Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

Cendere V3 :Z

Yalnız Cahit dünyanın en iyi keskin nişancısı olabilir, yaklaşık 20 tane zombiyi tek oturuşta kafadan yedi :F

Yok ebesinin nikahı :F Ulan Khaleesi gibi ateşten de mi etkilenmiyorlar ahahaha skandal bir sahneydi :A

tabi cnm racilerden sonra 3 sezonumuzda düşük malesef son atv sezonunu ve geçen yılki kanal d sezonunu mafyaya girelek tam anlamıyla pusat kurtardı bu sezon siyah sancakla ayak altından çektiler ama yine yusuf asya sahnelerinin yanında pusatın siyah sancak sahneleriyle enfes aldım kimdi son 3 sezonun yıldızı deseler buna polatta dahil pusat derim görkeme böyle vefa gösterdiler çocuğun kıcına tekme atarak :F

senin şu mafya sevgin beni öldürecek valla :F bende severim o ayrıda
bu sezon pusatın görünmediği bir çok bölüm sayarız senin düşüncen ama
bence pusat kurtarmadı

Dayanamayıp bakayım dedimde, Maşallah Cahit matrix çıktı hahaha kaldır kendini Şaha karaktersiz... KGT ekibi bile kafaya mermi atamadan Akif, Aynura şehit oldu Cahit maşallah. Pusat'ida harcadi matrix Yusufda çıkar sahneye..

Kertenkele yürüyüşlu mendebur sahtekar herif

Aksiyon anlamında iyi bir bölüm olmasına rağmen efektler berbattı. Ancak bu bile Türkiye şartlarında yeterli diyebiliriz Edhoda daha beterlerini gördüm :A

Hüsnü'nün ölmesi rezillik ulan adamın ne zararı vardı kalsaydı eskiden yâdigar olarak. Seneye diziye mülteci kampı gibi oyuncu yağacak herhalde.

Dayanamayıp bakayım dedimde, Maşallah Cahit matrix çıktı hahaha kaldır kendini Şaha karaktersiz... KGT ekibi bile kafaya mermi atamadan Akif, Aynura şehit oldu Cahit maşallah. Pusat'ida harcadi matrix Yusufda çıkar sahneye..

Kertenkele yürüyüşlu mendebur sahtekar herif
Senin Pusat Edhoya gidiyomus

Aksiyon anlamında iyi bir bölüm olmasına rağmen efektler berbattı. Ancak bu bile Türkiye şartlarında yeterli diyebiliriz Edhoda daha beterlerini gördüm :A

Hüsnü'nün ölmesi rezillik ulan adamın ne zararı vardı kalsaydı eskiden yâdigar olarak. Seneye diziye mülteci kampı gibi oyuncu yağacak herhalde.

mülteci kampı mı:F:F ayla algan da ertan saban da iyi oyuncular
bence yine iyi oyuncular gelecektir ama en önce senaristler değişsinn

bölüme söylenilecek birşey yok böyle birşey olamaz söylenilecek bir yorumda kalmadı bölüm mükemmel de sonra ne olacak

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak