli olduktan sonrada pana filmle çalışmaya başlamış​
Evet bende duymuştum Süha Amcanın senaryo grubunda OLDUĞUNU :))))

meğer bizim süha efendi öğretmenmiş emekli olmuş pana filmden daha önceden tanışıklığı varmış emekli olduktan sonrada pana filmle çalışmaya başlamış
demek senaryo grubundaymış bilmiyordum ben vede öğretmenmiş
ne güzel ya:)

@Polat Şaşmaz @Master.1000 2 bölüm daha izledim
5.bölüm bitti ya birşey dikkatimi çekti bölümde çakır merala
kızıyor diyor ki bu kız beni öldürecek gerçektende meral
yüzünden ölmüştü 5.bölümde bize ipucu vermişler ya