Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapma kvp kardeş çok kesin ve kati kelamlar etmişsin hayatta hiçbirşey kalp kırmaya değmez hele bu dizi ise hiç ama hiç değmez bu sorununuzu özelden mesaj atarak belirtseymişsiniz daha iyi olurmuş ama yinede geç deil
Abi daha çok geç

deniz kardeş bu hafta maç her iki gruptada çok yüksek reytingler alır bence intikamın reytinglerinde bir değişme olursa oda düşme trendinde olur
İlla ki düşüş olacaktır.Bu maç olmasa dahi olabilir çünkü izlenme oranları hat safhada düşmeye başladı dizilerin.Elbette İntikam'da düşebilir. :)

en iyisi 2 tarafat özür dilesin bu burda bitsin uzatmaya gerek yok bi dizi için kalp kırmaya deymez @takas @kvp

İlla ki düşüş olacaktır.Bu maç olmasa dahi olabilir çünkü izlenme oranları hat safhada düşmeye başladı dizilerin.Elbette İntikam'da düşebilir. :)

yok ben intikam için demedim maç olması sebebi ile demiştim yoksa vadide yok niye düşsün ki intikam

Boşu boşuna kavga etmişsiniz ama bence de bir hafta ara veriyor diye diziyi bırakmak komik ve saçma olur takas sinirle öyle söylemiş verilen ara gayet doğru olmuş bu dizi salonlarda ya da belli mekanlarda çekilmiyor kolay değil.

Recep ve XanTier'e sesleniyorum Onur tan ilk defa süper yönetti geçen bölüm gibi çekmeye devam ederse sıkıntı olmaz. :D

aga bizim çekimle ilgili sorunumuz yokki bu adamın efektleri diziyi kötüleştiriyo patlama sahnesi ofsayt silahlara zaten hiç girmiyorum adamlar ateş ediyo sanki yerde çatapat patlarmış gibi iz çıkıyo Onur Tan İstifaaa :D

yok ben intikam için demedim maç olması sebebi ile demiştim yoksa vadide yok niye düşsün ki intikam
İntikam'ı genel olarak bayan ağırlıklı izleyiciler tercih ediyor.Bunun yanında erkek izleyicileri de elbette var.Ancak bayan ağırlıklı izlenen bir dizi genelde maçtan etkilenmez diye düşünüyorum ben.Ama bu bayanların eşleri maça yönelirse iş değişebilir elbette :)

Bu küslüğün nedeni Kurtlar Vadisi mi yani.Çok gereksiz,eminim adamlar bu kadar takmıyordur reytingleri.Barışırsınız siz dostsunuz,kardeşsiniz :)

ne kadar çok anti onur tancı varmış

eski yönetmen sadullah şentürk ün yada selahattin sancaklının çok mu farkı vardı onur tandan ben serdar akarı geri istiyorum

ne kadar çok anti onur tancı varmış

eski yönetmen sadullah şentürk ün yada selahattin sancaklının çok mu farkı vardı onur tandan ben serdar akarı geri istiyorum

Var tabi. Eski bölümleri izlediğinde farkı görürsün.

Önceden tam anlamıyla kalite resitali oluyodu.

Forum İstatistikleri

Konular
176,359
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06