Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

Herkes yönetmen, senarist olmuş! Çok dogru bir söz Cahit Kayaoğlu senarist :)

Sezon Final'i fragmanına bak :) Tüm seyircileri Yusuf ölecekmi diye bekletirsiniz artık yeni sezona..

Diyorum anlamıyor kimse, Dizi Kayaoğlu Haneda'nına kaldı diyorum size. Vadi'de imkanmı yok? O patlama sahnesini bile akrabalarına yaptırmışlardır bundan emin olabilirsin. Şuan ne şirketler var Profesyonal Kurtlar Vadisi 'ne efect yapmak için bvekleyen ama gel görki şu hale bak. Getir liseden bir ögrenci ver imkanı o bile çok daha iyi yapar. Kesinlikle sahnede emek yok. Biz seyirciler olarak bu diziye bu kadar Sadık kalabilirken neden sevilen, EFSANE karakterleri yolluyorlar? Seyirciye saygı nerede? Neden sahnelerde emek yok? Vadi'ye tepki göstermek Vadi'yi sevmemek anlamına gelmiyor. DAHA İYİSİNİ İSTEMEK ve Tepki ile daha iyi yapmalarını saglamak anlamına geliyor. Böyle herşeye " MUAZZAM MUHTEŞEM " derseniz daha beterini izlersiniz.
benim yorumum kardeşim izlersem izlerim ne var yani çok bilen insanlardan haz etmem çakır öldü mü çok mu istiyorsun çakır ı görmek aç atv yi izle ramazan mübarek gün fazla uzatmak istemiyorum

Neyse Yıldız Tilbe dinleyip efkarlanalım biraz iyi geceler ahali

Herkes yönetmen, senarist olmuş! Çok dogru bir söz Cahit Kayaoğlu senarist :)

Biz cahit e senarist dedik mi @-KADİR- de bende her zaman cahitin senaryo
ekibinde olmamasını der dururuz neden beğenenlere her zaman böyle denir
onuda ben anlamam vallahi:D

benim yorumum kardeşim izlersem izlerim ne var yani çok bilen insanlardan haz etmem çakır öldü mü çok mu istiyorsun çakır ı görmek aç atv yi izle ramazan mübarek gün fazla uzatmak istemiyorum

kadirim tmm ablam sakin ol sen herkesin düşüncesi kendine sakin ol🙂

Biz cahit e senarist dedik mi @-KADİR- de bende her zaman cahitin senaryo
ekibinde olmamasını der dururuz neden beğenenlere her zaman böyle denir
onuda ben anlamam vallahi:D
aman kim ne derse desin herkes beğenmediği olaylar olunca sallıyor hayır sallasın olabilir herkes farklı karekterleri sevebilir de birde çıkıp bize sallıyorlar

aman kim ne derse desin herkes beğenmediği olaylar olunca sallıyor hayır sallasın olabilir herkes farklı karekterleri sevebilir de birde çıkıp bize sallıyorlar

Aynen öyle tamam beğenmiyorsunuz saygı duyuyoruz ama biz beğenenlere de siz
saygı duyun ne olacak yani

tüm ekibin emeğine sağlık temizlik devam etsede üzüldüğümüz ayrılıklarda oldu umarım bu hamleler vadiye yarar getirir açılan boşuklar doldurulur
ekibin emeğine sağlık iki mekanda iki evde oturup masa başında dizi çekmeyen her bölüm dışarda onlarca farklı mekanda çekim yapan 13 yılın vermiş olduğu yıpranmışlığa rağmen hala dinamizm bir şekilde sağlayan ekibe büyük sanatcı necati şaşmaz a teşekkürler

Hüsnüde ölmüş vay arkadaş :( eskilerden kim kaldı be usta'yıda harcıyorlar salak oyuncularla...

"Asagidan yukarıdan yolun sonu görünüyor" Taktin sarkiyi dilime göç ettin,mekanin cennet olsun deli hüsnü...

Deli hüsnüyü öldürdünüz ya alayınıza yazıklar olsun 3 haftadır kimi seviyorsak öldürdünüz artık her hafta aynı şeyleri yazmaktan bıktım ve sıkıldım. haftaya sezon finalini internetten izler ve vadiye elveda derim NET

yapacağınız işe yazacağınız senaryoya sokayım bitirin artık

Gidenler ; Zülfikar Ağa, Akif,Mete,Aynura,Pusat Çakır,Timur,KGT ekibi, Deli Hüsnü

Kalanlar ; Yusuf,Yusuf,Yusuf?

Eskiler gitti, Seyirciler neden gitmesin? Bu seyirci diziye bu kadar sadıkken senarist neden dalga geçiyor?