Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga şimdi ki show ada pek güvenim yok yalnız denildiği gibi ethem sancak alırsa show ada vadiyi transfer ederse o zaman geçelim derim diğer türlü vadiye yazık olabilir ödemeler filan yapılmayaıp ara vermek zorunda kalabilirler bende ondan korkuyorum
bi de o var aga aslında tv8 biraz daha büyük bi kanal olsa en iyisi ama şuan olmaz

aga yukarıda da saydım show tv ve tv8 bence en muhtemel kanallar ama vadi eğer kanal d den ayrılırsa bence süpriz yapıp star da olabilir diyorum
uefa maçları bu sene hangi kanalda aga

bu arada dekor ustası abimiz vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Kanal d ve Aydın Doğan'a seçimlerden sonra operasyon yapılacak Show gv yi Ethem sancak Aldı en iyisi ve Paralı olan Show tv

şimdi @china_shangai başkan show diyor @takas star diyor bende star ı daha avantajlı görüyorum :D
Fark etmez ama kanal d bu saatten sonra asla olmaz
doğru abi senin bu teorinde çok uygun geldi bana hele ki hürriyetin attığı bu son manşetten sonra doğan gurubunda kalmak vadi adınada büyük risktir 😀

Star Tv olsun en son İskenderli sezonda oradaydik ah be :)

---Tapatalk---
star tv sezonu aralar bakımından kabus gibiydi maçlar yüzünden inanılmaz aralar erken başlama geç başlama vs. vs. ama bölümlerde tarihin en iyilerindendi efsanevi bi sezon ef-sa-ne

doğru abi senin bu teorinde çok uygun geldi bana hele ki hürriyetin attığı bu son manşetten sonra doğan gurubunda kalmak vadi adınada büyük risktir 😀
aga ne yazmış hainler konuyla ilgili bilgim yok özet geçsen

star tv sezonu aralar bakımından kabus gibiydi maçlar yüzünden inanılmaz aralar erken başlama geç başlama vs. vs. ama bölümlerde tarihin en iyilerindendi efsanevi bi sezon ef-sa-ne

Hürriyet'ten korkunç operasyon manşeti! Mursi sana söylüyorum Erdoğan sen anla
Hürriyet gazetesi internet sitesinden Mursi'nin idam haberini öyle bir başlıkla verdi ki! Habere operasyon manşeti atan Hürriyet, Mursi'nin idam kararı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etmeye kalktı!

Hürriyet gazetesi internet sitesinden Mursi'nin idam haberini öyle bir başlıkla verdi ki! Habere operasyon manşeti atan Hürriyet, Mursi'nin idam kararı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etmeye kalktı!
S.re.sizler. İnşallah seçimleri %50+ üzerinde bitiririz yoksa bu ülke çok fena karışır

---Tapatalk---

hadsiz çakallar hainler seçimleri bi atlatalım bunları toz edecez
ya aga bizim ne işimiz var kanal d de yok böyle bişey acilen kurtulalım şurdan

Aynen öyle maçlar artik TRT de bu yönden avantajliyiz oraya geçersek

---Tapatalk---

hadsiz çakallar hainler seçimleri bi atlatalım bunları toz edecez
ya aga bizim ne işimiz var kanal d de yok böyle bişey acilen kurtulalım şurdan
aslında düşününce benimde içim acıyor ne olursa olsun vadinin dolayısyla bizim sırtımızdan para kazanmları hiç istemediğim birşey

bi kere mantıklı konuşsan kafamı koparam ne yüzde 50 si la 45 i geçelim yeter gündemi takip etmiyomusun hiç
50nin altına düşersek Allah korusun hükümetin oyları düşüyor diye daha da ustumuze gelicekler o nedenle 50 nin uzerinde bitirelim ki bu ihtimal ortadan kalksın

---Tapatalk---

Forum İstatistikleri

Konular
173,403
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU