Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

eski vadiyle tabi ki hiçbişey kıyaslanamaz ama bişey kıyaslanacaksa o da pusunun ilk 100 bölümüdür o bölümlerde aynı övgülere değer aşağı yukarı aynı seviyededir

şu listeye bakın kanal d nin vadiden başka hangi dizisi var , bazıları diyor kanal d memnun değil falan alakası yok vadi olmasa kanal d nin prestiji yerlerdeydi batık show dan bir farkı olmayacaktı vadi kanal d den ayrılırsa sebebi sadece ekonomik ve ideolojik olur başka türlü kanal d vadiyi bırakmayı istemez
aga ideolojik ne olabilir ki bizim düşüncemiz belli zaten yeni bişey yok ki bunu bilerek aldılar
dediğin gibi tek zirveyi aldıkları gün diğer günler eziliyorlar adeta o da vadinin en kötü hali bunun illa ki bi yükselişi o-la-cak Allah ın izniyle

Son düzenleme:
eski vadiyle tabi ki hiçbişey kıyaslanamaz ama bişey kıyaslanacaksa o da pusunun ilk 100 bölümüdür o bölümlerde aynı övgülere değer aşağı yukarı aynı seviyededir

aga ideolojik ne olabilir ki bizim düşüncemiz belli zaten ynei bişey yok ki bunu bilerek aldılar
dediğin gibi tek zirveyi aldıkları gün diğer günler eziliyorlar adeta o da vadinin en kötü hali bunun illa ki bi yükselişi o-la-cak Allah ın izniyle
inş aga şu sisteme bir operasyon gelsin vadinin reytinginin nasıl arttığını göreceğiz, ben sadece durum tespiti yaptım durum budur diye yoksa vadinin duruşu bellidir ; sen ne dersin kanal konusunda

inş aga şu sisteme bir operasyon gelsin vadinin reytinginin nasıl arttığını göreceğiz, ben sadece durum tespiti yaptım durum budur diye yoksa vadinin duruşu bellidir ; sen ne dersin kanal konusunda
recep kardeşimin tüyosuna bakarsak kanal d de kalacaz gibi ama kesinlikle istemiyorum orda olmayı show tv hamlesi bekliyorum

@china_shangai başkan dağıstanlı bu bölümde de var 😀

CFWc3m6UgAAwuKE.jpg:large

aga galiba kanal d de kalacaz gibi
şimdi kanal d de kalırsak avantajlı tarafları andy garcia ve gelecekse başka hollywood karekterleri sanki kanal d de daha kolay gelirler gibi ve şimdiki bu ücreti başka bir kanal zor verir maddi açıdanda iyidir 😀
eğer kanal d den gidersek kafadan 2 reyting oynar artış yaşarız zira vadi izleyicisi kanal d yi sevmiyor ve kanal d izleyiciside vadiyle çok uyuşmuyor

İşte gerçek Vadi bu !

---Tapatalk---
aga milletce olan bir hastalığın örneğini görüyorum sen de tamam 10. sezonu öv eskilere methiye düz ama şimdiki vadiye niye gönderme yapıp şimdikini kötü olarak lanse ediyorsun o bölümler başka güzeldi şimdiki bölümlerde ayrı güzel gayet iyi gidiyoruz işte ben sana söyliyim 2 sene sonrada bu bölümlere güzeldi diyip nerde o eski vadi diyeceksin :D

aga milletce olan bir hastalığın örneğini görüyorum sen de tamam 10. sezonu öv eskilere methiye düz ama şimdiki vadiye niye gönderme yapıp şimdikini kötü olarak lanse ediyorsun o bölümler başka güzeldi şimdiki bölümlerde ayrı güzel gayet iyi gidiyoruz işte ben sana söyliyim 2 sene sonrada bu bölümlere güzeldi diyip nerde o eski vadi diyeceksin :D
Yok aga ya bu seneyi begenmiyorum. En sinir olduğum islerden birisi dış ülkelerde petrol yataklari falan yeter artık çıkın su konudan.
Aga ben Raci-Bahadır-Cuneytin Vadiye İnşallah geri döneceklerini düşünüyorum gelişlerinin şerefine Abdulheyi de getirebilirler çok düşük bir ihtimal ama içimde bir şey üzülme geri gelecekler diyor.

---Tapatalk---

Yok aga ya bu seneyi begenmiyorum. En sinir olduğum islerden birisi dış ülkelerde petrol yataklari falan yeter artık çıkın su konudan.
Aga ben Raci-Bahadır-Cuneytin Vadiye İnşallah geri döneceklerini düşünüyorum gelişlerinin şerefine Abdulheyi de getirebilirler çok düşük bir ihtimal ama içimde bir şey üzülme geri gelecekler diyor.

---Tapatalk---
ya bırakın aga siz hala ayılamadınız mı adamlar necati abi ve vadiyi bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar yıllarca onlara küfreden adamı dizilerine başrol olarak getirdiler adamların yaptığı bu düşmanlıkları görmüyormusun? o gelmeleri sadece şu şekilde olur necati abinin elini öpüp biat ederler necati abi de affederse bende onlara bir vadici olarak saygı duymaya tekrardan başlarım

aynen öyle zamanında tnt sezonunu beğenmeyenler şimdi hayranlıkla izliyolar :D

şimdi kanal d de kalırsak avantajlı tarafları andy garcia ve gelecekse başka hollywood karekterleri sanki kanal d de daha kolay gelirler gibi ve şimdiki bu ücreti başka bir kanal zor verir maddi açıdanda iyidir 😀
eğer kanal d den gidersek kafadan 2 reyting oynar artış yaşarız zira vadi izleyicisi kanal d yi sevmiyor ve kanal d izleyiciside vadiyle çok uyuşmuyor
aga ücrette bi indirim olur bence reytingler eskisi gibi değil valla ben istemiyorum kanal d yi showa geçelim uçalım tekrar

aynen öyle zamanında tnt sezonunu beğenmeyenler şimdi hayranlıkla izliyolar :D

aga ücrette bi indirim olur bence reytingler eskisi gibi değil valla ben istemiyorum kanal d yi showa geçelim uçalım tekrar
aga şimdi ki show ada pek güvenim yok yalnız denildiği gibi ethem sancak alırsa show ada vadiyi transfer ederse o zaman geçelim derim diğer türlü vadiye yazık olabilir ödemeler filan yapılmayaıp ara vermek zorunda kalabilirler bende ondan korkuyorum